Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az élettársam társkeresőzik fórum

Az élettársam társkeresőzik (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
65. ancsika688 (válaszként erre: 60. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 15:09
Albérletben laktok?
64. mrfoglalt (válaszként erre: 43. - Kisvirág10)
Vannak akik szeretnek bántani, és vannak akik szeretnek szenvedni.
63. túrógombócka (válaszként erre: 60. - Kisvirág10)
sajnos úgy látom, mi hiába írunk bármit. a magad érdekében kérlek szépen, keress fel egy pszichológust. nem ciki, Amerikában természetes dolog.
az előzőhöz még annyit: hogy nem kezdeményezhetek beszélgetést, és nem is akarok, mert arra várok, hogy esetleg rájöjjön, hogy tönkretesz, és ő akarja tisztába tenni a helyzetet.
61. kókusz13 (válaszként erre: 57. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 15:08
Ki lehetne próbálni, hogy olyan jeleket hagynál magad utána, mintha lenne valakid. Nem feltűnően, hanem finoman. Biztos hogy nem esne jól neki. Én úgy gondolom nagy adag komplexusa lehet ennek a pasinak és azért aláz meg téged ennyire, hogy beléd beszéli, hogy nem kellesz senkinek, mert ő nem kellene valójában senkinek.
60. kisvirág10 (válaszként erre: 56. - Túrógombócka)
2015. szept. 1. 15:07
A tényleges hibáimmal tisztában vagyok. De mire való egy kapcsolat, ha nem arra, hogy megbeszéljük, hogy ez vagy az zavar? Ha maradok benne, azt magamnak köszönhetem. Én csak valahogy szabadulni szeretnék a nyomástól, és hogy ne legeljek meg egy levél xanaxot két nap alatt hogy tudjak aludni. Három napja enni sem tudok, talán szombaton délben ettem utoljára. Totál kikészít ez az egész, és hogy én, aki mindenre tudok megoldást, százat is, ebben csődöt mondok. Azt akarom, hogy hagyja abba, beszélje meg velem, hogy mi a baja velem, és az én bajaimat is hallgassa meg. Aztán ha nem megy, akkor mondjuk ki hogy ennyi volt, és viszlát. Aztán majd újra építeni magam a romjaimból.
59. györgy55 (válaszként erre: 1. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 15:06

"...egy már majdnem házasságba,..." hát egyik fő probléma, hogy ott van a majdnem, annyira nem kellettél neki soha sem, hogy megtiszteljen és feleségül vegyen, "a papír nem köt össze" mondják, éS ez általános probléma az utóbbi években. EZ A DIVAT. Hát lehet divatolni és akkor így járnak hölgyeim. Az ilyen pasi nem is gondolja komolyan az egész kapcsolatot, ahogy jött úgy megy. Sajnálom, de én így látom és gondolom.

Persze vannak kivételek, és ez erősíti a szabályt.

58. ancsika688 (válaszként erre: 51. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 15:05
Amikor otthon van menj el valahova.Sétálni ,moziba egyedül vagy barátnőkkel,ne mondd meg neki hova mész.Így legalább nem idegesíted magad.
57. kisvirág10 (válaszként erre: 55. - Kókusz13)
2015. szept. 1. 15:04
Nem.
56. túrógombócka (válaszként erre: 53. - Kisvirág10)

minden a te hibád. totál világos.

most szépen olvasd végig újra, amiket írtál.

ha nem lépsz ki, az tényleg a te hibád :(

55. kókusz13 (válaszként erre: 51. - Kisvirág10)
Fizikálisan is bántalmaz?
2015. szept. 1. 15:02
Jobb vele lenni, mint egyedül? Kezdj el sportolni /különösen a túrázást ajánlom, több kör van a facebookon is vannak túratárs keresők programok. Az sokat segít, hogy rágyere van élet nélküle, sőt jobb élet van nélküle.
53. kisvirág10 (válaszként erre: 50. - Túrógombócka)
kevés, ami szintén az én hibám, mert szólnom kell ha akarok
52. kisvirág10 (válaszként erre: 49. - Túrógombócka)
Szüleim meghaltak, testvéreim és barátaim mellettem állnak, de helyettem nem tudnak kilépni belőle, én meg nem fogok. Csak ha ő megy el.
2015. szept. 1. 15:01
Regiszráltam én is, szerinte ez óvodás húzás volt, és úgysem találok egy roncs palinál jobbat. És hogy az életbe ne lépjek ki velük, akkor nem érdekli őt. De két napja már azt mondta, hogy ha egy vagon migráns megy át rajtam, az sem baj, úgyis undorító vagyok a féltékenység miatt, de akkor ne feküdjek le mellé.
50. túrógombócka (válaszként erre: 48. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 15:00
bocs, hogy megkérdezem, ha nem akarsz, nem válaszolsz. szex van?
49. túrógombócka (válaszként erre: 43. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:59
nincs valaki, aki melletted állna lelkileg, h kilépj ebből a kapcsolatból? barát, szülő, testvér? olyan, aki nem hagyja, h visszamássz...
2015. szept. 1. 14:59
Semmim nincs már, csak a végtelen szomorúság, és hogy ezt érdemlem... Legalább egy értelmes beszélgetést, sértegetés nélkül. De semmi. Utoljára amikor erről beszéltünk, akkor alázott le azzal, hogy velem nem lehet beszélgetni, és ez nem az ő hibája.
47. ancsika688 (válaszként erre: 43. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:58

Húúúúúú...

Ne haragudj,de buta voltál,hagytad magad.Ő ezt kihasználja.

A gyógyszer ,önsajnálat nem old meg semmit,amíg nem állsz a sarkadra!

A lelki fájdalom megbetegíti a testet is.

46. kókusz13 (válaszként erre: 43. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:57

Szia

Csináld meg vele ugyanazt amit ő vele. Az már biztos nem tetszene neki.

2015. szept. 1. 14:56

Azt a...ilyenkor én mindig megdöbbenek, hogy van aki elviselni az ilyet.

Hol a büszkeséged?

44. túrógombócka (válaszként erre: 43. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:53
jézusom. ez lelki terror és menekülj.
2015. szept. 1. 14:53
Annyira nagy igazság, amit 20 éves korom óta mondok mindenkinek, hogy az emberek nem változnak. Lehet, hogy ideig-óráig eljátsszák azt, aki valójában nem, de egy idő után mindig előtör az igazi személyiség. És ami fáj az egészben az az, hogy rengeteg olyan nagyon durva helyzetben kiálltam és kitartottam mellette, amiben mások már rég ott hagyták volna. Feladtam érte még magamat is, hiszen sok saját dolgom idegesíti, ezért nem teszem, hogy idomuljak. És ezek a dolgok fájnak, hogy megteszel mindent, tudja is nagyon jól, csak éppen nem érdekli ( most ). Persze, persze, lépni kéne, és a boldogságom nézni, bár szerinte először nőnek kéne kinéznem, mert amúgy senkinek sem kellek. Ha összeraktam magam, akkor majd talán két éven belül akadni fog egy alkoholista, aki hajlandó megpiszkálni. Pedig nem vagyok kövér, nem vagyok elhanyagolt sem.
42. 32fcc62d1f (válaszként erre: 32. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:42

35 évesen ne egy ilyen senkire pazarold az időt!

Olyan rövid az élet, nem lehetünk boldogtalanok!!!

Lásd be és lépj!

Először biztosan rossz lesz, de egy ilyen férfi mellett mindig boldogtalan leszel.

Ha ő nem látja be azt, hogy Neked mennyire fáj az, hogy ezt teszi és féltékenységnek állítja be, akkor nem várhatsz tovább!

Légy boldog és ne ragaszkodj egy olyan férfihez aki nem érdemel meg téged!

41. 0c7adf8ee7 (válaszként erre: 23. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:41
Mivel az embernek ígyis-úgyis faj, inkább te lépj meg. Legalább annyi jóérzésed marad, hogy te tetted lapátra.
40. túrógombócka (válaszként erre: 38. - Kisvirág10)

én egyszer hánytam végig egy éjszakát egy pasi miatt.... azóta tudom, h inkább egyedül, mint ezt.

fáj egy ideig, igen. de aztán megnyugszik az ember és más dolgokra kezd koncentrálni.

39. kisvirág10 (válaszként erre: 37. - 9c57fd10dc)
Minden pénzt hazaad, onnan tudom, hogy van munkája. És van olyan pofátlan, hogyha találkozna valakivel, azt is elmondaná, mert őt hergeli az én szomorúságom, és szenvedésem. Mintha örömét lelné benne. Lehet, hogy fél év múlva megbánja, de akkor és ott élvezi.
38. kisvirág10 (válaszként erre: 36. - Túrógombócka)
2015. szept. 1. 14:39

egyszer egy hasonló miatt szétmentünk egy hétre kb. Már nem emlékszem hogyan jött vissza, de az az egy hét pokol volt. Rosszabb mint most. Nem akarok így élni, nem akarom ezt az egészet, azt akarom, ami talán soha nem is volt. Egy álomképet akarok, ami soha nem lesz.

Szabadulni szeretnék ettől az egész érzéstől, utat találni a békémhez, úgy, hogy minden jól alakuljon.

37. 9c57fd10dc (válaszként erre: 32. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:37

Egyik hozzászólásodban azt mesélted, hogy azt írta a párod a csajnak, hogy milyen jó volt az esti találka, és alig várja a következőt.

Honnan lehetsz benne biztos, hogy tényleg csak neten taliztak?

Nagyon sok olyat hallottam, hogy a pasi bevallotta, hogy ja egyébként pár hónapja melóm sincs... és ha a párod is munka helyett mást csinál?

Mindenkinek van oka egy bizonyos szintig féltékenynek lenni, mert létezik egészséges féltékenység is. De amikor már a másik lehúz téged, mocskol meg minden ... arra már ne legyél féltékeny, hagyd a csudába, ennél ezerszer jobbat is találsz, kinek kell egy ilyen sunyi alak?!

Volt egy barátnőm. 10 év után összeházasodtak a párjával. Egy évre rá elváltak. Egy évvel később a barátnőm más pasinak szült gyereket, és azóta is boldogok és együtt vannak.

Van olyan helyzet, amikor hiába vagy együtt 10-20 éve együtt a másikkal... Lehet, hogy 10 évig együtt voltál vele. De a következő x éveden még mindig tudsz alakítani, hogy egy jobb pali mellett tölthesd el.

36. túrógombócka (válaszként erre: 32. - Kisvirág10)
2015. szept. 1. 14:36
kell ez neked? nem lenne jobb egyedül? akkor legalább nyugodt lennél.
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook