"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
de igen, pazarold el mindent és mind legyen pozitív!!!!
azt olyan jó sokszor látni!
igaz én cask 2 tesztet csináltam, de majdnem 2 hét telt el a 2 között!
a mellfeszülést elméletileg a magasabb prolaktin okozza, én legalábbis íígy olvastam, ez pedig erre is jó, végülis nem kifejezetten egy hormonra hat, hanem az egyensúlyukat termeti meg, a rendszeretelen ciklusokat is rendbehozza ezáltal.
én mindenképp kipróbálom, mostmár semmi sem tarthat vissza :)
ez nagyon olcsó!
ügyi voltál:))
Üdv. a PMS csapatban...
nekem is pont így van, szinte már a pé után néhány nappal elkezdődik... :(((
de erre jó a barátcserje tabletta, plusz rendezi a hormonokat, ami a teherbeesésnél is előnyös
ez szinte minden nőnél van, ahogy nálad is Angyalka, most írtad le a tüneteidet.
teljesen normális...
én babásan abszolút nem voltam ingerlékeny!
de tegnap nagyon agresszív voltam, legszívesebben megvertem volna valakit.
ma már nem...
ez a mensit megelőző tünetek együttesen:
pld. hasfájá, cicifeszülés, feszültség, ehetnék, édesség iránti vágy, vizesedés.
ezek nálam mindig vannak mensi előtt.
ettől tudom, hogy nemsokára megjön:(
igen, napra pontosan 5 hetes volt tőle az elmúlt 3 ciklusom, mindig 5 hetente csütörtökön (egyszer jött meg csak szerdán)
nálam ez volt a cél, hiszen a baba előtt nem volt normális a ciklusom.
erre nagyon jó volt.
most kiderül, milyen is a ciklusom nélküle.))
mondom Belly,kíváncsi vagyok rá, hogy mik lesznek vele a tapasztalataid!
biztos szépen beállította akkor a ciklusodat! én most ezekkel kicsit szünetelek, inkább a barátcserjét próbálom ki, végülis a hatása ugyanaz, csak kevébé macerás és a PMS tüneteit is megszüntetni állítólag, már ez félsiker lenne...
én meg mindig a jobb petefészkemet érzem :) a balt még soha nem éreztem...
hű, most nagyon elkezdett fájni a pocim...
igen, ebben a ciklusban semmi teát nem ittam. tudod én a palástfű-cickafarkfű teakeveréket ittam hónapokig, fokozatosan csökkentve a mennyiséget. de én azért ittam, hogy szép szabályos és rendszeres legyen a ciklusom.
nekem nagyon bevált.
de most kicsit előbb (egy héttel) éreztem a peteérést, most meg a tipikus mensi görcsöket.
olyan érdekes, nekem mindig inkább a bal petefészkem fáj, biztso az az aktívabb!