Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Lányok, hogy jártam… Múlt hét hétfőn voltam ultrahangon, ahol a babó 6+1 naposnak látszott (valójában 5+6) és 5 mm-es volt.
Akartam volna menni a dokihoz, pár hét múlva, de most tök sokáig nem rendel. Így végül tegnap, egy héttel később újra mentem, amikor még van.
Tegnap 6+5-nek látszott a baba, és 8 mm-nek mérte ugyanaz a doki ugyanazzal a géppel. Vagyis egy hét alatt 4 napnyit, összesen 3 mm-t növekedett. Olyan gyorsan lezavarta az ultrahangot, később tűnt fel. Szívhang gyönyörű volt, a lassú növekedés miatt viszont izgulok. Bárkinek tapasztalat, vélemény? Az sem segít sokat, hogy 5-6 napja enyhültek a tünetek, bár tény, hogy progit már nem szájon át szedem, és 4x B6 vitamint tolok. 😄
Nekem a kolin citromos vízbe megy.
Bence ajánlása alapján reggel egy kisebb kulacsba bekészítem a port is meg a kolint és délelőtt elkortyolgatom.
Az az igazság, hogy most így hirtelen nem akarnám lepattintani az embert 😃 mert akkor túl zsúfolt lenne a lakás ennyi hangulatingadozásos embernek... Kamasz, "elhanyagolt" férj, terhes nő. 😂😂😂
Szerencsére semmi kellemetlen utóhatást nem tapasztalok.
Detty, mikor érkezik a GAL csomagod? :) Valami hír róla?
Kíváncsi vagyok, mi lesz az első benyomás, nekem már a csomagolása is mindig izgalmat okoz, nem tudom. :D
Jó tanács, hogy a kolin-só cseppeket érdemes két részletben almalébe csepegtetni és úgy meginni. :D Én eddig teával ittam, de elég büntetés, kajába tenni meg nem szeretem, mert mindent túlsózok vele, hátha neked is iható lesz majd így! :) Most hétvégén tapasztaltam ezt ki tök véletlenül, gondoltam, megosztom.
Köszi Dreamer, én is ebben bízok hogy a 3. babó ennek köszönhetően megmarad <3
Egyébként voltunk a férjemmel tegnap spermavizsgálaton is, hát ott az az eredmény jött ki hogy a mennyiségi paraméterek alapján a spontán fogantatási esély mérsékelten csökkent (ebben a stresszes
mintaleadás is szerepet játszhat), viszont mondtuk ugye hogy idén 2 terhesség volt, szóval azt mondta hogy akkor erre rá is cáfoltunk, meg amúgy is párom minden vizsgálat előtt amikor orvoshoz kell menni, annyira stresszes, hogy nem is lepődök meg, nyílván nem annyi mennyiség lett leadva na, amikor örömtelien összebújik velem ....xdddd
Egyébként szupi háziorvosom van, ő utalt be mindenhova, szóval ezeket mind TB alapon sikerült megnézetni, aminek nagyon örülök szerintem összességében már 100 ezres nagyságrendnél járnék.
Te hol tartasz a terhességben, hanyadik hét már?:D Úgy repül az idő. Mikor lesz a kövi vizsgálat?
Sziasztok Lányok! Ejha, nagyon felpörögtek az események. ♥️
Anonim, őszintén szólva én nagyon örülök, hogy meglett az ok. Tudom, hogy ez a Leiden elég vacak a szurik miatt, de most már lesz orvosságod, hogy a picikéddel minden rendben legyen. ♥️ Kiváncsi vagyok, hogy mit mond majd az orvosod a másik eltérő értékre. Nagyon okos vagy, hogy megcsináltattad ezt a Leiden tesztet. ♥️
Cseresznyeeee, ez a teszt már tök jól látszik, gratula a picidhez!! 😘😘 Tök izgi lesz eltenni majd az erősödő teszteket.
Csillagtök, jaj de jó látni ebben a topicban. Nagyon örülök a pozi tesztnek, gratulálok!! 😘😘
Kukac, egyik kedvenc témámat pedzegeted. 😄 Úgy tűnik, felszívódott a hematómám, meg már nagyobb a babó is, úgyhogy mi hosszabb kihagyás után újra szexelünk. Amúgy gyakran nem merek, szerintem heti 1-2 alkalom lesz nálunk az első trimeszterben. Úgy tudom amúgy, ha vérzés, pecsételés, vagy görcs van utána, akkor viszont nem szabad.
Ez magánkórház. Heti 1* rendel a doki 4-8-ig, asszem.
Meg igazából, ahogy utána olvasgattam, nem késői. Orvosa válogatja. Így utána szerintem gyorsan felpörögnek majd az események.
Gondoltam rá, hogy másik dokihoz kérjek, van olyan, akinél előbb is lenne, de... Ő a legszimpibb, többször voltam már nála, meg hozzá szeretnék menni gondozásra.
Nyilván ha közben valami gond adódik, akkor azonnal rohanok, szinte mindegy kihez, de egyelőre rendben lévőnek tünik minden.
Csajok, intim kérdés korai terheseknek 😃 ti szexeltek? 😅
Uhhh ez nagyon durva. Én addig nem birnek várni.
Az én dokim csak heti 2x jön a városba, de ha vmi gondom van, az asszisztens még aznap bepaszìroz egy helyre.
Nyilván, ha baba lesz akkor is előre fognak venni, de akkor sztem mi mar maganrendelesre fogunk járni hozzá Nyiregyre.
Ez szuper jó:) Remélem, hogy így lesz.
Nov. 5-re kaptam időpontot. :)
Cseresznye, Csillagtök gratulálok nektek!!!😍
Anonim, neked örülök, hogy kezdenek rájönni a “bibi”-re.
Én is ma kaptam. November 5.-ére.
Te hány hetes/napos leszel akkor?
Csillagtök!
Emlékszem rád, a 2018 as induljon a babaprojekt topikba együtt írogattunk!
Létezik, mert látom 2,5 a picid és nekem is :D nagyon menő!!!
Mit gondoltok a magzati szívhang hallgatorol?
Első gyereknél volt nekem, néha meghallgattam, jó volt hallani, nem károsodott a lányom vagy bármi ilyen ettől semmit.
De eladtam anno… vegyek újat vajon? Vagy már “nem divat”? (Ez 2018-9 be volt).
Sziasztok, csatlakoznék én is egy mai 12.dpo pozi teszttel. Fent van a profilomban. Eddig csak olvastalak Titeket, de mivel nem vagyok kezdő, így nem írtam 😊 de most hogy sok új pozi tesztes van, gondoltam írok.
Röviden magamról: 40 éves vagyok és van már egy 2,5 éves lányom l. Már jó ideje tervezzük a második babát. Végül júliusban majdnem 1 év után pozitívat teszteltem de nem lett szívhang így missed ab lett a vége augusztus 23-án. Most volt az első próbálkozós ciklusunk. Nem gondoltam hogy ilyen hamar sikerül.
Köszönöm ;))
Remélem minden oké lesz!
Majd tesztelek még azért a héten minden nap(van egy rakat tesztem XD).
🎈
Hát jövőhét hétfőn még megyek a hormon panelt befejezni, a 23.napi vérvételre, aztán pénteken van hematológiára időpontom, na ez most amúgy úgy van, hogy most vették volna le a vért, de az immunológus levette a hematológia részét is, és szerintem elmegyek, hogy kiértékelje. Bár az immunológus azt mondta nem kell menjek, de azért mégis csak jobban ért a saját részéhez a hematológus nem?
Az immunológián is kijött valami piros az eredményemben, szóval azzal meg szerintem tovább kell vizsgálódni, de okosabb leszek ha már a dokival is beszéltem. Oda nov 20.-én megyek.
igen, eddig mindegyik uh-n néztek szívhangot, így te is hallhatod :)
anonym akkor egy kicsit talán most jó érzés, hogy kiderült mi a probléma, és van rá megoldás nem? én talán megkönnyebbülnék, hogy nem a bizonytalanság van, bár tudom, hogy nyilván nem jó, ha egy betegség kiderül. bízom benne, hogy már a célegyenesben vagytok akkor :) mikor mész a leletet értelmeztetni? :D