Az exem felesége (beszélgetés)
Nem csoda hogy összeházasodtak. Kettyós mind a kettő :D
Nekem már akkor gyomoridegem volt tőle, mikor már tudtam, hogy ez nagyon nem frankó. Amint elhajtottam megkönnyebbültem, úgy éreztem magam, mint akinek taposnak a nyakán folyamatosan. Áldom az eszemet így utólag, később sokkal nehezebb lett volna levakarni.
Ezek nagyon arra utaló jelek, az ilyen aztán gáz lesz... ez a csaj is amit mesélt, abból az jön le, hogy a fickó korlátozni akarja, meg lelki terrort nyomat neki folyamatosan... szerintem a csaj egyébként teljesen kivan.
De Ő is defektes, ha pont engem talál meg ezekkel...
Bizonyos értelemben eltemethettem az exem exét.
Csak azért nem mentem el a búcsúztatóra, mert nem szerettem volna elôtte sok citromot enni... Ritka egy fúria volt. A saját gyereke sem hullajtott egyetlen csepp könnyet sem érte. Úgy halt meg, ahogy élt: kegyetlenül.
Annak örülök. Félelmetes volt, Hónapokon keresztül ugyanazzal a busszal jött, amelyikkel én. Leszálltunk, követett, pedig nem is arra volt a munkahelye, amerre az enyém.
Aztán a szituval a haverommal, miután azt hitte, van valakim, direkt nem azzal a busszal jött, elkezdett kerülni, viszont amikor véletlenül találkoztunk, nem köszönt és látszott, sík ideg.
A pasi normálatlan, a feleségtől meg jobb, ha távol tartod magad (akár tudja, hogy ki vagy, akár nem).
Nem okos dolog belefolyni egy ilyen szituba.
Örülj, hogy sikerült ép bőrrel leráznod ezt a pasit.
hát jó hamar megnősült...
sztem próbáld a nőt lekoptatni, kerülni ezeket a beszélgetéseket. légy elfoglalt, másokkal beszélgess, stb.
azért neked panaszkodik, mert van közös témátok!
1., vagy elmondod neki, mindegy mi lesz alapon, h meneküljön
2., vagy nem mész bele az egészbe!
A te döntésed.
Kb. annyit mondanék neki, hogy ne terheljen téged a magánéleti problémáival, nem vagy pszichológus.
Máshol keresse a lelki szemetesládát, te dolgozni jársz ide.
Igen. Szerencsére. És lekopott. És nem köszön :) ami jobb, mintha követne vagy figyelne, mint régebben, miután kiraktam.
A felesége meg mesélget nekem.. bár érdekes hallgatni, mitől menekültem meg :) sokkal jobb, hogy kiraktam a csávót, az biztos.
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Benkő feleséget keres:-))
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Született feleségek szereplői