Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
én ha pontosan akarom megadni 8+5 hetes :D jövőhét csütörtökön megyek legközelebb dokihoz :)
nekem a tünetek az 5. héten kezdődtek és a 7. hétig hányinger, fáradtság, éhségrohamok voltak, ebből a 8. hétre a fáradtság és az éhség maradt nekem :) bár ma reggel megint hányingerem volt, pedig már több mint egy hete nem találkoztam vele :D
ja és igen, a cicifájás. az brutál volt a 7. hétig nekem, volt hogy sírtam is, annyira fájt. már enyhült, elviselhető ma is például :)
4+2 :D még babacipőben jár a terhesség, de remélem hamar eltelnek a kritikus hetek :D
Teljesen jól vagyok, annyi hogy a cicim fáj még mindig xd ezenkívül vagy 2x rám jött amúgy ilyen farkaséhesség, de akkor még nem tudtam hogy a terhesség miatt xd
Neked vannak tünetek? Te hanyadik hétben vagy, mikor mész újra vizsgálatra?
aztaaaaa nagyon gratulálok :) hogy érzed magad? hány hetes vagy, 4? :)
már ketten vagyuuuunk, többiektől is várom a pozi teszteket :D
Jó reggelt!!
Megy a drukk Nutella, 25-ős erősségű teszt néha csak mensi elmaradás után pár nappal mutatja ki. Drukkolok, hogy a 10-es kimutatassa. 😘
Altair, ezek nagyon szuper hírek!! Küldöm a pozitív energiát! Ja, es a férjed nagyon jófej. ☺️☺️
Anonim, azért a jóslaton meglepődtem. Nem egyszer hallottam már olyat, hogy pici gyerek megjósolt valamit. Egészen elképesztő. ☺️☺️ Honnan tudhatta?? 🤔
Fhu mértem 2 hónapig, de én ebben a hónapban se nem ovu teszteltem se nem hőmérőztem. Xd annyi hogy tudtam hogy hàny napos a ciklusom, van egy kis mensis appom, és az írja hogy mikor van ovu. Ráadásul ugye 1 hét a termékeny időszak és mi 2x voltunk együtt azon a héten, szóval kb picit el is engedtem a témát.😃
Tünet: 1 hete fáj a cicim, ezt is 50-50%-os tünetmek tudtam tekinteni, mert néha nekem mensi előtt is szokott, bár nem ennyire😃
Illetve a tegnapi napon a keresztlányom azt mondta hogy Tetének (Keke-Keresztanyu másnéven xdddd), pici babája lesz😱😱😱😱😱🙈 és ekkor még meg se csináltam a tesztet, mondom jézusom honnan szedi ezt ez a gyerek🤣 kicsit ijesztő🤣
Annyira jo 🥰
Te mered a hodet? Ha igen neked az hogy alakult?
Voltak tuneteid?
Szoritunk 🥰 nagyon ugyes ha tenyleg ekkora lepeseket tesz erte :)
Nekem holnap reggelre kell a drukk 😇
Nálunk arányaiban javult a férjem spermaképe, bár még így sem elég. Pedig még csak egészségesebben étkezik, most kezdett el edzésre is járni 😁
Egyedül az alaki eltéréssel nem tudunk mit kezdeni. Most várjuk a következő hetekben a genetikai vizsgálat eredményét emiatt. Szorítsatok, hogy jó híreket kapjunk csak!
Olvastam hogy a 25ös teszt csak mensi napján mutatja először, meg ugye reggeli vizeletből. Én 10est csináltam igen😬
Hát bejöttem a szobába hozzá, megkocogtattam a vállát, megmutattam hogy remeg a kezem, és kérdezte hogy “csak nem??” 😃😃 aztán megölelt és el se hittük, még most se😃 😍
Jajjjj de joooo 👏😇 szuper.gratulalok :)
Bevallom en sem birtam ki :( es megcsinaltam a 25-ost.Nekem negativ.Meg van 3-4napom.meglatjuk .
Te 10-est csinaltal ugye?
Meselj hogyan mondtad el a parodnak?😅 vagy hogy fogod?
Na, csináltam most is tesztet jó erős pozitív. 2perc után most is hozta. 😁
Örülök 😊🙏
Altair, én mindenképpen hivnam az orvosom. 😊
Nagyon nagyon megérdemled a boldogságot!! 😘😘 Végig küzdöttél, és tök jól álltál a babaprojekthez. Példaértékű tényleg. ♥️♥️
Nekem azt mondta az asszisztens, hogy ilyenkor hivatalból ad majd a doki progit. Lehet nálatok más a protokoll, mérnek vérből és ha okés a progi, akkor nem kell szedjél. Szerintem is jó ötlet holnap hívni a dokit.
Amúgy progi mérés, ha reggel megvan, estére fent van ügyfélkapun az eredmény.
Ez a szurka jó jel, akkor tuti szép erős ovud van most!! 😍😍
Ja, kövi hónapban én sem jósolgatok, elment a kedvem tőle. 😆 Szerintem ez mindig ilyen hektikus lesz majd nálam, mikor, mihez van kedvem.
Szupi, hogy nem vagy most úgy rákattalva a témára, most épp én sem.
Nem jósolgatok, elég volt abból. 😂
Még most este megnezek egyet, hogy mizuka, aztán remélem holnaptol negatívat fog mutatni.
Izgulok egyébként, de nem érzem azt mint előző hónapba, hogy teljesen rá lennék függve.
Most jobb oldalon egy kicsit szùrkál a hasam, de csak szùrkáljon 😊😁
Szerintem a hődet akkor érdekes csak mérni, ha meg akarod jósolni ciklus végén, hogy babó lesz-e vagy pirinéne (idézet Kukactól 😄).
Amúgy ezek a tesztek jók úgy vélem.
Én most úgy beindultam LH teszt ügyben, hogy veszek is újra Facelle tesztet. Nekem az nagyon bejött. Arról ugrott le kis híján a második csík. 😄