Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az első randi után megtorpant a dolog fórum

Az első randi után megtorpant a dolog (beszélgetés)

1 2 3
72. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 69. - 80ASIQ)
tegnap 13:58
Sigmund Freud is 30 évig kutatta a két nem közti különbségeket. :)
71. Érdekes73 (válaszként erre: 70. - Srcrss)
tegnap 10:37
1 személyes találkozó után nem is értem miért vár csodákat fi.
70. srcrss (válaszként erre: 69. - 80ASIQ)
tegnap 10:32
Valóban nem vagyunk egyformák, de abban egyetértettünk, hogy a "nem állok készen egy kapcsolatra" lerázós duma.
69. 80ASIQ (válaszként erre: 64. - Srcrss)
tegnap 10:01
Nem egyformák a nők! Egy nőismerősöm mondta, hogy a férfiakat hamar ki lehet ismerni, de a nőket egy életen át sem.
68. srcrss (válaszként erre: 67. - Ildi)
tegnapelőtt 20:16
Még nem.
67. Ildi
tegnapelőtt 19:48
Lett vmi megoldas? Azert kerdezem mert lusta vagyok végigolvasni🙂
66. Ildi (válaszként erre: 57. - Srcrss)
tegnapelőtt 19:47
Ismerős szitu😉
65. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:40

Nem jó érzés, ha kikosarazzák az embert. Volt ilyen élményem. Így utólag elmondhatom, bántotta a büszkeségemet.

Szerintem hasonlóan érezzük ezt mindnyájan, a férfiak és a nők is, senkinek sem esik ez jól.

Szerintem tedd talonba az ügyet, ha a sors úgy hozza még bármi lehet belőle, de bizony az is lehet, hogy csak tapasztalatot nyersz. A lényeg, hogy ne bántsátok egymást a párkeresés közben.

64. srcrss (válaszként erre: 63. - Srcrss)
tegnapelőtt 19:31
A "nem tetszel", "nem állok készen egy kapcsolatra", "nem látom értelmét az ismerkedésünknek" nem azt sugallják, hogy küzdj értem.
63. srcrss (válaszként erre: 62. - 80ASIQ)
tegnapelőtt 19:26
Ha azt szeretném, hogy küzdjön értem, akkor nem hajtom el, hanem hagyom, hogy "udvaroljon".
62. 80ASIQ (válaszként erre: 57. - Srcrss)
tegnapelőtt 19:01
Azért is nehéz kérdés ez mert sok nő azt szereti, ha küzdenek érte. (Bár lehet, hogy ez csak az én fiatal koromban volt így.)
61. 80ASIQ (válaszként erre: 59. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 19:00

Szerintem óvatosan próbálkozzál! De tényleg óvatosan!

(Minta olyan nagy nőszakértő lennék... :D Sose voltam! :D )

60. 80ASIQ (válaszként erre: 57. - Srcrss)
tegnapelőtt 18:58
Hidd el, hogy mégis így a jobb!
59. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 58. - Ancsika81)
tegnapelőtt 16:57
Azért még rákérdezek, hogy betudjuk e pótolni az elmaradt, megbeszélt találkát. Ennyit még megér, mert nagyon normális nő.
58. Ancsika81 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:37

Akkor el kell engedni.

Szerintem.

Ennyi

57. srcrss
tegnapelőtt 16:26
Volt, akinek megmondtam, hogy ne haragudj, de nem tetszel. Most utál, mint a sz@rt. 🤣
56. srcrss (válaszként erre: 52. - Pulcsis)
tegnapelőtt 16:24
Ha hazudsz, az a baj, ha őszinte vagy, az a baj.
55. srcrss (válaszként erre: 54. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:17
Igen.
54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - Srcrss)
tegnapelőtt 16:10
Ott már bajok vannak az agyban, ha a halál faxára kell küldeni, de csak koslat. :)))
53. 80ASIQ (válaszként erre: 51. - Srcrss)
tegnapelőtt 15:56

Régen ilyen esetekben a nő segítségül hívott egy nehézsúlyú figurát, hogy beszélgessen el az illetővel.

Ma már nem olyan világot élünk.

Csak azt mondom, küldd el a p...ba! Így! Szó szerint!

52. Pulcsis (válaszként erre: 51. - Srcrss)
tegnapelőtt 15:51
Látod, gonosz vagy, megbántod szegény pasikat. 🤣 Azt kell írni, gondolkodási időre lenne szükséged, úgy 10-15 év megteszi 🤣
51. srcrss (válaszként erre: 47. - 80ASIQ)
tegnapelőtt 15:49

"Ne haragudj, nem látom értelmét kapcsolatunknak!"

Pff! Hányszor mondtam, írtam hasonlót pasinak, de hidd el, hogy van, aki ebből sem ért. 😉 Van, aki abból sem, ha szó szerint elküldöd a p...ba. Arra izgul, ha csúnyán beszélnek vele, vagy nem tudom.

50. 80ASIQ (válaszként erre: 48. - Pulcsis)
tegnapelőtt 15:41

Ez a ki érti a nőket - féle probléma.

Ők meg minket nem értenek, pedig mi (én legalábbis) egyszerű vagyok mint egy faék!

49. 80ASIQ
tegnapelőtt 15:39

BOCSÁNAT! Újra elolvastam au első hozzászólást! Mondanám, hogy a 40. hozzászólástól beírt hozzászólásaimat kérem semmissé nyilvánítani!

TÖREDELMESEN BEVALLOM, TÉVEDTEM!!

Most egyértelműnek tűnik számomra, hogy a nő tényleg nem akar kapcsolatot. Keress valaki mást Barátom!

tegnapelőtt 15:37
Egyébként tök fas.za hogy a gyerekei miatt nem tud most kapcsolatot kialakítani, egyébként már akkor is megvoltak neki mikor feltette magát társkeresőre.😅🤣
47. 80ASIQ (válaszként erre: 46. - Srcrss)
tegnapelőtt 15:33

Ezért mondom, hogy mondja azt a nő, hogy "Ne haragudj, nem látom értelmét kapcsolatunknak!" Ennyi. Nem nagy dolog és szerintem nem is bántó.

Azt látom, hogy Te is érthetően tudnál beszélni. Vagy csak itt nekem, most? :D (Mindjárt sírok... :D )

46. srcrss (válaszként erre: 42. - 80ASIQ)
tegnapelőtt 15:27
De, azt írtad, hogy miért nem tudja udvariasan közölni. Nincs értelme a nyakunkra járni. Sok férfi azt hiszi, hogy játszmázunk, amikor lerázzuk, de nem.
45. Pulcsis (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:23
Az a baj, itt a kapcsolat áll, pedig másnak kellene 🤣
44. 80ASIQ (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 15:21

Nem vagyok egy okos ember. Én nem racionálisan hanem érzelmeim alapján döntenék. Ha az a laza kapcsolat tartása, akkor úgy. hidd el, egy év múlva határozottabban fogsz tudni dönteni. Vagy lesz valami vagy Te mondod azt, hogy á!, hagyom a fenébe!

Közben sasoljál más csajokat is! (Azt hiszem, ez nem hülyeség!)

43. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 40. - 80ASIQ)
tegnapelőtt 15:15
Nem gondolnám, hogy nem merné megmondani az igazságot. 40 felett vagyunk, nem gyerekek már. Más esetben meg tényleg van olyan, hogy talonba hagyja az illetőt. Szeret vele levelezni, felvidítja és jó érzés, hogy valaki epekedik utána. Ez nem annyira fer. Jobb esetben egyik sem tudja elengedni a másikat és még lehet belőle később valami. Vagy csak játszadozás azzal, aki reménykedik.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook