"Babaprojekt" indul!!! (beszélgetés)
oksa, akkor eszerint járunk el:)))
kicsit lelépek kajálni...na ez is egy külön történet:)))
Gyertek!!!!
A férjem és én is magyarok vagyunk, a szüleink is otthon vannak. A férjem ilyen kis okoska, gimis korában nyert ide egy ösztöndíjat, aztán itt volt egyetemen. utána hazament Mo-ra, értem:)) akkor ismerkedtünk meg. Fél év múlva már én is itt voltam.:) Most novemberben döntöttük el, hogy itt dolgozunk, és itt alapítunk családot, mert minden szempontból könnyebb, mit otthon.
Most pont készülünk a tengerhez...40 percre innen van egy sziget. Lehet hogy ott kezdjük az új projektet, kb márciusban.:))
Sziasztok lányok!
Kiscbr,gratula.
Hanim fel a fejjel!Másodjára sikerülni fog,meglátod:-)!
Voltam kint a boltban,nagyon hideg van és csúszik az út.Csak azt nem értem,hogy ilyenkor az idősek miért nem tudnak otthon ülni.Nem hiszem,hogy annyira sürgős dolguk akad.Aztán meg a korházban kötnek ki kéz és lábtöréssel!Igaz ez nem ide tartozott,csak nem hiszem el,hogy ennyi idős ember kimerészkedik.
Igyekszem vigyázni, és a férjem is. de tudjátok, annyira más itt minden, teljesen új ez a baktériumflóra. ma este hoz a dokim még kúpokat, mert gyanítom az antibiotikumtól egyéb gondjaim is akadtak...:( de már legalább elmúlt a vérzés, és nem fáj annyira.
Azt hiszem túl vagyok rajta. Már nem hajtogatom egész nap, hogy "miért pont én?" és "miért pont most?"
jujjj az nagyon ió hír!!!
akkor mostantól minden másnap legalább akció!!!
:)) tényleg tök jó!!:)
elég meleg van...éjjel 27 fok, nappal 30-33. és ez most tél.