Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg? (tudásbázis)
Hát, egy-két dolgot tudok...:I, de még én is tanulgatom...A "szín-bibliámat" kölcsönadtam, már vissza akarták adni, de nem volt időm a "randira". Azért fejből is megy néhány, meg tudok könyveket is ajánlani, ha érdekel..
(varázslóasszony, höhöhö...)
Előszöris: vannak a fő színek és vannak a komplementer színek, amelyek ezeknek ellentétei, vagy kiegészítői, úgy, mint a jin és jang.
A legismertebb a kék és narancssárga, biztosan a dal miatt. Ha egészséges vagy, ösztönösen azokat a színeket veszed magad köré, amik építenek. Ha nem vagy egészséges, ki lehet logikázni, hogy milyen irányban vannak gondok.
Azt gondolom, ismered, hogy a "tűz jegyűek" színe a piros és a narancs, a föld jegyé a barna és a sárga, a víz jegyűeké a kék, a levegő jegy nem jut eszembe... hátha tudja valaki..
És, ha valakiben túlteng a saját jegye, s picit kompenzálni kellene, hogy ne legyen "túlságosan olyan", akkor a komplementer színeket érdemes alkalmazni.
Aztán pl. hálószobába ne tegyél pirosat, ha csak nem alvás helyett egész éjjel szexelni akarsz. Persze, ez nem egy darab piros valamire vonatkozik, hanem mondjuk a falra vagy a függönyre. Viszont, ha egy étterem jellegzetes színe a piros, ott megnő a forgalom és a fogyasztás.
Szívbeteg emberek környezetében óvakodni kell a pirostól, stb..
Itt a Hoxán "aura-szóma" elnevezéssel már feltették ezt a kérdést. Én nagyon klassz dolognak találom és gyógyulásomban nagyon fontos szerepet játszott.
A színterápiát azóta is alkalmazom. Más megoldásokkal is lehet, nemcsak a soma-üvegekkel. Pl. van egy kristálylámpám, amibe színeket lehet rakni, hasonlóan a Zepteres lámpához, s évek óta alkalmazom lázcsillapításra, gyulladáscsökkentésre. Nagyon látványos a hatás pl. lábszárfekélynél.
Nagyon jó az önismeret fejlesztésére is és a lélek gyógyítására is.
a napokban találkoztam vele egy ezoterikus oldalon, nagyon izgalmasnak találom.Érdekes színek jöttek felém az első választáskor, olyanok, amiket egyébként riasztóan harsánynak találok, most mégis..
/Tibeti üveg vörös/arany,Kreativitás üveg türkiz/türkiz,Bölcsesség üveg arany/arany, Rafael Arkangyal üvege a királykék/királykék /..
az aura-soma kisasszony ragaszkodott a személyes kontakton alapuló tájékoztatáson, amire épp nincs lehetőségem.
Ha valaki tudná, kérem írjon a terápiáról, s az üvegek tudomáyáról!!!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Ki ismeri a Weight Watchers "diétát"? Tapasztalatok?
- A Walk Maxx fitneszcipőt ismeri valaki? Mik a tapasztalatok?
- Kinek mi a véleménye az színterápiás lámpáról?
- Karácsonyra kaptunk színterápiás hegyikristály lámpát. Van valakinek? Tapasztalatok?
- Az Aura-Soma színterápiával kapcsolatban van valakinaek valami véleménye, tapasztalata?