Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek? (beszélgetés)
Mihez képest sok? Van erről valamilyen statisztika? Vagy nézzünk mi utána?
Egyébként ilyen az élet. Az egyiknek sikerül, a másiknak nem. És mindegyiknek más oka lehet.
A lakhelyemen lévő kórház előtt -főleg jó időben- ki szoktak jönni a betegek cigarettázni. Köztük sok terhes nő van. Egyszer kint álltak négyen, és cigiztek, mivel ott a kórházban dolgoztam gondoltam rákérdezek a miértre..
Azt mondta az egyik -nálam fiatalabb volt bőven, kb 20 éves lehetett- hogy van eddig 3 gyereke, ők sem lettek betegek, akkor a mostani sem lesz.. és külkönben is, a doki nem tiltott el a cigizéstől.. :o
A többi is hasonlót mondott, meg hogy nem tudják lerakni.. elszomorodtam.. :(
Szerintem ne temessük az orvosokat idő előtt.
Van, hogy csak a tünet kezelhető. És hányszor van, hogy a beteg követeli ki a tüneti kezelést ahelyett, hogy változtatna az életmódján?
Nézzük például a magas vérnyomást. Hányan szoknak le a dohányzásról a vérnyomásuk kedvéért? És hányan figyelnek a Ch bevitelre, hogy a cukorbajt elkerüljék?
Ebben van valami.
Szerintem az orvosok már belebolondultak a milliónyi gyógyszerbe.
Már nincs ember, csak tünet: gyógyszer rá, másik tünet: másik gyógyszer rá, stb., stb.
Csoda, hogy túlélik az emberek a rengeteg étrend kiegészítőt és gyógyszert.
Nem tudom...
De mikor petíciót voltam aláíratni,pont egy kb 7 hós terhes kismamába futottam aki cigizett...fel tudtam volna rúgni.
Én nem cigiztem és 11 éve küzdök a lányom betegségével....annak aki cigizett,egészséges gyereke született...
Nem tudom mitől függ...de bosszantó...
Szerintetek miért van olyan sok vetélés és magzatelhalás? (Nem az első trimiszterbe, mert ugye általába valami genetikai hiba áll. De miért hal meg pl egy 24, illetve 32 hetes magzat?
A kismama ront el valamit?
Helytelenül táplálkozik?
Magas a vérnyomása?
Cukros?
A méhlepény működési zavara?
Az egyik kismama miért tudja kihordani a babát úgy hogy dohányzik, és a másik miért nem?
Vagy miért nem tud a méhlepény megfelelően működni az egyiknél a másiknál meg nem?
Esetleg sokat dolgozik?
Nem étkezik megfelelően?
Miért történnek ezek?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a Szulejmán c. török filmsorozatról
- Mi a véleményed a Hal a Tortán c.műsorról?
- Dr. Márton Virág vagy dr. Szabó Kornél a jobb orvos, én mindkettőről jót hallottam, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
- Pozitív vélemények orvosokról, nevek nélkül
- Mi a véleményetek a SUPERFIT cipőkről? Úgy hallottam, hogy ez a legjobb.
- Vérzés korai terhesség alatt, az orvosok szerint nincs baj. Nektek mi a véleményetek?