Babaprojekt és az Update (beszélgetés)
Értem már!ÁHHHHHH, tiszta hülye vagyok!Hát ez most nem egészen így van!!
Ez felér a te 54 napi szexeddel!!
Nos magyarra fordítva.Apa tegnap reklamált, hogy mától kizárólag norbisan főzhetek, mert vissazszedett egy pár killóT4Tehát együtt folytatjuk tovább norbit, és így lesz könyebb, hogy nem kell kétfélét főznöm!!
Szió drága!Nem haragszom, de egész nap téged vártalak!!:)))
Na jó az igazat vallva gép mellé se jutottam.
Na drága.Én nem cseresznye, hanem eper dzsemet készítek, de az elmélete ugyan az!
Nos én úgy szoktam, hogy lecukrozom, vagy ezen esetben frukzózom a gyümit!Arányokat ne kérdezz, én degeszre zabálom magam annyit kóstolok, hogy jó e már.Összekever, be a hűtőbe 1-2 nap, hogy érjen.Azért teszem be, nehogy megrottyanjon, aztán bor legyen a vége.Pihizés után fel a tűzhelyre, és elkezdm főzni, mintha lekvár lenne!De nem kells okáig, épphogy felrottyanjon az eper, ogy még olyan guszta darabos maradjon.Én ilyenkor szoktam bele kutyulni egy kis zselésítő porocskát(az de véárj csak dzsemfix, ha jól emlékszem.De én nem rakok bele annyit mint ami rá van írva, mert túl kocsonyás lesz.
Na ezután ici pici szalicil bele, összekutyul, üvegekbe tölt, tető rá és fejjel lefelé fordít.
Kb 20perc után visszafordít és bebugyolálva hagyom hűlni, 2-3 napot.És kész.
Jó reggelt!
Boldog szülinapot a szülinaposoknak!!! :-)
Neki is boldog szülinapot!Mennyi idős? 2 vagy 3 éves??
Valószínűleg ma megsütöm gyorsan a tortát meló után, közben megtisztítom amit a fagyóba szánok.
Amiből dzsem lesz azt lecukrozom, de lehet rakok el édesítőset is, és azt majd csak holnap főzöm ki!Így megosztom kicsit a melót, és talán túlélem!!
Nekünk sajna nincs semmilyxen gyümifánk, csak málnánk van néhány bokornyi, de azt meg is esszük egyenklőre amit terem.
Az epret nagyon jutányosan vettük, 400ft-ért kilóját, és nagyon szép.Most is hoztam magammal dolgozóba egy csomót, inkább azt egyem!!
Először is halálra eszem magam belőle!Minél kevesebbel kelljen dolgoznom.:)
És lehet sütök egy tortát is apának, ma van a szülinapja!
Mondjuk ő nem nagy tortás, de a gyümitortát nagyon szereti ő is!!A maradékból rakok a fagyóba, nagyon szeretjük az eperturmixot, és készíteni szeretnék dzsemet is!!
Sziasztok lányok.
Látom mindenki hétvégézik, így van ez rendjén.
Én most dörgöltem be 2 szelet meggyes piskótát.Lehet akár ki is hagyhattam volna,de ez van.Puszi nektek.
várjuk!:-) én ma reggel 65,3 kg voltam ,teljesen jó. igaz ma hamburger és sült krumpli volt az ebéd...
HSG-t túléltem, nem itt lesz a baj. 9-én konzultáció akkor kiderül hogyan tovább.
Jó reggelt!
Örülök neki, hogy mosolyt varázsolt apa tojásos akciója az orcátokra.Én első körben nem mosolyogtam, annál inkább sárkánykodtam.:)
Kati 69voltál?Az szuper!!!!!!!!!!!
Csak ezen a fórumon vagyok.
Az 5 kilós nagy elment más irányba, nem is ismerem az ottani embereket lady-n kívül.
Ez pedig pont nekünk való. Ja, még az update fórumon is vagyok, Rose, vaczila és a többeik miatt