Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Lélek & Szerelem témák » Az ember csodálatos cikk

Az ember csodálatos


A mindennapi ember és a világ. Rövid leírás az emberi létről. Arról, hogy hogyan gondolkodik a mai ember, és mik lehetnek a céljai. A mai világban minden nehézséggel jár, ez kihat az emberek életére. Könnyű annak, akinek megadatik minden. Más ember teljes erővel megküzd a saját megélhetéséért.

Az embereket mindennapi életük és gondjaik kötik le. El sem gondolkoznak azon, milyen csodálatos is létük. Vajon honnan jöttünk, hová tartunk és még jelenünk is kérdéses.


Az a baj, hogy az ember nem tud kiszakadni a szürke hétköznapokból és nem lát a dolgok mögé. Elfogadja a világot és önmaga létét úgy, ahogy van. Nem merülnek fel benne kérdések és ha mégis, átsiklik rajtuk.


Mégis van csodálatos az emberben, mert olyan dolgokat élhet át, amely akár apró is lehet, de hatalmas értéke van! Semmilyen más földi lény ne képes ilyesmire.


Azonban emberi létünk nem csak boldogsággal jár. Éppen az teszi még naggyá, hogy képes bánatot és keserűséget érezni. Vannak emberek, aki előrébb viszik a világot és olyanok is, akik apró dolgokkal járulnak hozzá ehhez a folyamathoz. Ezek összessége tesz minket embereket teljessé és egyedivé!


Röviden és tömören az emberek általános világáról. "Nem minden arany, ami fénylik!" Ez a kifejezés mindent tükröz, mert harcolni kell mindenért, máskülönben az ember elvesződik a mai "nagyvilágban". Ehhez tanulnia, fejleszteni is kell magát, mert nem könnyű az emberi élet!
Írta: sucika17, 2008. július 6. 17:03
Fórumozz a témáról: Az ember csodálatos fórum (eddig 5 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook