"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
Nagyon csodálom a kitartásod!!Te aztán tényleg mindent megteszel ezért a babócáért és biztos vagyok benne hogyha egyszer összejön nagyon jó szülő, szülők lesztek!!
Figyelj csak,Ők egy hete voltak időpontért Szegeden és így kapták ezt.Most csinálják a vizsgálatokat rajta.
igen..7 éve vagyunk együtt, ebből 3 éve házasok..most kezdtük..most tökéletes minden..házfelújításon túlvagyunk, boldogságom tökéletesebb lett, mert lett 2 kutyánk!!:-)
az előző hónapban sok-sok családi (após-anyós vita, nagyikám kórház, műtét) őrület (feszültség) volt csak 1x voltunk együtt..és ahogy számoltam sajnos az utolsó termékeny napon..de érdekes volt, mert minden tünetet produkáltam, amit itt olvastam..majd egy pozitívat teszteltem dec.23-án (délutáni vizeletből).majd 24-én már 2 negatívat, majd 26-án megjött:-(
de most nagyon mikroszkópoztam és sokat voltunk együtt..meglátjuk..most hétvégén jónás napok jönnek:-) jó lenne ha idén összejönne:-)
Nem szeretnélek itt hagyni Benneteket...úgyhogy mindig mesélek!:o)
muszáj Borsikám, mig nincs időpontom. végigcsinálom, mert a lombik ki tudja, hogy mikor lesz? lehet, hogy csak április körül kapok időpontot, addig pont belefér a 3 inszem.
Én a nyáron,az előző terhességem előtt szedtem és ittam a teákat és akkor valóban segített.De utána nem és ment is a hasam a cickától,így abbahagytam.
Hát remélem tudsz vele beszélni és megcsinálja a vizsgálatot!
Megvagyok Borsi...köszi...:) Most Te és a Babád a lényeg :) Mesélj majd időnként, mi újság Veletek!
Képzeld!A barátnőmék már kaptak is időpontot és jan. végén meglesz a beültetés. Mégis végig csinálod az inszemiket?
Szia Bogrács! ez igy igaz, két nap kell, hogy jó legyen az állaga!
Tényleg, Borsi szedte a barátcserjét? nem is tudtam!
Borsi, mennyi ideig és mennyit szedtél belőle?
szerintem ezek a természetes dolgok biztos hogy jók, de ha nem is segítenek feltétlenül, ártani biztos nem fognak. érdemes megpróbálni mielőtt gyógyszerhez nyúl az ember
majd ha megjön, akkor fogok menni a dokihoz, a harmadik napi vérvételre. ujabb hormon nézésre, majd biztos lesz ujabb stimu. még 3 lehetőségem van az inszemből, csinálom, mig nem lesz időpontom a Káli-ba. nem lehet kieső idő, a biológiai órám nagyon ketyeg.
én is megnéztelek, tényleg gyönyörű hajad van!
Ti is első babával próbálkoztok?
Drága Borsikám is szedte a barátcserjét, és látod sikerült! mindannyian igy leszünk. nekem az ember ma veszi meg a fagyöngy tinkturát. napi 2x25 cseppet kell innom belőle. kipróbáljuk, hátha? hallottam még a buzacsiraolaj jótékony hatásáról is. sőt olvastam, hogy 2x2 kk. almaecetet elkeverni egy pohár vízben 1 kk. mézzel, ez is a termékenységet segiti elő. azt is kipróbálom. Nekem már nincs nagy vesztenivalóm. Lehet, hogy ezáltal fog sikerülni? Lehet!
Édes vagy!! Kösziiii:-)
2-3 éves koromig nem volt csak 3 szál pihe-puha..:-)))
új billentyűzetem van..elnézést az elírásokért:-(((
egyetértek, én is így tudom!
Szia Bogrács!:o)
Neked nagyon SZÉP a hajad!!!
Szia Adrienn! nagyon bízom most ebben, több ötletem már nincs mit tehetnék még a siker érdekében... hétfőn még kiderül egy lehetőség, itt ahol dolgozom, mellettünk működik egy magánlaboratórium és jó viszonban vagyunk az ottani nénivel, meg akarom tőle tudakolni végez e hormonvizsgálatot, mert ha igen, már megyek is, ha szépen megkérjük lehet hogy ingyen is megcsinálja, de az sem számít ha kell érte fizetni. csak most szabadságon van, ezért hétfőn tudok vele leghamarabb beszélni
Köszi!És köszi a tippet is!
Drukkolok Nektek!
De a mindennapi sex csak élvezeti szempontból tökéletes:-)
Minden tanulmány azt írja, hogy minden 2. ap kell..mert ejakulátum mindig van de életképes sperma nincs benne..azoknak 2 nap kell az ujratermelődéshez!
Biztos írtad már,de mikor is mész dokihoz?
Szia!Remélem segíteni fog a barátcserje kapszula!!
Szia Babus! Aranyos vagy, most tényleg nem vagyok olyan szomorú, volt időm felkészülni a dologra, múlt hónapban sokkal rosszabbul érintett... nagyon bízom a köv. lehetőségben! ma elkezdtem szedni a barátcserjét is, nagyon bízom benne, hogy hatni fog!
A próféta szóljon belőled!!!:)
Köszi Borsikám, jól vagyok. nálunk még nem esik, de nagyon el van borulva. csináltam a naplómat, mostam, teregettem. mostanra olvastam vissza, hogy mi történt tegnap óta. Fel a fejjel lányok, még kemény 11 és 1/2 hónap van az évből, mindenkinek sikerülni fog az idén a babó! ++++++++
További ajánlott fórumok: