Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Babatervezés 2021-2022 kezdőként fórum

Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)

5874. mazsola81
2021. okt. 18. 10:18

Sziasztok!

Bocsánat, hogy így ismeretlenül belekontárkodok a beszélgetésbe de olyan jó ilyen pozitív élményekről olvasni :-)

Én most a várakozás fázisában vagyok és ez segít egy kicsit :-) lelkesít.

Gratulálok mindenkinek akinek sikerült és drukkolok mindenkinek aki még előtte áll :-)

5873. nella29 (válaszként erre: 5872. - Nesszi97)
2021. okt. 18. 10:12

én anyukám is sírt :) de a lényeg, hogy mindenki örült :) mi nem szóltunk a tervezés fázisáról, mert gondoltam még van időm rá, és mindig halogattam. hát nem volt idő, a baba gyorsabban jött, mint én gondoltam :D

igen, szerintem is tesómat egy kisebb trauma érte, nem mindennap jelent be az ember ilyet :D de persze már nagyon várja, hogy babázhasson, mindenki izgatott :)

5872. Nesszi97 (válaszként erre: 5871. - Nella29)
2021. okt. 18. 10:03

Nálunk is az első. :) férjem egyke, az én nővérem meg nem igen szemez még a baba témával.

Anya sírt :) Apa meg tátott szájjal nézett. 😂 Azt mondta: NEM ÉRTEM

Aztán végül mind a ketten örültek :)

Mikor mondtuk, hogy bejelentünk valamit, anya már azonnal tudta, legalábbis gyanította, mert beszéltem vele erről és az esetleges vérvételekről stb.

Tesódat lehet, hogy egy kisebb sokk érte. :D ő is örült neki?:)

5871. nella29 (válaszként erre: 5869. - Nesszi97)
2021. okt. 18. 09:56

itt első unoka, én vagyok a legidősebb a tesóim közül :D szóval ez mindenkinek egy új élmény, és mindenki be van zsongva :D

és milyen reakció volt? néha olyan vicces egy-egy embernek a feje, amikor megtudja :D a húgom például épp evett, és eldobta a csirkecombot is a kezéből, majdnem felborult a székkel :DDD

2021. okt. 18. 09:49

Cseresznye, látom a teszteden a második csíkot én is nagyon-nagyon halványan. :) Időn belül jött ki?

Detty hős vagy a szememben a laktóz kerülés miatt. Így, hogy ennyire szereted a tejtermékeket, nem lehet könnyű. :S Még jó, hogy havonta egy kis laktáz enzimmel nassolhatsz valami tejeset. Jók a vegán sajtok, pudingok és tejek nagyon, de még nagyon drága a technológia, hogy az ember értelmes áron vegán camembert-hez jusson például... Bár ilyesmit most lehet, hogy fogok rendelni egy vagyonért, mert babósan eredeti camembert és márványsajt is tilos. Hajrá a cukorterhelés teszthez. Nekem biztos visszajött volna. :D

Nella, megy a drukk!! Sajnálom, hogy ennyi vérvételed lesz. :S

5869. Nesszi97 (válaszként erre: 5867. - Nella29)
2021. okt. 18. 09:47

Mi tegnap elmondtuk anyának xd Semmi különös csavart nem vittünk bele, csak közöltük. :) Nálunk ő tudta, hogy próbálkozunk, ezért nem is akartuk titkolni.

Szerintem ez is jó, nem baj ha ti sem toltátok túl. A végeredmény a lényeg, hogy: lesz egy (újabb) unoka.

Anyóséknak akarunk valami jót kitalálni.

Elhiszem, hogy parázol, de megfelelő kezekben biztonságban lesz a babád is így. És a sok vérvétel miatta történik:)

(Ezt még az előző h.sz-ra)

5868. @kukac@ (válaszként erre: 5864. - Dreamerlady)
2021. okt. 18. 09:40
Lány igen. Fiú valószínűleg nem, de nem saját okból, hanem anyuka hatására. Sajnos rengeteg negatív érzés van belenevelve. 😒 Irigység, féltékenység, telhetetlenség, harag. Nem sok esélyt látok arra, hogy ebben az esetben majd nem ezek kerülnek elő.
5867. nella29 (válaszként erre: 5865. - @kukac@)
2021. okt. 18. 09:37

haha ez tök jó ötlet, jöt mosolyogtam :D

olyan jó ötleteitek vannak, bánom, hogy én nem lőttem el anyukámnál valami hasonlót... de annyira sokkos állapotban voltam, hogy csak arra tudtam gondolni, hogy AZONNAL EL KELL MONDANOM :D

5866. nella29
2021. okt. 18. 09:35

sziasztok lányok, csodásan indult a napom, egy kis vérvétellel :D

utálom, nem tudom valaha sikerül e megszoknom a tűket, pedig sajna gyakrabban kell majd járnom, mint alapból egy kismamának... az RH- vércsoportom miatt. Szóval újabb vércsoport meghatározás történt ma, hogy a véremben levő ellenanyag szint emelkedett e (a szervezet a baba ellen termeli, nem para...), illetve mik változtak egy hónap alatt a véremben.

Megmondom őszintén, hogy még mindig kicsit tartok ettől az egész negativitás dologtól. Minden doki megnyugtatott, és sok mindent elmagyaráztak nekem ezzel a témával kapcsolatban, de aki paramami az paramami is marad :D

1 hét múlva lesz eredmény, kíváncsian várom.

Drukkoljatok :)

5865. @kukac@ (válaszként erre: 5863. - Dreamerlady)
2021. okt. 18. 09:31

Igen, szerintem is csak korai volt. Az erős tünetek miatt számítottam egy pozira, de nem a hcg okozta, hanem a progi.

Azt még nem tudom, hogy a nagytesónak hogy mondjuk el. Lehet, hogy kap karácsonyra egy nagytesóságra/peluscserére jogosító élménykupont. 😃

5864. Dreamerlady (válaszként erre: 5862. - @kukac@)
2021. okt. 18. 09:29

Lányod biztos örülni fog, nem? Mivel nagyon kedves lány, biztos szereti majd a kistesót is. <3

Kamasz fiú gondolod, nem örülne? Nálunk a nagyobb gyerkőc szerencsére egyre jobban viselkedik. :))

5863. Dreamerlady (válaszként erre: 5854. - Detty30)
2021. okt. 18. 09:26

Szerintem megbízható a Predictor nagyon. Érzékenyebb is más teszteknél, volt, hogy több féle tesztet is használtam egy időben :D :D Emiatt írom, hogy a Predictor tényleg nagyon jó teszt. Valószínűleg 11. napon még nem szaladt fel Kukacnál a HCG.

Ha hibát kellene keresnem benne, esetleg az, hogy eléggé áttetszik a papír a reagens felett, és néha újonnan kibontva is felsejlik a második csík.

5862. @kukac@ (válaszként erre: 5861. - Dreamerlady)
2021. okt. 18. 09:24

Nagyon édesek.

Nem tudom, nálunk a nagyok majd mit szólnak hozzá 😳😬

5861. Dreamerlady (válaszként erre: 5852. - @kukac@)
2021. okt. 18. 09:21

Uuuuuu, ez az elrejtett cumisüveg annyira aranyos!! A 4. pezsgőspohár is. <3

Jaj, valami hasonló szuper cukit kell kitaláljak majd a párom gyerekeinek. Nagyon aranyosak, azt nem tudják, hogy már bent lakik a babó, csak azt, hogy majd lesz kistesó egyszer. Elmondtuk nekik, hogy készüljenek rá, meg már szét is választottuk előre a hatalmas szobájukat, mert egy ismerős szakember épp ráért. Erre azt mondja a kisfiú, majd rakjunk plakátot az ajtajukra, hogy "nagytesók", a kicsikére, hogy "kistesók". Elolvadtam. <3 Remélem, hogy majd imádni fogják egymást. <3

5860. @kukac@ (válaszként erre: 5858. - Nesszi97)
2021. okt. 18. 09:11

Tényleg aranyos, első unoka születésekor el tudnám képzelni.

Nálunk ez mindkét oldalról már 4. lesz, de anyósnak nem is adnék ilyet. 🤫

5859. @kukac@ (válaszként erre: 5857. - Nella29)
2021. okt. 18. 09:09
Szerintem dokumentálni kellene, mint bizonyított korai terhességi tünetet. 😃
5858. Nesszi97 (válaszként erre: 5852. - @kukac@)
2021. okt. 18. 09:07

Kukac, én láttam egy olyan bejelentést a youtuben már hónapokkal ezelőtt ami úgy nézett ki, hogy a leendő szülők átszerkesztettek egy élmény utalványt. Az utalványba írt tartalom az lett, hogy a nagyszülőségre jogosítja fel anyóst/apóst a papírka. :D

Ez Karácsonyra milyen aranyos már :)

5857. nella29 (válaszként erre: 5855. - @kukac@)
2021. okt. 18. 09:05
ugye ugye, a Piros Arany... :D nagyon örülök nektek :)
5856. Nesszi97 (válaszként erre: 5831. - Detty30)
2021. okt. 18. 09:03

Hát Detty egy hős vagy!😄❤️

Én annál a cukorlötyinél undorítóbbat elképzelni sem tudok. Azért örülök, hogy ízlett!:)

Én is kívánom neked, hogy járj úgy mint Kukac!

5855. @kukac@ (válaszként erre: 5854. - Detty30)
2021. okt. 18. 08:54
Én a tesztfutárról rendeltem, de végül a teherbeesésben nem segített. Akkor lett, amikor bedurcáztam és úgy döntöttem, ha nem, hát nem. Nem hőmérőztem, nem teszteltem, azt se tudtam, hányadik napon vagyok, csak azután számoltam vissza, amikor elkezdődtek a fura tünetek. A Piros Arany kívánás meg a poloska szagú ananászos tusfürdő 😃.
5854. detty30 (válaszként erre: 5853. - @kukac@)
2021. okt. 18. 08:42

Na puff neki Predi. Eddig mindig azt olvastam hogy max alpozitivat mutat meg hohy milyen jó, megbízható.

Hat nem 😁😁😁

Honnan rendelitek az ovu teszteket? Néztem a teszt futárt is, jó oldal?

5853. @kukac@ (válaszként erre: 5851. - Detty30)
2021. okt. 18. 08:36
Az első, ami negatív lett, az Predi volt, ami pozi, az a facelle pálcikása.
5852. @kukac@ (válaszként erre: 5850. - Dreamerlady)
2021. okt. 18. 08:33

Nem tudom. 24-én mindig itthon 3-asban ünnepelünk. De a családnak lehet, hogy küldök a face-en üdvözlőlapot. A terített asztalon elrejtek egy cumisüveget 😁

Vagy várunk szilveszterig és a pezsgőspoharak mellé tesszük 4.-nek. 🥂🥂🍼

5851. detty30 (válaszként erre: 5848. - @kukac@)
2021. okt. 18. 08:30

Jaaa, igaz tényleg. Bocsika

Milyen tesztet használtál?

Én eddig minden esetben a predictort használtam. És hát mindig hófehér votl hogy rohadjon meg 😅

Megiszom előbb ezt, ez még a lagzirol maradt meg, utána veszek majd szilvasat. Köszi az ajánlót. 🥰

5850. Dreamerlady (válaszként erre: 5822. - @kukac@)
2021. okt. 18. 08:29
Cuki kis mákszem baba. ♥️♥️ Karácsonyi ajándék aranyos ötlet. Becsomagolnád az ultrahang képet ajándék dobozba? Hogy fogod átadni a meglepetést? ☺️
5849. @kukac@ (válaszként erre: 5847. - Detty30)
2021. okt. 18. 08:24
Szilvás unicum kicsit fogyaszthatóbb!
5848. @kukac@ (válaszként erre: 5846. - Detty30)
2021. okt. 18. 08:23

Jajj, neeem. Úgy kezdtem, hogy vagy terhes vagyok, vagy tumor vagy pcos.

Azért én reménykedtem az elsőben, csak a hülye teszt kicsit odavágott.

5847. detty30 (válaszként erre: 5844. - @kukac@)
2021. okt. 18. 08:20

A laktózmentes sem jó. Mindenből csak a növényi jó. A laktózmentesekre is tunetelek. A vegan a legjobb nekem, de hat sajtokbol nem remekelnek még. 😒

De azt tudom, hogy sokkal nehezebb. Nekem a gyógyszereket kell figyelni.

Anyósom a múltkor mondott epere egy gyógyszert. Vettem is. Tok jó volt hatott is, de 3 napon át ment a hasam. Mondom mi a sz@r nem is ettem semmi olyat. Mire elolvastam, hogy az egyik fő összetevője a laktóz. Mondom ok akkor ez is kilove.

Ja egyébként most megneztem a puffadást meg emésztész segítő bogyoimat és a legtöbbet nem szedhetem, sem babatervezès alatt sem várandósság alatt.

Így tegbap meghallgattam egy belgyógyász drnőt aki elmondta a megoldást. 😁😁 Inni kell, az a baj, hogy amit kell az az unicum. Tegnap le is húztam egyet ebed előtt anyoseknal, de hát szörnyű volt.

Ugy hogy ha tudtok vmi csodaszert epere akkor írjatok meg. 😁

5846. detty30 (válaszként erre: 5845. - @kukac@)
2021. okt. 18. 08:15
Persze, volt 3 opció. Egyértelmű, hogy csak a daganatra gondolsz, nem pedig arra, hogy éppen növekszik benned egy kis élet. ❤️
5845. @kukac@ (válaszként erre: 5843. - Detty30)
2021. okt. 18. 08:11
Netdoktorból én is profi vagyok, amint a vérvizsgálati eredményem kiértékelésekor ki is derült. 😅

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook