Babatervezés 2021-2022 kezdőként (beszélgetés)
Köszi a tippet! Kocsonya...szeretem amúgy, de most ahogy rá gondolok meg nem bírnàm enni. Szerintem a szagától is rosszul lennék. Xd
És már nő a pocid?:)
Igen, szerintem jó dolog. Tudom, hogy nem mindig kivitelezhető, hogy egyben maradjunk, de azért fontos, hogy az orvos meg a szülésznő is hogyan áll ehhez a kérdéshez.
A kollagen az nagyon jo szerintem. erdemes etrenddel is bevinni alig varom hogy menjunk haza es ehessek kocsonyat :)
17. hetben jarok.
Gatmasszazs tekinteteben meg en se dontottem, hogy mit is fogok csinalni, de en is szeretnek egyben maradni es gatmetszes nelkul szulni ha lehet.
Bárcsak émelyegnék. :D De azon kívül, hogy giga melleim vannak, amik még csak nem is fájnak, csak csinik XDD, meg görcsöl a hasam, semmi tünetem nincs.. néha álmos vagyok, néha kicsit imbolygok, meg ma reggel uborkasalátát ettem volna a villamoson......... :D
Normális terhességi tüneteket ide!!! :D
Ma reggel csináltam még egy clearblue-t és már szerencsére 2-3+ lett az eredmény a múltheti 1-2+ után. :) Csak ez nyugtat meg, sajnos másból nem tudom sejteni, hogy jól van és növöget.
Kezdek parakirálynő lenni. :D
Én kollagént már rendeltem is, ezeket a kenceficéket meg majd átnézem. Ha mást nem, a tudatomnak jót tesz. De itt a csajok is írtak jó tapasztalatokat. :)
Te most hányadik hétben is jársz?:)
Igen, azóta utána néztem a márkának. A gátmasszázsról is megoszlanak a vélemények. Sokan mondják, hogy jó dolog otthon is készülni rá, sokan meg a szülésznőre bízzák, hogy majd szülésnél ő masszíroz/tágít. Én szeretnék azért majd egyben maradni, gátmetszés és főleg repedés nélkül ha természetes úton szülök.
Igen kiváltani akartam, de értem amiket leírtál jogos :)
Persze nem zárkózok el hogy megvegyem a GAL+ vitamint amúgy, csak nem tudom hogy mennyire használnám, hajlamos vagyok ellustulni :( Ezért a legjobb valami 1 kapszula lenne nekem a legjobb, ami folátot tartalmaz a folsav helyett :D
Szerintem ez egy jo termek. De a Gal+ Babavarot akarod ezzel kivaltani? Mert szerintem nem egyenerteku a ketto.
Ha csak a folat potlast szeretned ezzel, akkor szuper.
a myo inozitol is hasznos cucc inzulinrezisztencia es/vagy pcos eseten. (foleg D-chiro inozitollal egyutt lenne jo, de az ebben a termekben nincsen)
De a Gal+ Babavaroban azert meg nagyon sok minden mas is benne van.
Ha nem akarsz annyit kolteni, akkor jo ez a WTN-es termek a folat potlasra, meg esetleg melle D3 vitamin. Ezekkel is nagyon sokat teszel az egeszseges fejlodesert. Sok orvos allaspontja az hogy nem kell semmi mas csak a folat.
Jajj, ne is mondd, cseresznye. :( Hiába voltam hétfőn UH-n és láttam a pöttyömet, mindig annyi hülyeség és rossz gondolat lebeg előttem.. én is mindig nyugtatom magam, hogy rendben vagyok, érzem, hogy ez a baba rendben van és rendben is lesz, már most nagyon szeretjük, várjuk, minket választott. :)
Én épp mondtam a férjemnek, hogy szeretném elmondani anyukámnak, bár még korai, mert tudom, hogy helyre tud tenni és le tudja venni rólam a terhet és a negatív gondolatokat.
Ilyenkor talán ennyit tehetünk, hogy olyan emberrel, illetve emberekkel osztjuk meg az élethelyzetünket, aki/akik hozzánk tudnak adni. 🥰
Illetve erről mi a véleményetek? Használja esetleg valaki? A GAL+ helyett jó lehet ez is?
Az ára mindenképp barátságosabb :)
Én ilyen herbáriás boltba vettem,
De dm rossmann stb be is szokott lenni
Sziasztok :)
Valaki segít nekem? A GAL+ babavárót akarom megrendelni, de nem találom ki írta hogy melyik oldalról kell rendelni és milyen szót kell beírni hogy kedvezményes legyen? Vagy kupon kód, nem tudom már mi volt :)
Én inkább azzal vagyok bajba, hogy a rossz gondolatokat elűzzem, amik aggasztanak.
Pl minden rendben lesz e, nehogy méhen k legyen, ne legyen kémiai terhesség, nehogy x héten elveszítsem
De szerintem ezek mind olyan dolgok köztük a Te aggodalmad
Is, aki annál aki babát akar/terhes tök normális ès természetes velejárója :)
Ugyanakkor rossz gondolat elűző sámánista mentes technikákat szivesen fogadok lányok 😂
Úgy gondolkozom amúgy h azért lettem terhes, mert ez a kis babó engem választott anyukájának és oka van, hogy pont most pont így alakult, tehát baj nem lehet 😇
Szintén sehogy. 4. hónap után felszívtam magam, hogy nem vagyok hajlandő görcsölni rajta, szóval, ha nem kellek a kis piszoknak anyukának, menjen nyugodtan 20. kölöknek egy putriba 😂😁
Utána egyből összejött. Az első hónapban amikor nem ovuteszteltem meg nem számolgattam, csak éltünk, ahogy jól esett. 🤷♀️
Szia Nori! :)
Sehogy! :D Szerintem aki babát akar, az babát akar, annak kiteszi a gondolatait a téma, és ez így is van jól. Én azt próbáltam szugerálni magamnak, hogy úgyis minden úgy lesz, ahogy lennie kell, és igyekeztem magamnak, a testemnek megadni minden lehetőséget. Mást úgy sem lehet tenni. :)
Nekem a nődoki azt mondta anno, hogy onnan tudod, hogy készen áll a tested bármilyen fogamzásgátló után, hogy jön a baba. És ez mindenkinél máskor jön el. Nehéz kérdés - nehéz válasz. :)
Drukkolok!