Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babatervezés 2021-2022 kezdőként fórum

Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)

324. Dreamerlady (válaszként erre: 323. - @kukac@)
2021. jún. 2. 22:29

Aham, az lesz az!! Nagyon kiváncsi leszek erre az appra. Mennyi folyadékot iszol amúgy alapból?

Szerintem én ilyen dolgokban jó vagyok. Nekem a stressz a gyengém inkább.

323. @kukac@ (válaszként erre: 322. - Dreamerlady)
2021. jún. 2. 20:17

Naptáram a neve. Kis fehér virág piros háttéren az ikonja.

Mindent is tud. Többet, mint ami magamtól eszembe jutna.

Szerintem egyre gondolunk.

Én beállítottam értesítést az ivás miatt, a folyadékbevitel az egyik gyengém.

322. Dreamerlady (válaszként erre: 321. - @kukac@)
2021. jún. 2. 19:52

Igen, valami olyan a neve, hogy “saját naptár”.

A tied mit tud? Amúgy ma reggel szedtem le, szóval még nem tudom, hogy működik. 😄😄

321. @kukac@
2021. jún. 2. 16:20

Használtok valamilyen applikációt a "nyomkövetéshez"? Én találtam egy tök jót, nagyon tetszik. 😃

Tudom, dilis vagyok. Nekem még minimum egy hónapig csitt van 😃

320. @kukac@ (válaszként erre: 319. - Nella29)
2021. jún. 2. 16:18

Pl nem volt a szokásos hangulatingadozásom, ami menzesz előtt szokott lenni. Mindig olyan vagyok, voltam, mint akinek az idegei pattanásig feszültek. Túl nyugodt voltam. Azt hittem, elnéztem a naptárt. Ebbe bele nyugodtam.

Emiatt történt, hogy csak a 3.nap teszteltem. Aznap, amikor büdi lett az eper. 😅

Aztán volt a cicifájás. De nem ugyanolyan volt, mint menzinél. Akkor is érzékeny, de amikor baba lett, akkor "tőből akartak leszakadni". Mensinél 1 héttel előtte szokott lenni ez. Akkor a - 1 nap körül volt, ebből is arra következtettem, hogy benéztem a dátumot.

Illetve ezek a szurkálós érzések is megvoltak petefészek/alhas tájékon, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget. De nekem a menzesznél ilyen nincs. Nekem akkor csak "leszakad a derekam" és feszkós vagyok.

319. nella29 (válaszként erre: 318. - @kukac@)
2021. jún. 2. 15:51
halljuk, részleteket akarok :D milyen tüneteid voltak?
318. @kukac@ (válaszként erre: 317. - Nella29)
2021. jún. 2. 15:49

Igen, én is így gondolom, hogy nincs ezzel semmi baj, hogy izgul az ember lánya meg jobban figyel a tünetekre.

De amúgy tényleg ugyanazok a tünetek, mint mensinél. Nekem az első egyértelmű terhességi tünetem a mensi kimaradása volt, a második, hogy felfordult a gyomrom az eper "szagától". Ez 2 nappal később.

De visszagondolva voltak jelek, amik nem a szokásosak voltak.

317. nella29 (válaszként erre: 315. - Dreamerlady)
2021. jún. 2. 15:20

Persze, nagy elkenődések még nem lesznek egyikünknél sem szerintem :) csak izgatottam vagyunk és türelmetlenek, hogy most mi lesz, amivel szerintem semmi baj nincsen, azért van ez a fórum lényegében.

én arra emlékszem az előző ciklusaimból, hogy előtte majdnem egy héttel fájt a cicim már, de a hasam csak az első nap görcsölt, amikor meg is jött, a többi napon már nem hálistennek. ezért gondoltam tegnap, hogy meg fog jönni, de azóta sincs semmi, csak kisebb szúrások.

Dehát ez is változhat, ezelőtt például sosem éreztem ovulációs fájdalmat, most azt is kipróbálhattam :D na meg hát a puffadás...úgy nézek ki, mint egy lufi.

316. Dreamerlady (válaszként erre: 313. - AngellinaBalerina)
2021. jún. 2. 14:55
Köszi, kedves vagy. Sajnos a csalódás benne van a pakliban. Ez egy ilyen időszak. De sebaj, ahogy Kukacnak is írtam, legrosszabb esetben itt a nyár, lehet néha kicsit koktélozni addig is.
315. Dreamerlady (válaszként erre: 312. - Nella29)
2021. jún. 2. 14:53

Hát igen, hátha. ♥️ Drukkolok mindnyájunknak. 😘

Legrosszabb esetben júniusban még lehet koktélt iszogatni. 😄

Sajnos most már emlékszem, és pont ugyanilyen kis apróságok voltak. Így nem annyira maradt meg, csak, hogy mindenen is sírok. Most viszont ahogy volt ez a pocak fájdalom, meg a tegnapi brutális puffadás, eszembe jutott, hogy pont ilyen szokott lenni mensi előtt pár nappal. 😬

2021. jún. 2. 11:09
Ja és azt ki hagytam, hogy felsőfokú egészségügyi végzettségem van, tehát úgy gondolom van azért ralatasom a témára!
2021. jún. 2. 11:08
Én nem azt mondtam, hogy ez a fájdalom bemeselt fájdalom. Hanem, hogy ezek a jelek simán pms jelek is lehetnek. És ezt nem rosszindulatbol mondom, csak, hogy nehogy nagy csalódás legyen.
312. nella29 (válaszként erre: 308. - Dreamerlady)
2021. jún. 2. 11:03

szurkolok, hogy jót jelentsen :) pár nap és megtudjuk mi a helyzet...

mielőtt gyógyszert szedtél, nem emlékszel milyen tüneteid voltak, mielőtt megjött?

2021. jún. 2. 11:03

Kukac-nak és nekem is egész erős hasi szurka volt az ovu idején.

Jelenleg a magam nevében tudok nyilatkozni, hogy az alhasi fájdalom teljesen biztos, nem bemesélt. 😄😄

Már csak az a kérdés, hogy a szokásos gyenge kis PMS tünet, vagy esetleg más. 😊😊

310. nella29 (válaszként erre: 309. - AngellinaBalerina)
2021. jún. 2. 11:01

hát ezt a fájdalmat tuti nem képzeltem :D

nem írtam, hogy az volt, csak lehet :) tudom, hogy mindkettő tünetei hasonlóak, ezért nem élem bele magam semmibe...csak leírtam, mi történt tegnap :)

2021. jún. 2. 10:48
Az a baj ezekkel a "jelekkel" hogy bármi lehet, és én most itt nem akarom letörni a lelkesedés de a korai terhességi jelek, már ha vannak sima pms jelek is lehetnek. Ugyanaz a kettő :) meg ha belegondolunk, a beagyazodas nagyjából akkor ér véget, mire a mensinek (nem) kellene megjonnie. És utána kezd el emelkedni a hcg a szervezetedben és utána lehetnek igazából terhességi tüneteid. Egészen addig maximum bemeseled magadnak. És bekepzeled, érdekes az emberi test :)
2021. jún. 2. 10:26

Amúgy most nekem is fáj a pocakom. Nem olyan erős szurka, de picit ilyen menstruációs fájdalom jellegű.

Aggódom, remélem, hogy nem a mensi. 😬

307. nella29 (válaszként erre: 306. - Dreamerlady)
2021. jún. 2. 10:22
lehetne...én örülnék neki :D mondjuk a peteérésemet is végigszenvedtem, elég egyértelműen tudatta a testem, hogy hahóóó MOST van :D lehet, hogy a beágyazódást is megéreztem, de nem merem beleélni magam...
306. Dreamerlady (válaszként erre: 304. - Nella29)
2021. jún. 2. 09:49
Én is veled együtt izgulok!!! Ez akár terhesség jele is lehet, nem?!? 😍🙏🏼
305. @kukac@ (válaszként erre: 304. - Nella29)
2021. jún. 2. 09:06
Hű... Izgulok veled! 🤩
304. nella29
2021. jún. 2. 08:52
húú lányok...pár napja már szúrkált a hasam, de azért nem is mondtam, mert nem volt olyan érzékelhető, és nem foglalkoztam különösebben vele, na de tegnap...én azt hittem meghalok :D este olyan szinten fájt a hasam, mint mikor megjön, teljesen olyan volt, és nem értettem a dolgot, mert legkorábban is szombaton esedékes... pár óráig tartott, és este 11 fele múlt el, akkor el is tudtam aludni, ma reggel meg semmi bajom. azóta attól félek, hogy bármelyik pillanatban megjön :D
303. Dreamerlady (válaszként erre: 302. - AngellinaBalerina)
2021. jún. 2. 06:35

Ez amúgy tök jó, hogy így állsz hozzá!! 😊😊 Szerintem ez nagyon pozitív amúgy.

Én kicsit túlságosan is rá vagyok kattanva a témára. Pedig ha most azonnal nem lesz baba, júniusban részt tudok venni két igazán szuper buliban is. Szóval visszavehetnék én is az izgulásból. 😄

2021. jún. 1. 21:33
Bár most mondjuk 6-ra nem várom, újhold pedig csak 9-en lesz. Na majd kiderül! Nekem most pörögnek a napok, nem is agyalok igazából, mert ha megjon azért örülök, mert kaphatok 2. Oltást, ha nem jön meg akkor még azért :) win-win helyzet :)
301. AngellinaBalerina (válaszként erre: 300. - Dreamerlady)
2021. jún. 1. 21:32
Nem ez a pontos időszak. Én area gondoltam, hogy nem oramu pontosságú általában egy nőnek a ciklusa, hanem az is normális, ha egyszer 28,majd 26, majd 27 napos. Az enyém szinte mindig a holdnaptar hoz igazodik.
300. Dreamerlady (válaszként erre: 299. - AngellinaBalerina)
2021. jún. 1. 20:33

És akkor pár napot le kell szerinted számolni a 9-10-ből? Vagy ez lenne a pontos időszak?

Én addig már nem bírom ki a várakozást. :D

Estére eléggé felpuffadtam, nem is értettem, mert nem ettem semmi olyat. Hátha ez már a babó jele. :P

299. AngellinaBalerina (válaszként erre: 297. - Dreamerlady)
2021. jún. 1. 18:52
Igen, pontosan! 1-2-3 nap eltérés a hosszban simán lehet. És én visszaneztem a ciklusaim át osszevetve a holdnaptarral és tényleg van benne valami!
298. Dreamerlady (válaszként erre: 294. - Nella29)
2021. jún. 1. 17:48

Nekem se mellfájdalom, se szurka, semmi ilyesmi nincs.

Viszont valami mégis csak érzek előtte. 😄😄

Havonta egyszer indokolatlanul érzékeny leszek, és kb azon elsírom magam, hogy a mesefilmben valaki csúnyán nézett valakire. Na ilyenkor szoktam tudni, hogy nemsokára megjön. 😆😆

297. Dreamerlady (válaszként erre: 293. - AngellinaBalerina)
2021. jún. 1. 17:46
Tényleg? Wow, ez tök izgalmas. Akkor lehet, hogy az egész 28 napos ciklus mese és ez inkább változó picit?
296. AngellinaBalerina (válaszként erre: 294. - Nella29)
2021. jún. 1. 15:13
Én semmit nem érzek. Nekem nagyon változó tüneteim vannak mielőtt megjonne. Valamikor nagyon fájnak a melleim, valamikor alig. Más igazából nem szokott lenni, néha szúrkalódás más semmi tényleg. Szerencsés vagyok! 2 napja fájtak a melleim nagyon, azóta ez mérséklődött. Most alig fájnak.
295. @kukac@
2021. jún. 1. 14:49
Veletek izgulok. 🥰

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook