Aug. 4-től...utolsó esély a nyárra, fogyjunk le:) (beszélgetés)
Én natúr activiát szoktam ilyenkor enni,vagy cukormentes háztartási kekszet.
Többiek hová tűntetek?
Jó reggelt!
Adri, nem akartam elvenni a kedved a köpüléstől, de valóban szörnyű. Nagyon fáj, nekem legalább is, és a narancsbőröm egy cseppet sem apadt. Meg még jól be is tud lilulni az ember lánya. De ha kipróbizod, sok szerencsét hozzá.:)
Helló. Nagyon fáradt vagyok,sok a meló. A jövő héten menni fogok a kozmetikushoz ahová járok,köpölyözésre. Hát kíváncsi leszek rá. Ma rengeteget mentem,szóval a testmozgás megvan.
Mai menüm:
R: 1 db körte,joghurt zabpehellyel
E: csirke husi,kapros,joghurtos salátával
V: tejbezabi
Szia Rohiani!!
Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy :-) Aug. 4-óta az első 2 héten lement kb. 6 kiló, azt érzem a ruhákon. Csak most csalódott vagyok azt ittem ez ilyen egyszerű lesz, de sajnos nem úgy tűnik. De ami pozitívum az az, hogy most néztem 8,28.-án 77,5 kg-ot írtam, most 76,4 vagyok, tehát akkor lassan lassan mégis megy az :-) örülök ennek is. Javasolták, hogy kicsit egyek többet, és utána újra diéta. Hát ma reggel anyósom meggyőzött, hogy egyek meg egy melegszendvicset. Hát én megettem, de akkora lelkiismeretfurdalásom volt(van), aug 4.-óta nem ettem szinte normális kaját. De remélem ez jót tesz az anyagcserémnek, ezzel vigasztalom magam.
Szia Andi79!
Az a legnagyobb hiba, ha naponta méred magad a mérlegen. Csak a mérlegnek nem szabad hinni. Képzeld én 1 kg-val több vagyok, mint a fogyim elején és mégis vékonyabb és izmosabb. Szóval a mérleg nem mérvadó. Mérj centiket is, ha minden árom mérni akarod magad, de szerintem felesleges, mert a ruhák nagyon jól mutatják a változást. Próbálj fel egy régebbi kicsit szűk farmerodat és biztos, hogy most lötyögni fog rajtad.
A másik, van székleted minden nap v. legalább minden másnap? Mert ha nincs akkor attól is lehet, hogy semmit nem mozdul a mérleg.
A light kólát én sem ajánlom, igaz, hogy nem hizlal, de a szénsav nem a legjobb egy fogyókúrázó embernek, bár ha csak egy pohárral iszol reggel az még belefér, de literszámra nem.
Na megjöttem melóból,voltam már kutyát sétáltatni és ma rengeteget mentem.
Mai kajáim:
R: 1 db körte,joghurt zabpehellyel
E: tökfőzelék,husival
V: 2 db puffasztott búza,körözöttel,sonkával,paprikával
Sziasztok!
Én elég sok light kólát iszom, nekem bejön. :)
Jó reggelt!
Hát... nekem nagyon megállt a fogyásom. Azt javasolták a másik fórumon, hogy ilyenkor kell egy kicsit bőségesebben enni, mert igazdott a szervezetem a koplaláshoz ill. a kevesebb kajához, és hogy újra beinduljon a fogyás kicsit bűnözni kell, aztán újra diéta. Megvettem Norbi könyvét is már. :-)
Olvastam, hogy a koffein jó hatással van az anyagcserére, most light kolát iszom reggel, hátha. (Norbi szerint ez 1-es kód).
mai menü:
R: diabetikus piskóta
T: 1 banán
E: húsleves, sült karaj főtt tojással
U: 1 db joghurt
V: hideg tej