Azok a fránya anyagiak... (beszélgetés)
:-)))
na ja.Nem az én babám panaszolt be....Mi lesz még Hágában?...
Marad a kötél. Még továbbra is 154éves. Ez elírás, vagy fedi a valóságot? Csak kérdezem.
Igen látom! Esküszöm nem értem. Véleményed szerint is bűnben járok? Létrehozzam a sajátom?! Ha egyáltalán fel akarnék még ide jönni...
Ajánlom szives figyelmedbe a270- es hsz t.
Kár lenne a karóért :-)))
Akasszanak fel, húzzanak karóba! A történet szempontjából van jelentősége? Én meg állom a sarat. Hallottam! Ez miként kapcsolódik ide?
Más a vicc és más amit te csinálsz.!
Ha neked az igazság sár,akkor szívesen fogom.
''Bűnösök közt cinkos aki néma.'' Hallottad már?
Magam sem tudom, miként sikerült idejönnöm... Nem akarom módosítani, biztosan létező személy! Édesanyám Éva, de sosem dolgozott gazdaságos központban. Meg kicsivel éretebb a szentem! Tényleg nem bonyolult! Te átírnád?
Ezzel a nick-kel lépsz fel ide,ergo a tied!Nem olyan bonyolult ez!
Bocsánatáért esedezem Jóuram! Ahogy látom, Őn idén 154 éves lesz! Legalább JAVÍTSA ki, azután dobálja sárral a másikat! Hihetetlen.
Kedves Judit! 2006-ban nem is sejtettem, hogy létezik ez a portál. A Kedvesem érkezésével szembesültem a ténnyel. Két év hetes hónapja élünk harmonikus kapcsolatban! Mint már említettem volt, nem tudom kinek az e-mail címe szerepel ott. Ha gondolod még fényképet is töltök fel oda, amennyiben ez boldogabbá tesz. Bizonyára minden más lesz! :S
Éñ hallottam már két bal lábról is :))
Ja.
Ha én olyan lennék ,inkább lapítanék,...:))
Akiről soha nem tudjuk meg,hogy fiú vagy lány :)) Mikor milyen lábbal kel!
Ezt gondolom nem nekem szántad :)
Szerintem az ne ossza itt a többieket, aki nem vállalja fel magát! Igen, azt írunk magunkról amit akarunk, de ne az pattogjon már a legjobban, aki hamis adatokat tölt fel magáról...
Sokaknak könnyebb álarc mögül írni :))
Kriszta....
Én csak a tényt erősítettem.De majdnem igazad van .:)
Minek?Mindenki azt ír,amit akar :))
Márpedig akármint írsz IDE- OTT 29- éves nőnek adtad meg magad .Ha nem igaz legalább javítsd ki!
Köszi a választ. Hát majd meglátjuk. Ő eléggé pénzmániás, ezért necces a téma. Állandóan rám tukmálja a pénzét (próbál segíteni) és mikor igazából szükségem lenne rá, hogy mellettem álljon, nem teszi, mert rögtön azt hiszi, hogy én arra kérem, hogy ezt finanszírozza. Pedig egyáltalán nem így van. Nyilván úgy gondolkozok mindig, hogy ÉN finanszírozni tudom-e, nem úgy hogy Ő.
Pazar! :) Magam sem értem! Még az e-mail cím sem ismerős. Krisztusi korba lépek idén, és egyessel kezdődik a személyi számom.
Az adatlapod szerint egy 29 éves nő vagy:) azt nézd meg:)
Kicsit másként. Talán annyi elég, hogy a korából adódóan nem olyan rég keresőképes! Imádom ahogy van, de fiatal. Nem hibáztatható érte senki, nagy doldog a szerelem! Eleddig is éltünk, utaztunk, versenyeztünk valamiből. Igaz nem a saját kuckónkban! Legatyásodtam ezen röpke idő alatt. És? Megoldom mint mindent! Írhatnék én még sokat. Megvárom míg felébred, elolvassa ezt a litániát. Aztán megint beszélgetek vele!
Köszönöm, tényleg megnyugtattál! Most, hogy jobban megnéztem a lábam közt éktelenkedik valami. Tartozom egy vallomással, Delike nem leszbikus. /még/ Meglehet hímnemű vagyok?! :)
jó legyünk objektívek. te hogy látod ezt? én azt tartom egy történethez ketten kellenek. kíváncsi vagyok a te álláspontodra is. delike valszeg azért írta ki ezt a témát, mert veled már nem jutott dűlőre
Józsi! Igazad lehet! Felakasztom magam a leírtak alapján. Kár, hogy ez csak az egyik oldal véleménye. Az a baj! Csaja más nemzetiségnek van! Csak objektíven. Én leírtam kérdése nélkül a kiadásaim, ezt rakta ki ide! Más építő ötlet?! :) Tényleg "vérciki".
Ha delike nő és az adatlapod szerint te is akkor ezt nem értem.
A Pokolgépet én is hallgattam ifjabb koromban:)
Vedd tudomásul, hogy ezen a portálon nagyon sok csaj kiteregeti a szennyest - nekem is cinkes volt, amikor az exbarátnőm hazugnak tartott és fórumtémát csinált belőlem - kapta is a jobbnál jobb tanácsokat a plázacicáktól, meg a főzelékszagú háziasszonyoktól és unatkozó kamionosfeleségektől:)
apám te erős gáz vagy :( majomnak nevezni az elvileg szerelmed? nem iszol, nem dohányzol, de a négy autód elviszi az összes pénzed, a csajod pénzéből élsz a leírtak szerint. ez nem baj? hogy a lakbért+rezsit elfelezitek az egy dolog. de enni, ruházkodni? ez sincs ingyen. írjátok le mire megy el havi szinten a pénz és beszéljétek át mert ez így a neten bújócskázva vérciki
További ajánlott fórumok: