Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Au pair munka? fórum

Au pair munka? (beszélgetés)

5119. salahef (válaszként erre: 5117. - 7d52a58eee)
2011. jún. 10. 22:02
hmmm köszi, a könyv meg a paprika jó ötlet:) túró rudi az inkább az angoloknak újdonság, én nem arrafelé megyek, így az nem lenne nagy dolog nekik. :)na majd agyalok még van 2 hónapom:D meg még csomó más dolgom addig...
5118. 7d52a58eee (válaszként erre: 5116. - H.Judit)
2011. jún. 10. 21:58
Igen azt mondta hogy atadja a takaritast az heti 2-3 alkalmat jelent.De azt is inkabb vele beszeld meg.Nincs nyelvizsgam mert erettsegi utan rogton kijottem es azota nem volt lehetosegem ra,meg hogy osszinte legyek nem is lesz mar ra szuksegem.Angolul tudok az a lenyeg es mivel en ferjhez megyek angol utlevelem lesz jovo evtol szoval nem is eroltetem a nyelvizsgat az csak akkor jo ha van ha haza mesz es ott tervezed a jovod es otthon akarsz dolgozni,maskulonben sehol nem fogjak kerni.
5117. 7d52a58eee (válaszként erre: 5111. - Salahef)
2011. jún. 10. 21:53
Szerintem orulnek egy szep konyvnek Budapestrol is.En mondjuk vittem egy uveg Tokajit meg turo rudit,meg csokikat,piros paprikat mert az itt kint draga es nem is olyan jo minosegu mint otthon mondjuk nem is tujdak mire hasznaljak :) Gyerekeknek meg nehez mert ok mindig nagyobb ajandekra szamitanak mint amit kapnak es nehez olyat venni gazdag gyerekeknek hogy oruljenek foleg ha elvannak kenyeztetve..Csokinak nalam sosem orultek,csak akkor ha meg mas nagyobb ajandek is tarsult melle :S
5116. H.Judit (válaszként erre: 5115. - 7d52a58eee)
2011. jún. 10. 21:48

Igen köszönöm szépen, megkaptam, már írtam is neki.

De a második leveledben azt írtad ki, hogy takarítást is átadna, engem igazából az érdekel, de írtam neki is.

Neked van nyelvvizsgád? Ha igen mennyire volt nehéz a vizsga? mert nekem az nagyon fontos.

5115. 7d52a58eee (válaszként erre: 5113. - H.Judit)
2011. jún. 10. 21:44
A takaritas ott van a kozeli hazakban pontosan en sem tudom hogy hol.Exeter amugy nagyon szep,es sok szep tengerpart van arra fele.A nyelvsuli ahova en is jartam meg most o is oda jar.Kb £170 fel evente.De ok nem a varosban laknak hanem kb fel ora vonat a varostol de inkabb beszeld meg vele mert nem tudom pontosan.Autod nem lesz,es a csalad nem vitte ot soha magaval nyaralni olyankor neked szabad heted lesz esetleg azt kitudod hasznalni hogy haza utaz.priviben elkuldtem az email cimet a mostani au pair lanynak es o tovabitja a csaladnak.
5114. H.Judit (válaszként erre: 5110. - 7d52a58eee)
2011. jún. 10. 20:48
Engem az érdekelne. :)
5113. H.Judit (válaszként erre: 5110. - 7d52a58eee)
2011. jún. 10. 20:44
A takarítás is ott van ahol ő lakik? Vagy az másfelé van?
5112. salahef
2011. jún. 10. 20:32
Utána keresnél másik családot? Vagy hazajönnél? -ha utána is maradnál kint, akkor miért nem próbálsz meg keresni másik családot, aki hosszútávra keres au pairt?
5111. salahef
2011. jún. 10. 20:30
Ajándékba mit érdemes venni? Szülőknek, 2 és 10 éves fiúknak? Gondoltam borra, meg valami jó kis vidéki házi pálinkára, kis gyereknek kifestő, valami plüss, nagyobbnak valami logikai, vagy zsonglőr játék... De lehet a csokinak jobban örülnének, csak hát svájcban kicsit jobb minőségűek vannak, mint a hazai kínálat... Ötletek? (nem akarok fukar lenni, mert ők vették a repjegyet is...)
2011. jún. 10. 20:03
atadna a lany a heti 3 plusz takaritasat is ami egy kis extra bevetel es azt mondta igy a takaritasal kilehet jonni ugy hogy kajat is veszel.
2011. jún. 10. 19:58
Egy ismerosom szolt hogy a sajat helyere keres a csalad magyar au pairt akar keves angolal.O kb egy eve van naluk.4gyerek van.A csalad rendes a gyerekek jol neveltek.Hetfotol-Szombat delelotig kell dolgozni de keveset es sok a szabad ido napkozben.Suliba jarhatsz.£70hetente de ebbol a kajat is magadnak kell venni,es a sulit is neked kell fizetni.De azt mondta a lany hogy eleg surun vesznek neki ezt azt es berakjak a hutojebe.Exeterben lakik a csalad egy 4szobas lakasban ha minden igaz.
5108. arrival
2011. jún. 10. 14:53
Sajnos ez mar csak ilyen. Sokan nem birjak, es feladjak az elejen. Nem mindenkinek valo az au pairseg. Az elejen kell par het , h belerazodj adj idot magadnak.
2011. jún. 10. 13:31
Hat max elturni tudod oket mivel te vagy az idegen ez az o otthonuk es ok veszik a kajat es fizetnek neked es az o szabalyaik szerint kell ugralni.Sajnos max elkoltozni tudsz de nem tudom elkepzelni hogy megvaltoztatnak az eletviteluket vagy felfogasukat az au pair kedveert.Ha beszelsz veluk altalaban meg pont az ellenkezojet valtja ki ellenszemvet es hidd el nem jo honapokig egymast kerulgetni hogy ok tudjak te nem szeretsz ott lenni es te tudod hogy ok sem csipnek teged.Ha szepen kozlod a csaladdal hogy elkoltozol es tok jobban vagytok meg akkor is tokre megvaltozik a viselkedesuk veled szemben meg ha tokre szeretnek is.
5106. salahef
2011. jún. 10. 13:08

Mennyi időre maradsz kint? -csak nyár, vagy hosszabb idő? Ahogy felsoroltad a dolgokat, hát ez azért bőven elég egy napra... Éltem már külön lakásban, ott is elég volt magunk után elpakolni, itthon meg a nagy házban még több a dolog (és akkor itthon csak magamnak kell megfelelni)... Nyelvsuliba beíratnak?

Am. próbáld meg úgy csinálni a dolgokat, ahogy neked megfelel, azután mérd fel a terepet, hogy mégis ki a "főnök" a házban, és inkább neki próbálj a kedvében járni.

5105. salahef
2011. jún. 10. 11:55
nyugi, próbálj meg velük beszélni először, hátha megváltoznak, ha szimpatikus vagy nekik, akkor biztos megpróbálnak valamit ők is engedni, másként csinálni... Miket kell csinálnod naponta? Kitartás!:)
2011. jún. 10. 11:09

Nem te mentel ki multheten Szardiniara?Mitortent?

Amugy nem tudsz semmit tenni ellene.Ez anyira altalanos hogy mindket szulo kulon kulon elkezd neked feladatokat osztogatni,egymassal nem beszelik meg es minden rajtad csattan ha valami hibat vetesz.

5103. H.Judit
2011. jún. 10. 10:38

Nálunk is így volt/van, bármit csinálok mindig van bene hiba, pedig hozzájuk képest tökéletes. Nálunk anyuka a főnök, de azért néha az apa is mond ezt azt, de néha a felét elfelejtem mert mondja a következőt. Hát ez nem is egy felemelő munka, de mindenkinek van valami cél, amiért itt kezd, és általában azokra "jó".

Te már mész haza? Vagy keresel itt másik munkát?

5102. salahef
2011. jún. 10. 08:36
Köszi a válaszokat, háát én nem tudom mit szeretnék, vagyis kb-ra tudom mifélét... valami olyan helyet néznék, ahol a végzettségemnek megfelelően tudnék elkezdeni valamit, mégha nem is nagyon fizetnek érte, de jó lenne kiindulópontnak a későbbiekben. Ha szerencsém lesz, akkor találok valamit, ha nem akkor meg tovább keresek. De itthonról nehezebb lenne az is, mint onnan. A hotel melót, meg a pincérkedést nem vállalnám be most, ahogy te is írtad elég fárasztó, és most nem a pénz kereset a célom ezzel az egésszel, hanem az hogy találjak valami mást majd a későbbiekre. Plusz jó lenne a németem is felsőbb szintekre hozni, hogy ne csak angolul merjek külföldiekkel beszélni. :)
2011. jún. 10. 00:08
hotel munka nagyon farszto es kemeny fizikai munka.8-10 oran at megallas nelkul takaritani,cipekedni,es mindent le ellenoriznek meg a csillar tetejen is vegighuztak az ujjukat meg fel emeltetik az ulogarniturat hogy mindenhol rendes takaritotal e.Egy baratnomet a vendeg elott vontak kerdore hogy miert nem tiszta az ulogarnitura alatt a szonyeg.Szegeny azt se tudta mit habogjon.Pedig nincs eleg idod rendesen takaritani mert mert egy szobara kb kapsz 20-25percet es mehet a kovetkezo.
2011. jún. 10. 00:03
En anno hotelben dolgoztam es tobbet megkerestem a plusz munkaval mint az egesz havi au pair keresetem.Spanyolban meg Angolt tanitotam 5euros oraberben ami nem olyan jo de jol jott akkor,plusz babysitteltem ha valaki megkert azert 20eurot kaptam egy ejszakara.
5099. H.Judit (válaszként erre: 5096. - Salahef)
2011. jún. 9. 22:30

Szia!

Én is munkát keresek így hétvégére, de nem is olyan egyszerű. Én mondjuk kávézókba, kis bakery-be adtam be eddig az önéltrajzom. Sok helyre ki van téve, hogy keresnek munkaerőt, azokra mind be kell adni. Te mit szeretnél dolgozni?

5098. 236fe2f68e (válaszként erre: 5096. - Salahef)
2011. jún. 9. 21:30

koszi!

En nem dolgozok semmit pluszba. Elvezem a szabadsagot..xD ha annak lehet nevezni.

Sok sikert neked!

5097. salahef
2011. jún. 9. 21:21
svájcban, vagy egyáltalán arrafelé milyen boltok vannak, ahol érdemes vásárolni?
5096. salahef (válaszként erre: 5095. - 236fe2f68e)
2011. jún. 9. 21:18
és dolgoztál már valami mást közben? vagy milyen munkát szeretnél? én azon gondolkodom, hogy lehet már aupairkedés közben hétvégente keresnék valami melót, ami érdekelne...nem tudom jó ötlet-e....... majd kiderül. sok sikert neked:)
5095. 236fe2f68e (válaszként erre: 5080. - Salahef)
2011. jún. 9. 20:12
szeretnek kint maradni, orokre..:) valami munkat kapni..
5094. anett0119
2011. jún. 9. 20:09
Nekem a primarkkal van egy emlékem. vettem egy táskát, 23 euróba került. mentem a pénztárhoz és mondták, hogy 3 euró lesz. Rákérdeztem mégegyszer, mutattam az árcímkét,és modnták, hogy oké, de 3 euró.Sose volt mös tőle még ekkora szerencsém. meg pénztárcát vettem 2 euróért anyumnak ajándékba. ruhát nem vettem, mert elég volt megfogni, hogy milyen. meg egy plédet vettem, de tiszta szösz, meg minden ami körülötte van, a kutya örült neki.
2011. jún. 9. 20:05
primark az olyan hogy a kinainal kb 10szer roszabb minoseg.Volt hogy valamit egyszer kimostam es szed szakadt a kezemben mikor vettem ki a mosogepbol.Tok jo tangaik vannak viszont olcson de az is csak par 2-3 mosas.De eleinte Primark is tokeletesen megfelel mert ott mindent lehet kapni ha valami surgosen kell olcson akkor tenyleg jo.
2011. jún. 9. 19:06
Amúgy a Pundland az szuper hely, mert pl. itt nem divat a német termékek, hogy schwarzkopf, nivea és társai, ami otthon a legnépszerűbbek, ezért én is onnan szoktam vásárolni. A Dove termékek is 1 fontba kerülnek, amiért otthon elkérik a háromszoros árát. Igen itt a pipere és make-up cuccok igen olcsók, mert úszik benne az ország. De szerintem a ruha sem drága, és nem kínai minőség, ott van a Peacocks, Neww look, H&M, Internazionale amikből lehet olcsón vásárolni, ha akció van meg pláne. Még a Dorothy Perkinsbe is szoktak nagyon-nagyon jó akciók lenni, ami olyan mint otthon a Promod, szóval nem rossz a felhozatal sztem ;) a primark kezdetben csábító lehet, de a minőség nem éppen az igazi.
2011. jún. 9. 19:00
Itt nem kell fizetni, csak éppen kell nekik az útlevelem másolata, amit nem éppen szeretnék odaadni, ezért gondoltam megkérdezem tőletek, hátha valaki ismeri őket és talált már velük családot.
2011. jún. 9. 18:24
www.boots.co.uk

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook