Baba nélkül... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Baba nélkül...
Az egyik barátnőm pár hónapja ugyan ezen ment át... :( Csak az ő kislánya még csak 28. hetes volt és 480 gramm. 3 hetet élt... Őt is megkönnyeztem és ezt a kisangyalt is...
Kívánom hogy sikerüljön valahogy feldolgozni ezt a szörnyű fájdalmat és űrt...
meg sajnos anyukája fiatalon meghalt,nem talált még rá egy komoly férfi sem,és most a baba is elhagyta őt,én már nem bírnám:(
DE ő kitartó,és támogatom.Mindenkinek köszönjük!
nagyon sajnálom, ez szörnyű... most elpityeregtem magam, nem tudom hogyan lehet egy ilyet túlélni,
sok erőt kivánok a barátnődnek, és olyan kitartó, barátokat mint amilyen te vagy
:'(
Amint megláttam a neved a cikknél, máris összeszorult a torkom és a gyomrom. :(
Annyira sajnálom, hogy így megrángatja az élet a barátnődet.
Kitartást és sok erőt kívánok neki, hogy megtanuljon együttélni ezzel a soha meg nem szűnő fájdalommal.
És kívánom, hogy valahol, valamikor, valamilyen módon ez a kicsi, mégis hatalmas csoda, ami bekopogott az életébe, újból ragyogja majd be a napjait!
Szia!
Ez borzaszto....
Sajnalom a törtenteket.
Mar az elsö cikked utan gondoltam Rajuk,illetve "szurkoltam " a Baratnödnek....
Folynak a könnyeim....iszonyat nagy fájdalom!:(((
Sok erőt kívánok!
Köszönöm mindenkinek a nevében is,nem is vettem észre hogy megjelent hisz holnapra írták az aktiválódást!
Nehéz lesz neki de erős volt mindig,bízom benne hogy valahogy idővel enyhül a fájdalma.
Ez szörnyű! Orvosi mulasztás! Remélem lesz következménye az orvosra nézve.
Sok sok erőt kívánok a barátnődnek, nagyon nagy tragédia, az ami vele (velük) történt.
:-(((
Részvétem a tragédia miatt!
Nagyon megrázott a cikk, hisz én is vesztettem el babát, sőt nem is egyet. És én nem tudtam, tudom túltenni magam a történteken, pedig azóta 3 gyönyörű gyermekem van!
Sok erőt kívánok a barátnődnek!
Részvétem. :-(
Nagyon megrázott a cikk, mert én is toxémiás voltam, hála Istennek és az orvosomnak, aki nagyon szorosan kézben tartotta a terhességemet, nálunk szerencsésen végződött.
Sajnálom! :(((
Nekem két ismerősömet is toxémia miatt császározták, és nem foglalkozott velük az orvosuk a panaszok fellépésekor. Ők mégis erőltették a vizsgálatot... Ha egy-két napot várnak, a baba és ők is meghalnak. Viszont mindannyian szerencsére megmenekültek...
Sok orvos nem figyel erre a problémára. :S
jajjjjjjaaajjj
Olyan szörnyű mindig ilyesmit olvasni. Nagyon drukkolok a barátnődnek hoyg sikerüljön idővel túltennie magát ezen a szörnyű tragédián:-((((
Ugrás a teljes írásra: Baba nélkül...
További ajánlott fórumok:
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2008-as babák szüleinek beszélgetése-flancolás nélkül
- Segítség nélkül a babával, se rokon, se kikapcsolódás
- Szülés után, baba nélkül
- Hogyan altassam el a babámat szoptatás nélkül?
- Kinek mikor állt fel először önállóan kapaszkodás nélkül a babája és utána mikor indult el?