Az ötödik randin is ugyanabban az ingben... (beszélgetés)
Nem gúnyolódtam, félreértettél.
Egyszerűen el sem tudom képzelni, ha tetszik valaki, vagy csupán némi rokonszenvet is érzek iránta, hogy kiposztoljam ide őt az inge miatt és megkérdezzem, mit tegyek.
A kérdésedben, úgy éreztem már benne vana válasz is, ezért én kérek elnézést, hogy megsértettelek.
Sly (Stallone) még 66 évesen is fiatalembernek minősül.
Egy 44 éves még korántsem öreg. Ha Daniel Craig ebben a "zsenge" korban Bondot játszhat...
Nicole, az én férjem húsz év után is piszkálásnak vette, ha megkérdeztem, hogy miért mindig ugyanazt a két pulóvert hordja, mikor van neki egy tucat!:)
Aztán rájöttem, hogy túl sűrűn mosok. És mire leveti a másodikat, az első már megint ott van a kupac tetején. Ez volt a titka. Azontúl a frissen mosottat a kupac aljára tettem.:)))
"hat nem tul kreativ a fiatalember, ha 5. randira is ugyanabban az ingben megy."
44 éves fiatalember?:)
Tudod, van nekem egy barátom, aki a kreativításából él. Nem is rosszul. Eléggé keresett, jól fizetett grafikus. Aztán én még sosem láttam másként felöltözve, mint farmerben és fekete polóban.
Szerintem simán rákérdezhetsz, hogy neked ez a kedvenc inged, hogy mindig ebben látlak?:)viccesen rá lehet kérdezni szerintem, és meg kapod a választ.
sok pasinak nem is ér el a tudatáig, hogy ez esetleg zavaró lehet, vagy lehet hogy mindig a felesége készitette ki neki amit felvegyen, és most nem tud egyedül öltözködni.
Azt gondolom, egy értelmes férfi erre a kérdésre észbe kap, és örül, hogy rávilágitották!
Persze, csak akkor nem gáz annyira, ha minden alkalommal legalább frissen mosott volt:)
Szerintem is más bajod (is) van a pasival.
Utólag jöttem rá (hasonló szitu volt, az öltözködést tekintve), hogy én mást sem szerettem a volt páromban, ez volt az egyik kifiogás nálam csupán.
Mostani párom öltözködése nem igazán az én stílusom, de semmi bajom nincs vele. Képes szandálhoz zoknit felvenni...na ez pont nem érdekel, holott ezt régen el nem tudtam volna viselni :)
Az emberrel minden oké, nagyon is:) talán ezért....
Kedves Edina!
Miért keltél így ki Magadból? Elvégre nem mai csibe vagy. :-) Ha nem érzed magadénak a vádat akkor hagyd.:-)
Ez a legnagyobb gondod vele??? szerencsés vagy....
Ha meg csak erre tudsz figyelni, akkor most hagyd a fenébe....
Lehet, olyan a ruhatára, mint Mr. Monknak!:))
Egyforma ingek, egyforma gatyával..:)
A Monk-nak 100 egyforma öltönye van, miért ne lehetne egy pasinak 2-3-4 egyforma inge? :)
.. meg lehet, hogy úgy érezte, tetszik Neked benn...
Ha büdi lenne benn, az persze más, de azt írtad, hogy ilyen gond nincs. :)
Humor az élet sója.Szeretek élni.és az ízletes dolgokat is.
Az élet rövidsége miatt muszáj kellemesen élni.
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Firefox az adott oldalon nem ugyanabban a pozícióban töltődik vissza, ahol tartok, lehet ezzel valamit tenni?
- Két kisgyerek elhelyezése - ugyanabba, vagy külön szobába költöztessem őket?
- Mire kötelezett a munkáltató, ha nem tudja ugyanabba a munkakörbe visszahelyezni a gyes lejárta után a dolgozót?
- Kevés lenne ennyi találkozás? Minden nap kellene, így, hogy ugyanabban a kisvárosban élünk?