Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg? fórum

Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg? (tudásbázis)

1 2 3
5. Cszsuka (válaszként erre: 4. - Klimpírozi)
2008. aug. 26. 16:58

Hát, egy-két dolgot tudok...:I, de még én is tanulgatom...A "szín-bibliámat" kölcsönadtam, már vissza akarták adni, de nem volt időm a "randira". Azért fejből is megy néhány, meg tudok könyveket is ajánlani, ha érdekel..

(varázslóasszony, höhöhö...)

Előszöris: vannak a fő színek és vannak a komplementer színek, amelyek ezeknek ellentétei, vagy kiegészítői, úgy, mint a jin és jang.

A legismertebb a kék és narancssárga, biztosan a dal miatt. Ha egészséges vagy, ösztönösen azokat a színeket veszed magad köré, amik építenek. Ha nem vagy egészséges, ki lehet logikázni, hogy milyen irányban vannak gondok.

Azt gondolom, ismered, hogy a "tűz jegyűek" színe a piros és a narancs, a föld jegyé a barna és a sárga, a víz jegyűeké a kék, a levegő jegy nem jut eszembe... hátha tudja valaki..

És, ha valakiben túlteng a saját jegye, s picit kompenzálni kellene, hogy ne legyen "túlságosan olyan", akkor a komplementer színeket érdemes alkalmazni.

Aztán pl. hálószobába ne tegyél pirosat, ha csak nem alvás helyett egész éjjel szexelni akarsz. Persze, ez nem egy darab piros valamire vonatkozik, hanem mondjuk a falra vagy a függönyre. Viszont, ha egy étterem jellegzetes színe a piros, ott megnő a forgalom és a fogyasztás.

Szívbeteg emberek környezetében óvakodni kell a pirostól, stb..

4. Klimpírozi (válaszként erre: 3. - Cszsuka)
2008. aug. 26. 16:21
de jó, hogy ismered, nagy varázslóasszony..a színekről, a vonzás erejéről, a jelentésükről, s az összefüggésekről nem tudnál informálni?
3. Cszsuka (válaszként erre: 2. - Klimpírozi)
2008. aug. 26. 15:54

Itt a Hoxán "aura-szóma" elnevezéssel már feltették ezt a kérdést. Én nagyon klassz dolognak találom és gyógyulásomban nagyon fontos szerepet játszott.

A színterápiát azóta is alkalmazom. Más megoldásokkal is lehet, nemcsak a soma-üvegekkel. Pl. van egy kristálylámpám, amibe színeket lehet rakni, hasonlóan a Zepteres lámpához, s évek óta alkalmazom lázcsillapításra, gyulladáscsökkentésre. Nagyon látványos a hatás pl. lábszárfekélynél.

Nagyon jó az önismeret fejlesztésére is és a lélek gyógyítására is.

2008. aug. 26. 15:38

a napokban találkoztam vele egy ezoterikus oldalon, nagyon izgalmasnak találom.Érdekes színek jöttek felém az első választáskor, olyanok, amiket egyébként riasztóan harsánynak találok, most mégis..

/Tibeti üveg vörös/arany,Kreativitás üveg türkiz/türkiz,Bölcsesség üveg arany/arany, Rafael Arkangyal üvege a királykék/királykék /..

az aura-soma kisasszony ragaszkodott a személyes kontakton alapuló tájékoztatáson, amire épp nincs lehetőségem.

Ha valaki tudná, kérem írjon a terápiáról, s az üvegek tudomáyáról!!!

2008. aug. 26. 15:33
Aura-soma színterápia...ki ismeri, ki tapasztalta meg?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook