Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Baba nélkül... fórum

Baba nélkül... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Baba nélkül...

1 2
22. bettike2007 (válaszként erre: 21. - 3799e1fce4)
2010. dec. 9. 11:05
Köszönjük és részvétem nekik is!
2010. dec. 9. 10:38

Az egyik barátnőm pár hónapja ugyan ezen ment át... :( Csak az ő kislánya még csak 28. hetes volt és 480 gramm. 3 hetet élt... Őt is megkönnyeztem és ezt a kisangyalt is...

Kívánom hogy sikerüljön valahogy feldolgozni ezt a szörnyű fájdalmat és űrt...

2010. dec. 9. 09:14
bízzunk benne süni!
2010. dec. 9. 00:39
Lesz még ő boldog, és lesz még egészséges babája, és annak a babának lesz apukája... Így kell lennie...
2010. dec. 8. 22:50

meg sajnos anyukája fiatalon meghalt,nem talált még rá egy komoly férfi sem,és most a baba is elhagyta őt,én már nem bírnám:(

DE ő kitartó,és támogatom.Mindenkinek köszönjük!

2010. dec. 8. 22:21

nagyon sajnálom, ez szörnyű... most elpityeregtem magam, nem tudom hogyan lehet egy ilyet túlélni,

sok erőt kivánok a barátnődnek, és olyan kitartó, barátokat mint amilyen te vagy

2010. dec. 8. 22:14

:'(

Amint megláttam a neved a cikknél, máris összeszorult a torkom és a gyomrom. :(

Annyira sajnálom, hogy így megrángatja az élet a barátnődet.

Kitartást és sok erőt kívánok neki, hogy megtanuljon együttélni ezzel a soha meg nem szűnő fájdalommal.

És kívánom, hogy valahol, valamikor, valamilyen módon ez a kicsi, mégis hatalmas csoda, ami bekopogott az életébe, újból ragyogja majd be a napjait!

15. Pici04
2010. dec. 8. 22:13

Szia!

Ez borzaszto....

Sajnalom a törtenteket.

Mar az elsö cikked utan gondoltam Rajuk,illetve "szurkoltam " a Baratnödnek....

2010. dec. 8. 21:47
Jobb is hogy akkor megírtam,már egész más,akkor tomboltak bennem is az érzelmek,ebbe én már beletörődtem,de ő nem fog egyhamar
13. bettike2007 (válaszként erre: 12. - C6beeeb07a)
2010. dec. 8. 21:46
Köszönjük!
2010. dec. 8. 21:44

Folynak a könnyeim....iszonyat nagy fájdalom!:(((

Sok erőt kívánok!

2010. dec. 8. 21:43

Köszönöm mindenkinek a nevében is,nem is vettem észre hogy megjelent hisz holnapra írták az aktiválódást!

Nehéz lesz neki de erős volt mindig,bízom benne hogy valahogy idővel enyhül a fájdalma.

2010. dec. 8. 21:31

Ez szörnyű! Orvosi mulasztás! Remélem lesz következménye az orvosra nézve.

Sok sok erőt kívánok a barátnődnek, nagyon nagy tragédia, az ami vele (velük) történt.

:-(((

2010. dec. 8. 21:28
Részvétem :(((( Jajj patakokban folynak a könnyeim!!!
2010. dec. 8. 21:27

Részvétem a tragédia miatt!

Nagyon megrázott a cikk, hisz én is vesztettem el babát, sőt nem is egyet. És én nem tudtam, tudom túltenni magam a történteken, pedig azóta 3 gyönyörű gyermekem van!

Sok erőt kívánok a barátnődnek!

2010. dec. 8. 21:22
Részvétem :,(
2010. dec. 8. 21:22
Szívből sajnálom elképzelhetetlen a fájdalom amit érezhet!Sok sok erőt kívánok neki a történtek feldolgozásához ,de csak gondolni tudom mennyire nehéz lesz!Kitartás!De szerencsére ő életben maradt!
2010. dec. 8. 21:19

Részvétem. :-(

Nagyon megrázott a cikk, mert én is toxémiás voltam, hála Istennek és az orvosomnak, aki nagyon szorosan kézben tartotta a terhességemet, nálunk szerencsésen végződött.

2010. dec. 8. 21:17

Sajnálom! :(((

Nekem két ismerősömet is toxémia miatt császározták, és nem foglalkozott velük az orvosuk a panaszok fellépésekor. Ők mégis erőltették a vizsgálatot... Ha egy-két napot várnak, a baba és ők is meghalnak. Viszont mindannyian szerencsére megmenekültek...

Sok orvos nem figyel erre a problémára. :S

2010. dec. 8. 21:16

jajjjjjjaaajjj

Olyan szörnyű mindig ilyesmit olvasni. Nagyon drukkolok a barátnődnek hoyg sikerüljön idővel túltennie magát ezen a szörnyű tragédián:-((((

2010. dec. 8. 21:16
Nagyon sajnálom:( Ez szörnyű:(:(
2010. dec. 8. 21:08
Nem is tudom, talán jobb így, ha leírom még frissen a dolgokat, az érzelmeket, amiket nem hittem, hogy átélek. Volt aki írta, na jön még egy cikk, igen gondoltam rá, hogy megírom Gréta baba születését, ha itt az ideje, de sajnos ezt már nem tehetem...

Ugrás a teljes írásra: Baba nélkül...
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook