Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! fórum

Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb! (beszélgetés)

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
697. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 696. - Ágicababa)
2009. aug. 10. 21:54
Engem is :)
696. Ágicababa (válaszként erre: 695. - Princes47)
2009. aug. 10. 17:24
Engem érdekelne, elküldöd?
2009. aug. 10. 17:13

Sziasztok !

Regisztráltam egy honlapra beírtam minden adatomat. Kértem tőlük segítséget. Kaptam is egy 22 oldalasat. Kétheti étrend kísérőszöveggel. Az étrend mellé még elkészítési javaslatot is. Ha kíváncsiak vagytok privát üzenetben megírom.Mindenkinek ajánlom. Ha csak egy kaját vagy 1 napi étrendet ki tudtok venni belőle akkor már megérte.

Az biztos, hogy egy kicsit várni kellett rá. De szerintem megérte.

Próbáljátok ki semmibe nem kerül. Elektronikus levelezési címre érkezik a válasz.

2009. aug. 10. 15:21

én se vagyok valami jól...nálam a nehéz napok tényleg nagyon nehezek...az izmaim jobban fájnak ilyenkor, mintha tornáztam volna:(nem tudom, mitől lenne jobb, ha pihenek sem múlik el.

A túrógombócot megcsináltam, nagyon fini és hármat ettem is:)

Olyan jó, hogy ilyeneket is ehetek:)

2009. aug. 10. 15:19
te szegény
2009. aug. 10. 14:17

Rájöttem ám szerintem mi van... két hétig ugye ilyen kis madárkaját ettem, anniy idő alatt azért már valamelyest összeszűkül az ember gyomra. Na és amikor elmentünk koncertezni, akkor megittam nem tudom hány sört meg azután ásványvizet meg amikor hazaértünk dinnyét... a gyomrom nem túl jól reagál az ilyenre. Nekem volt már úgy nagyon durva gyomorrontásom, hogy túl sok dinnyét ettem meg egyszerre és mondta a doki hogy ilyenkor hirtelen kitágul a gyomor és azt nem szereti...

Kéne valami gyógyszer ami elmulasztja a görcsölést... vettem be nospa-t de semmi... ajjajjj... jah és semmi étvágyam megint. jó hogy fogyni akarok de nem így :))))

2009. aug. 10. 11:01

én is jártam így...bosszantó

mit ehettél, amivel sikerült elrontani a gyomrod?

Nekem kétszer volt valami vírusos fertőzésem a gyomrom majd kiszakadt:( Tudom milyen rossz érzés.

nekem most jött meg, csak néztem reggel a mérleget, hogy mi lett vele:)

De ma vettem centit és centizni fogok.

2009. aug. 10. 10:41
írtam Neked egy csomót, de mielőtt elküldtem vna, elszállt a netem...... fene egye meg. majd megírom mégegyszer :S
689. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 688. - A6cd9cfa0c)
2009. aug. 10. 09:40

amúgy nem tudom mi van. most megint fáj a gyomrom. olyan nem jó érzés. jól elcsaptam.... :(

valamit ki kell találni, mert nem jó ez így :(

688. a6cd9cfa0c (válaszként erre: 687. - Ágicababa)
2009. aug. 10. 09:38
Hát nem jól. Elég nehéz néha, bár Nálunk még nincsen gyerek. Most ugye Nekem sincs suli, jobban érzem a hiányát. Amikor meg suli van, akkor meg mindig úgy jön ki, hogy amikor Ő otthon van - véletlenül - akkor Nekem éppen nagyon kell tanulnom. Sok feszültség forrása, de mindig megbeszéljük és rájövünk hogy nincs más válaztás. Sajnos, ilyen az élet. De remélem egyszer meglesz a gyümölcse. Bár manapság aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni :(
2009. aug. 10. 08:47

de az is segít:)

Te hogy bírod, hogy nincs otthon...mondjuk, ha én is dolgozom, akkor repül az idő...nem miníg jó ez a hosszú nyári szünet:(

Most a kollégáim szemmel megölnének:)

2009. aug. 10. 08:43

Szia. Hát Én párom is 300 órákat dolgozik egy hónapban :(

Én ma vasalni fogok...úúúúúútálom.

viszont két oldalt ajánlok a szíves figyelmetekbe:

[link]

[link]

nagyon hasznos... :)

Ági!lélekben Veled vagyok :) - bár tudom ez nem segít sokat...

2009. aug. 10. 08:31

Rám szakadt a kertünk, mivel a drága férjem a hónapban minimum ezer órát dolgozik. Szinte minden nap egyedül vagyunk a gyerkőkkel:( Már nagyon unom, hogy sosincs itthon, csak aludni jár haza.

Nem is beszélve a munkáról...a kertet rendbe kell hozni...kész vagyok, mindent egyedül.

Nem jön valaki segíteni nekem? Ma túrógombócot csinálok? Na? Kit várhatok?

2009. aug. 10. 08:27
Szia anyecs, jó reggelt neked és mindenkinek:)
2009. aug. 10. 07:59

Sziasztok! Ma 5-kor keltem, mert volt egy los dolgom még reggel. MOst egész délelőtt ráérek, időm mint a tenger. Feltett szándékom hogy elolvassak minden számomra fontos informásciót és kitaláljam a Nekem megfelelő "diétát" módszert. Úgy látom el-gapo sikere is abban rejlik hogy nem ész nélkül csinálja, csinálta hanem tudja mit miért... úgyhogy nyomdokai lépek vagyis elkedzem, mert Ő nyilván hosszú hosszú ideje gyűjti a sok hasznos információt :)

Nem tornáztam 3 napja, mert gyomorrontásom volt, nem igazán voltam a toppon, de ma új hét, új lehetőségek, és újra embernek érzem magam :)

és nem utolsó sorban amit megeszek az bennem is marad ;)

szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!

682. el_gapo (válaszként erre: 661. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 22:03

Nem hiszem, hogy tudnál bármit is csinálni a nagy vádliddal :) Legjobb ha megszokod, vagy próbálsz mellé izmos combot varázsolni, hogy jó legyen az arány.

Ha az izomzatod leépülne, az lehet, hogy erre is "jó" hatással lenne, de ilyet normális ember nem csinál. Amikor az izomzat leépüléséről beszélünk nem csak a látható és pótolható izomzatról van szó, hanem ugyanúgy a szívizom is áldozatul esik, aminek sokkal súlyosabb következményei lehetnek annál, mint hogy vastag a vádlid :)

681. el_gapo (válaszként erre: 665. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 21:55

Tisztáznod kell az alapokat :) Jól akarsz kinézni vagy X kg akarsz lenni?

Ha jól akarsz kinézni, akkor örülsz neki, hogy az izomnak nagyobb a fajsúlya, mint a zsírnak, hisz így 1 kg izom kisebb helyet foglal el a testeden mint 1 kg zsír.

Nagyon fontos, hogy megfelelő legyen a testkompozíciód, hisz semmire nem mész vele, ha lefogysz 70 kg-ra, de nagyon leépült a diétától az izomzatod. A tested nem lesz feszes, és arányaiban még mindig nagyon sok zsír lesz rajtad. Az anyagcseréd is lassul tőle.

1 kg izom 24 óra alatt nyugalmi állapotban 26 kalóriát éget el, 1 kg zsír pedig csak 4 kalóriát. Ha több izmod van könnyebben el tudod kerülni a jojózást. Nem utolsó szempont pedig, hogy formás tested lehet tőle.

2009. aug. 9. 21:54
Hm...érdekes. Én utána tuti éhes maradnék. Bár azt már nagyon sok helyen olvastam, hogy éhgyomorra citromos vizet kell inni. Eddig azért nem próbáltam csak ki, mert elég rosszak a fogaim és félek, hogy károsítja a zománcot.
679. princes47 (válaszként erre: 674. - 337ac1489c)
2009. aug. 9. 21:49

Úgy indult ez az egész, hogy reggelire kaptunk 1 joghurtot, 1 citromot és 1,5 l vizet.

Megdöbbentem. Megettem az egy joghurtot a citromot meg belecsavartam a vízbe.

Mindig mindenki azt mondja, hogy ha éhes vagy igyál. Az agyad nem tudja megkülönböztetni az éhséget a szomjúságtól. Csak mindenki ilyenkor eszik.

678. 337ac1489c (válaszként erre: 675. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 21:46

:)

Akkor aludj jól, szép álmokat!:) Sztem lassan megyek én is. Jóccakát! Reméljük, éjszaka minél többet fogyunk!:)

677. el_gapo (válaszként erre: 661. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 21:45

Akkor megnyugtatlak, biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz izomtömeget növelni :)

Már csak azért is, mert egy diétában már az is nagy teljesítmény, ha az ember minél többet meg tud őrizni az izomzatából.

Negatív kalóriamérleg (diéta) esetén csak extrém nagy túlsúly mellett van esély rá, hogy valaki zsírt addjon le, izmot pedig építsen, de ez ritka, mint a fehér holló :)

Ha kevesebb (nem drasztikusan) kalóriát viszel be mint szükséges, megfelelő összetételben, akkor nagyrészt a szervezet zsírt fog égetni. Az edzésről majd holnap írok egy bejegyzést a naplómba, mert ott egész másként kell edzeni ahhoz, hogy zsírt égess, és ahhoz, hogy izmot építs. :)

A lényeg röviden: alacsony-közepes intenzitású aerob edzésre van szükség (pl. 40-60 perc monoton tempós séta, biciklizés) ahhoz, hogy zsírt égess. Ez a legegyszerűbb és egyben legjobb módja. Részletesen majd holnap :)

Amúgy az izomtól nem kell félni, hisz az ember testének (még a nőknek is) feszes formát ad.

676. 337ac1489c (válaszként erre: 672. - Princes47)
2009. aug. 9. 21:44
Komolyan? Én régen mindenbe azt tettem! Főként a müzlimbe. Viszont egy ideje nem találok sehol, a bioboltokban igen, de kb 1000 Ft egy csomag! És ez közvetlenül 59 Ft-ról ugrott fel:O
2009. aug. 9. 21:43

na én megyek hogy beinduljon a növekedési hormonom, hátha megövök és nem is kell fogyóznom. Mondjuk a mostani súlyomhoz elég lenne 20 centit nőnöm. Jó éjt mindenkinek

A vádlimra még várom a válaszod el_gapo!!!!

674. 337ac1489c (válaszként erre: 668. - Princes47)
2009. aug. 9. 21:42

Na, én pont ezért hagytam abba két hét után a 90 napost. No meg azt is észrevettem, hogy az egészséges táplálkozással is kb annyit fogyok, mint azzal, de ez így egészségesebb és nem kell 3 hónap után abbahagyni:)

Szóval azért te is megszenvedtél a vacsiadaggal? Mármint h eleinte nehéz volt h csak egy joghurt és enniy? Akkor még van számomra is remény:)

673. 337ac1489c (válaszként erre: 667. - El_gapo)
2009. aug. 9. 21:39

Köszke :)

Akkor azért mégiscsak jópár dolgot jól csinálok, köszönöm a tanácsokat és a megerősítést!:)

672. princes47 (válaszként erre: 669. - 337ac1489c)
2009. aug. 9. 21:38
De lehet bele tenni buzakorpát. Csak erről meg az olvastam, hogy a szervezetben lévő kálciumot vonja el ami meg csontritkuláshoz vezet.
671. el_gapo (válaszként erre: 660. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 21:37

Nem tudom miért nem akarnak enni lefekvés előtt 3-4 órával, én szoktam :)

Amikor kicsi voltam anyu mindig azt mondta, ha lefekvés előtt eszek rosszat fogok álmodni, lehet, hogy ez az oka? :D

670. princes47 (válaszként erre: 669. - 337ac1489c)
2009. aug. 9. 21:36
Már igen.
669. 337ac1489c (válaszként erre: 665. - Ágicababa)
2009. aug. 9. 21:36

Mármint h 1 kg izom nehezebb, mint 1 kg zsír?:))) Jójó, bocsi, csak hülyülök:P:)

Amúgy nincs benne, de anniy mindent írtatok utána, hogy lehet, h. el_gapo már úgy látta, nekem is össze szoktak folyni a dolgok, pláne ilyentájt:)

Princess, neked komolyan elég egy joghurt vacsira? Juj, de irigyellek!

2009. aug. 9. 21:33

De ha az izomzatot fogja lebontani a szervezet akkor az nagyon nagy baj. Inkább legyen rajtam izom ami nem olyan mint a Madonnáé mint háj.

Az úszógumi rettenetes. Elolvastam a hölgy fogyókúrás történetét, látjátok Ő is azt irja, hogy nem jó ez a 90 napos, 3 nap szénhidrát.

Egy fogyókurásnak nem szabad enni kenyeret, tésztát, rizst és krumplit.

❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook