"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Barátcserje (kapszula: 2000 Ft / 60 db)
Kifejezetten nöi bajokra van, kapszula vagy tabletta formájában lehet kapni. Ez rendbeteszi a hormonháztartást, föleg a ciklus második felében segíti a sárgatest müködését (a kilöködött petesejt helyén képzödik a sárgatest, aminek az elegendö müködése vagy mennyisége segít megtartani a babát, ha megfogant, vagyis segíti a beágyazódást). Van még egy jótékony hatása: leviszi a magas prolaktin szintet, amely szintén felelös lehet a tüszörepedés elmaradásáért. Alapvetően a hipotalamuszra és a hipofízis tevékenységére hat. Ennek eredményeképpen képes normalizálni más hormonok működését, például csökkenti a prolaktin termelést és az ösztrogén-progeszteron arányt. A barátcserje kivonat hasznos lehet menstruáció elmaradása esetén is, aminek az egyik leggyakoribb oka a prolaktin túltermelése. DE ne várjon azonnali eredményt, a barátcserjének legalább három hónapra van szüksége, hogy csökkenteni tudja a prolaktin szintet.
Tea formájában 2-3 csészével fogyasztanak belöle az egész ciklusban. Tabletta formában hatásosabb és egyenletesebb a szedése, azért is, mert a barátcserje termésének hatóanyagai vízben nem oldódnak, így a tea nem olyan hatásos. A tea elkészítése: csészénként 1-2 teáskanálnyi bogyót leforrázunk és 10 percig állni hagyjuk.
Kapszula: serkenti a női szervezetet a több progeszteron termelésére. Első alkalommal ajánlatos a készítményt huzamosabb ideig, 1 - 2 hónapig folyamatosan szedni, később 10 -15 napos kúrák is elegendőek a kedvező hatáshoz.
no, ennyi + megnyilvánulás után, lehet kihagynám:D
a barátcserjéről valami infó? :D még az hátha beválna
így-így, Gabriellem van itthon 2 is, meg egy tesztakezttás.
ilyen nálam a terhességi teszt készlet:))
igen, de kora terhességnél vetélést okozhat a málnalevél tea.
szülés előtt viszont lehet inni, mert könnyíti a tágulást!
málnalevél-tea
"A málnalevél teát csak a terhesség utolsó haónapjában szabad inni, mert ez segít a méh tágulásában. A babának akkor nem árt, de aki szeretne teherbe esni, az ne tágítsa a méhét..."
én épp ma olvastam, hogy a málnalevél tea azoknak nem ajánlott akik teherbe szeretnének esni!!
szülés előtti néhány hétben javasolják!!
a cickafarkat kell inni aciklus első napjától a pé-ig, ez serkenti az ösztrogén termelődését és ezáltal a peteérést
igen, a peteérésig
de nekem pld,. nem vált be a málnalevél tea.
én a tesztcsíkokat nem szeretem, csak a kazettás terhességi tesztet, de ez ízlés kérdése
ha van baba, akkor a tesztcsík is kimutatja!
nem nem, dehogyis nem értettem félre :)
csak gondoltam leírom én mit olvastam róla
úgy értettem nem lövöm el mindet úgy hogy negatívak lesznek...
ha egy is pozitív lesz, utána minden nap csinálok :)) az tuti :)
angyalka, eszembe jutott, hogy mégegyszer kérdezd meg Beleznait, hogy mennyi idő kell a fagyasztás után a szerelmeskedésig eltelnie.
egy kedves barinőnmnek is csinálta és neki 6 hetet kellett várnia (és szintén a Beleznai csinálta )