Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Jaja, ugyanez a bajunk úgy látom. 😄😄
Basszus én meg olyan szarul vagyok egész nap meloban. Most minden nap túlóra, ma is, mert szabira megyek. Szabira is maradt munkám, fél órája múlt el a migrén görcsöm. Vajon ez nem hátrány a babásodásban? 🤔🤔
Na, akkor te érted. 😃
Valahogy amihez fecskendő csatlakozik az félelmetes.
Mondjuk rosszul sosem lettem, de nézni nem bírom. Mindig szenvednek a vénámmal, mert nehéz megszúrni. 🙈 Alig várom!
Nahát, nem is tudtam, hogy ennyire kemény csaj vagy!! 💪💪
Viccet félretéve, nekem is több tetkóm van, lesz is még pár. Tetko tűtől nem félek. Fülemet is magamnak szúrtam anno 8x. 😄😄 Piercingek is voltak.
Kifejezetten az orvosi tűkre terjed ki a fóbiám. 😆
Ha reggel, vagy este, és nem napközben kell szúrni, akkor a férjuramat előléptetem doktorrá 🤣
De mások is túlélik, nekem is menni fog! 💪
Nella és Altair, akkor indul a sírva nevetős buli!! 😄😄 Hát lányok, a bébiért mindent. Hamarosan én is újra megtudom, hogy milyen ez a hormon őrület.
Altair, nagyon örülök, hogy így bepörögnek az események nálatok. ♥️♥️
Hogy fogod bírni a tűt? Én annyira rettegek tőle, hogy még 10 véradás sem tudta ezt nálam helyrehozni sajnos. Mindent próbáltam, de ugyanúgy félek a tűktől. 😬😬
Lányok! Nálunk előre láthatólag szeptemberben vagy októberben indul a buli 🤞 addig megyünk a kért vizsgálatokra, és ha nem kell semmit kikezelni, kezdünk.
Már készítem a férjemet - olyan lórugás hormonokat fogok kapni, hogy lehet, igazi sárkány leszek 🐉
Én is ezt mondtam. Amikor a babára vársz, azt hiszed, hogy az rossz dolog. Nem igaz. 😆😆
A rossz dolog az első vizsgálatra várni. 😄 Javaslom, addig fejben kezdd el berendezni a babaszobát vagy a babasarkot. Ez talán segít elvonni a figyelmet. 😘😘
Majdnem pont ellentétesen vagyunk.
Ez így jó, mindig van kiért izgulni. 😁 ❤️
Ez így igaz.
De könnyebb másnak okoskodni, mint a saját bőrömön tapasztalni. 😃 Naaaaagyon lassan megy az iiiiidőőő. Szuperlassításban 😂
Hajrá Kukac!! 😘
Nekem 25. körül lesz ovum, és augusztus 9. körül a nem várt.
Remélem hamarosan nekem is lesz egy jó erős pozi tesztem 😁
Hosszú 2 hét lesz. 😃
Közben azért méregetem reggelente a hőmet, hátha kiderül belőle egy peteérés, mert csak vakon tapogatózunk.
Google barátom szerint a heves tüneteim jelezhetnek ovut (meg bármi mást is 😂).
Izgulok. Azt hiszem, eléggé elszomorodnék, ha megjönne, pedig tudom, hogy annak van nagyobb esélye.
Nekem most van ovum papírforma szerint 14-16 kb. És nagyon boldog vagyok, mert rájöttem, hogy tízmilliószoros nap van ma.
Nella, te mondtad, hogy 2 naponta voltatok együtt.
ki hogy áll? összesítsük kicsit, hogy tudjam mikor kell szurkolni :D
ki fog tesztelni mostanában, valaki esetleg ovu?
Érthető. A lombik se jön össze elsőre nagyon nagy százalékban, plusz anyámnak előttünk volt 10.hét körül vetélése, szóval ettől én is tartok. Sok helyen írják, mondják, hogy a lányok terhessége nagyban hasonlíthat az anyjukéra.
Nyilván munkahelytől és munkakörtől függ ez a kérdés. Ha én lennék az igazgató titkára, vagy hasonló, nem szólnék.
Nyilvan az mas ha a “korulmenyek” miatt jobb ha tudjak!
Nekem volt egy kemai terhessegem ezert nem mernek egyhamar szolni.:/