Az utolsó 5 kg leadása! Új fogyicsapat indul! (beszélgetés)
olvass vissza:D egyik csajszi írta, hogy mióta van pasija és minden nap végigcsókolgatja, azóta nincsenek komplexusai és nem szenved a nem létező kilókkal, boldog. Ezt picit kicsavartuk és ebből lett a testnyalás=boldogság.
nyaralás meg nem tom mi, lady csirkebizniszt írt, azt pedig én írtam még szombaton talán, hogy tok csirkét szerezni 870ft-os ár körül, de a minimális rendelés 30kg és valakinek kell pár kg akkor szóljon, mert ti sosem fogtok ennyit rendelni egyben, én viszont többet is.
miről beszéltek?
Na tessék, már nem én írom a 18-as karikás cuccokat.
Lady! Hol vagy ilyenkor?
És milyen nyalásról van szó?
De attól nem lesz vastag? Azt nem szeretném-az csak máshogy jó:D.
Csak olyan formás, tudod, de azért lányosan:D.
Jah, egyébként jó reggelt:)!
Végre te is itt vagy:)
Nekem még nem volt időm visszaolvasni. 5 napot hagytam ki:)
még sem alszik az agyam, egyszerűen hülye vagyok:D
"na. . most keltem, lehet csak kóma vagyok de még nem értem. . . írtam, elégedett vagyok veled, írod és veled is, hogy elégedett vagyok veled. . . najó, nem erőltetem, tuti alszik még a fél agyam."
modosítva:
írtam, elégedett vagyok veled, írod rád is, hogy elégedett vagyok veled.
simán nem értem mi van:D
Amúgy Én szeretem az alkatomat:), nincs baj vele, könnyen formálható:).
Most, hogy már nem fogyózom, amúgy valamivel vastagabb lettem, bár ebben az is játszik, hogy többet mozgok és biztos épül az izom...:D De nem lötyi, úgyhogy nem baj:).
Én csak karra súlyzozom, de szerintem lehet nehezebbel kéne csinálnom, mert most csak a rúdat emelgetem-na jó, Nekem az is nehéz:D.
Hatszor? Hehe. Egyáltalán nem vagyok vékonyabb. Sokkal jobban oszlik el rajtad a súly. Csinibb vagy, ennyi.
:)
Igen, edzem, csak hát.. Futás megy kemény, súlyzózás, kis torna, de kondira nincs időm mostanság. Bele kellene férnie. :(
És veled is. Hogy elégedett vagy velem :D
Azt a nyalogatást azért "megnézném". Na , nem úgy. :D Csak viccesen hangzik :D
Hát. Kedves sorok, amiket írtatok, a baj az, hogy TUDOM, hogy 50 kilósan sem lennék elégedett magammal. Ami nyavalygásnak tűnik, de...
És szívesen cserélnék bárki mással, aki elégedett magával. És ezért irigyellek, spagi ... :)
További ajánlott fórumok:
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Utolsó 5 kg leadása-dumafórum:D
- Az utolsó fölösleges kilók leadása - Hogyan?
- Csatlakozz Te is...az utolsó 2kg leadásában!
- Utolsó kilók leadására melyik Norbi dvd-t javasoljátok? (Rékát kicsit unom, váltani akarok!:))
- Miért az utolsó kg-ok leadása a legnehezebb?