Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)
Éjszaka takarékon működünk, ilyenkor a pulzusunk és a vérnyomásunk is csökken. Az anyagcsere is átkapcsol a regenerációra és a test karbantartására. Az optimális tehermentesítéshez és a pihentető alváshoz azonban ügyelni kell arra, hogy az utolsó étkezés három-négy órával lefekvés előtt legyen. Az alvással töltött időnek pedig legalább hét órányinak kell lennie. Elalvás után az immunrendszerünk aktivizálódik, éppen ezért, hogy éjszakai regenerációs feladatait elvégezhesse, estefelé már fáradtság-jelzéseket ad nekünk, arra ösztökélve minket, hogy minél előbb térjünk nyugovóra. A növekedési hormon éjjel termelődik nagyobb mennyiségben. Aki este sportol, fokozhatja a növekedési hormon képződését, ezzel pedig az éjszakai zsírégetést is. A rendszeres edzés nem csak erőnlétünket és kitartásunkat javítja, hanem megemeli kalóriaszükségletünket is és csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát. A mozgás által felturbózott zsírégetés éjszaka is kitart, a nagyobb izomtömegnek köszönhetően pedig már napközben is több zsírt égetünk, még a munkahelyünkön, az íróasztalnál ülve is.
Talán ez volt az:)
Értem.
Mondjuk én jobban bírom, ha napi 5ször étkezem, de akkor hadd kérdezzek még vmit: ti mind arra szavaztok, h. este 6 után lehetőleg semmit?
Én egyenlőre úgy vok, hogy este 8 után ne...szerintetek?
A gyümölcsben sok a cukor, mikor megeszed hirtelen felszalad az inzulin szinted, rövid ideig tart, lezuhan és akkor farkas éhes lesz az ember.
Ezért nem jó.
Én reggel abonett, sonka, paradicsom, paprika.
Főtt tojás, abonett, paprika, paradicsom.
Ehhez hasonlók. De ezt már rggel 7 kor megeszem.
12 és 12,30 között ebédelek. Itt eszem meg az egy barackomat mivel 100 g. csak 40 kalória van és egy barack általában 200 g. Ebéd, 8 dkg csirke grilezzve, vagy párolva, zöld saláta. 18 óráig pedig már megeszem a vacsit, lehet joghurt magába, vagy barack, de csak valami könnyü.
Szóval akkor szerinted is inkább tízóraira meg uzsira kéne gyümölcsöt enni?:)
A dietetikus is ezt javallotta...de azért nem árt lecsekkolni:)
Sziasztok!
Nagyon nagyon sok kitartást mindenkinek!!
:)))))
Igen nagyon tetszik. Én eddig a w kcal.hu -t használtam. Itt is tudom számolni az ételek kalóriáját dekára számolni.
Van kész étel is, csak az a baj, hogy az elkészítés vagyis a hozzávalók mennyisége nincs leirva.
Sziasztok!
Prices milyen a kalkulátor, megnézted?Használható?
Most olvastam:
Egy jegeskávé kalóriatartalma egy komplett vacsoráéval vetekszik, a nők ideális napi bevételének negyedét teszi ki. Néha meg lehet inni egyet, de a rendszeres fogyasztásától rendkívüli módon megnő az elhízás veszélye.
További ajánlott fórumok:
- 2009 augusztusban születendő babák...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Ha szeretnél te is legalább 10-15 kg fogyni akkor csatlakozz
- Április 22.-től fogyi! Csatlakozna valaki? Együtt könnyebb!
- Hízni szeretnél, de nem sikerül? Akkor egy cipőben járunk. Csatlakozz, hogy könnyebben megoldódjanak problémáid!!:)
- Holnap, mivel augusztus 1-je, kéthónapos diétába kezdek. Ki csatlakozik? Csak aki komolyan gondolja, az írjon!