Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Au pair munka? fórum

Au pair munka? (beszélgetés)

499. gomboc7 (válaszként erre: 495. - Eraannie.)
2010. máj. 21. 23:35

Nekem is ma küldött egy e-mailt...el se olvastam...semmi közvetlen dolog nem volt az első mondataiban...

De ha kamu, akkor később se fogom elolvasni:D

498. 7d52a58eee (válaszként erre: 495. - Eraannie.)
2010. máj. 21. 23:04
Legyszi ad mar meg az uri ember telefonszamat en is szeretnek neki dolgozni,enyiert meg hozza is megyek.Na de komolyan raterve a dologra egyertelmuen kamu.
497. ellenlande (válaszként erre: 496. - Retekegér)
2010. máj. 21. 20:39

a crew.hu-s átverés?

Személyes tapasztalat?

496. Retekegér (válaszként erre: 369. - 7d52a58eee)
2010. máj. 21. 19:42

Atyámfiai, feleljetek nekem őszinte szóval. Ismeri valaki a következőt?

[link]

Nekem MINDENKI gyanús, minden olyan weboldal amely nem köthető egyenesen céghez. Találtam többet olyat is, ahol egyetlen e-mail címet adnak meg mint utat hogy velük a kapcsolatot felvehessük.

Az országban nem éppen jó a helyzet, persze hogy külföldön próbálkozunk. Aki pórul akar járni, az azonnal jelentkezzen! Valami rejtelmes hangok, hátul, mélyen elrejtve az agyamban azt suttogják, SENKI NEM AKAR pórul járni fantom összekötő cégekkel!!!

Válaszotokat örömmel megköszönöm. Ha becsületes cégről feltételezek rosszat, elnézést kérek, ha azonban gyanúm alapos, ajánlom a többi honfitársamnak is az óvatoskodást.

2010. máj. 21. 17:13
Robert Guerguy, sguerguy@london.com , szintén a túl jó hogy igaz legyen kategória, a pasit megtaláltam facebookon, az emil címre rákerestem nem hozta a gugli hogy spam lenne.. d*gni akar havi 1650 GBP-ért plusz heti 165 GBP költőpénz...
494. eraannie. (válaszként erre: 492. - Ellenlande)
2010. máj. 21. 17:10
tuti portsmouth, nagyon szép városnak tűnik, ott kevesebb az eső, és a gyerekek száma is kevesebb, ami nyilván a te terhed könnyítené, de ez persze a te döntésed. és ahhoz portsmouth elég nagy hogy találj valami nyelviskolát, szerintem..
2010. máj. 21. 16:23
Hol van több magyar, vagy akármilyen au pair?
2010. máj. 21. 16:15
Nem tudok dönteni. Írt egy család Bolton-ból, Manchester-től kb fél órára és egy Portsmouth-ból. Mindkettő kedves(nek tűnik). Ti hova mennétek? A boltoninak 3 gyereke van, a másiknak 2 fia. Saját szoba, fürdő mindkettőnél van és ugyanannyit is adnának.
491. 236fe2f68e (válaszként erre: 490. - Fehérbárány)
2010. máj. 21. 14:10
Ja, azt hittem a reptéren kérnek ilyesmit :)
2010. máj. 21. 14:04

Nem kell erkölcsi bizonyítván!Ha csak külön nem kér a család.

2 hónapra azért igen ritka,h keresnek au pairt.Valószínűleg ezért nem találtál magadnak családot.

2010. máj. 21. 13:47
az lehet hogy már az összes au pair oldalt végigpróbáltam, és nem találtam semmit ? :D mondjuk jellemző.. (Y) mondjuk 2 hónapra tlleg nehéz lett volna találni, na de m1.
2010. máj. 21. 13:03

btw, erkölcsi bizonyitvány, akkor is kell ugye, ha nem ügynökséggel mész...?

Ha igen, le kell majd forditatni angolra? :)

487. 236fe2f68e (válaszként erre: 485. - Ellenlande)
2010. máj. 21. 13:00
Eről beszélek, pénzcsalás...
2010. máj. 21. 12:50
nem ertem miert kene fizetni.Higyetek el anyira keves ez a zsebpenz hiaba hangzik jol 260£,de kint korulbelul ki lehet torolni vele de nem akarok csunyan fogalmazni,es ha ebbol meg heti 20£ ot fizetsz az irodanak akkor neked mi marad?Jo jo nem kell sokhelyen megszakadni ebbe a "kisegito munkaba" de ott vagy napi 24 oraba es befognak,veled csinaltatnak mindent amit csak lehet es oszinten ingyen senki sem szeret dolgozni,tehat nem kell fizetni sem irodanak,semmilyen ugynoksegnek,az au pair worlodon en ugyan befizettem a 40eurot de azt nem bantam meg amugy semmi mast nem fizettem senkinek.Nem kell semilyen hivatalos papir hogy kimenj evi 6000£ alatt nincs semmilyen adokotelezetseg es a zsebpenz meg a felet sem fogja sajnos elerni evente,szoval nem kell izgulni ilyen munkavalalasi engedely stb...ez alapban nem is veszik munkanak csak kisegites es te konkretan diak leszel kint nem munkavalalo.Aki ki akar jonni az kifog nem kell filozofialni rajta honapokat mert amig gondolkodtok az elelmesebbek elviszik az osszes jo melot.Fel kell regisztralni minel tobb ingyenes au pair oldalra es elelmesnek lenni,mert a sult galamb ugye nem repul a szankba es kint meg vegkep nem fog. Kulfoldon mar nem lesz patyolgatas mindent magadnak kell megoldani.Es nehogy ugy aljatok neki hogy lattam itt valaki fel veztni,es leirjatok a csaladnak ettol meg attol felek,nem vagyok ebben meg abban magabiztos osszinten te rabiznad a gyerekeid olyanra aki nem magabiztos es fel dolgoktol?Probald kiemelni a legjobb tulajdonsagaid amiben tok jo vagy es ha nagyon eroltetnek hogy mi a gyengeseged akkor esetleg ird meg nekik hogy nincs tul sok vezetesi gyakorlatod van e lehetoseg par plusz orara foleg hogy masik orszagban vezetsz, ezert nem haragszanak meg de ha ugy kezded te milyen szornyu sofor vagy,rettegsz vezetni foleg gyerekkel,es abszolut nem vagy magabiztos akkor megilyeszted oket,en is megilyednek.Lattam mar ilyen levelet es a szulo termeszetesen nem erezte azt hogy egy rettego au pairre bizza a gyerekeit.
485. ellenlande (válaszként erre: 484. - 236fe2f68e)
2010. máj. 21. 12:46
Amíg ott dolgozol, kell fizetned a havi 20 fontot? Pl kapsz 70-et, akkor csak 50 marad :S ha meg jó a család és maradsz 2 évet, akkor kész vagyon :S
2010. máj. 21. 12:25

btw, találtam 2 ügynökséget...akiknek éerdekes modon, ugyan az a szövegük, szorol-szora...ha ennyi erőt fektetnek a marketingbe, akkor mennyit fektethetnek ebbe az egész család keresésbe???

Sőt van egy INGYENES ügynökség itt Románában, akik HAVI 20 FONTOT-kérnek, ha találnak neked családot...(lehet az UK-ba az nem sok, de itt Romániában 100 Ron, ami nem egy vagyon, de ha már annyi plusz pénzem megmarad, akkor inkább megsporolom, magamnak..)

483. Fehérbárány (válaszként erre: 470. - Soraya513)
2010. máj. 21. 12:18

Szia.Te mire fizettél egy csomó pénzt?

Au pair-nek se munkavállalási engedély,se vízum nem kell!Kinek fizettél?

482. 236fe2f68e (válaszként erre: 480. - Ellenlande)
2010. máj. 21. 12:14

ja...reklámozzák, hogy ingyenes ..s mikor jobban beleolvasol, akkor kiderül, h ingyenes, de ha nem fizetsz, akkor nem tudsz a családokkap kapcsolatba lépni, vagy nem látnak..s ilyenk..:))

Az Au pair Match -et valaki ismeri?

Lehet végül azzal az ögynökséggel probálom meg, ha egyébb nem jön össze...

2010. máj. 21. 11:37
meg amúgy ők se tudják garantálni, hogy jó családhoz kerülsz
480. ellenlande (válaszként erre: 479. - Eraannie.)
2010. máj. 21. 11:36

én az aupair-world.net-en keresgélek

Előtte néztem ügynökségeket is, az egyik fél oldalon magyarázta, hogy ők ingyenesek meg minden, aztán az oldal aljára nagy betűkkel kiírták, hogy tiszteletdíj: 35.000ft :S

2010. máj. 21. 10:36

te melyik oldalakon próbálkozgattok ?

mondjuk ma azon agyaltam hogy megérne inkább egy ügynökséghez jelentkezni, vagy bízzak inkább önmagamba és nézegessek ingyenes oldalakat?

2010. máj. 21. 10:07
Én 1 Bolton-ban lakó családdal írogatok, az anyukát Claire-nek hívják. Neki ír még valaki? :)
477. 236fe2f68e (válaszként erre: 476. - Eraannie.)
2010. máj. 21. 10:07
amugy láttam egy egedülálló pasit is..akinek még csak gyereke sincs..de kéne segiteni a házimunkába...el tudom képzelni..milyen házimunka lehet..
476. eraannie. (válaszként erre: 475. - 236fe2f68e)
2010. máj. 21. 10:05

mondjuk nem vagyok rasszista, de én a szingli apukáktól, az indiaiaktól, araboktól és törököktől nagyon félek...mondjuk már ott visszataszítónak találtam amikor az apuka 'szexi' fotókat adott meg magáról profilképet..

most azért ilyenkor kiváncsi lennék mit képzelnek, ha d*gni szeretnék kimenni, nyilván nem au pairként jelentkezem és talán többet is keresnék. nam1.

2010. máj. 21. 09:33

amugy, én most valami indiai származású családdal kezdtem el beszélni..de nem tudom...mintha nem mutatnának igazán érdeklődést.

Azon gondolkodom, vajon közületek valaki vett-e velük fel a kapcsolatot..

474. 236fe2f68e (válaszként erre: 473. - Ellenlande)
2010. máj. 21. 09:26
hát ezzel én is igy vagyok...van benne kockázat :)
473. ellenlande (válaszként erre: 470. - Soraya513)
2010. máj. 21. 09:21

Tényleg szerencse, hogy "csak" a pénzedet vették el és neked nem lett semmi bajod.

Amúgy amikor ilyeneket olvasok, mindig elgondolkodok, hogy tényleg van-e bátorságom kimenni...

472. 236fe2f68e (válaszként erre: 470. - Soraya513)
2010. máj. 21. 09:21
irtam neked privit :)
471. 236fe2f68e (válaszként erre: 464. - Eraannie.)
2010. máj. 21. 09:19

hu a fene! Minek ezzel játszani? Miért kell becsapni mást ? :(

Még jo, h nem mentl el hozzájuk!

470. Soraya513 (válaszként erre: 469. - Ellenlande)
2010. máj. 21. 09:03

Szia,

Hát így az volt,hogy csomó pénzt kifizettem a munkavállalásira meg a vízumra és nem jelentkeznek.

Hetek óta,nem írnak vissza...

Most van 3 család ahova mehetnék ,de kicsit félek az egésztől.Csak az összes megtakarított pénzemet erre küldtem el annak reményében hogy a következő 6hónapot kint töltöm:S:S:S

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook