Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Au pair munka? fórum

Au pair munka? (beszélgetés)

6169. any24
2011. aug. 25. 13:59
Szia! Én Nottingham-be leszek,és 60 fontot fogok kapni,szóval nem sokkal többet mint 95-ben.
6168. any24
2011. aug. 25. 13:52
Tudod én egy kis faluban lakom,és itt ha valaki egyedül vág bele egy külföldi munkába,ja és persze nő,akkor azt vagy elrabolják,vagy megerőszakolják az itthoniak szerint. Szerintem nem én vagyok az egyetlen aki au pairként egyedül megy ki.
2011. aug. 25. 13:51
Sziasztok! en is voltam au pair, igaz meg 95-ben :D Jo regen volt! En nagyon szerettem, mindenkinek csak ajanlani tudom. Nem gondoltam volna, hogy ma is megy meg ez a dolog, valahogy azt hittem hogy az EU-val mar mindenki hetkoznapi munkat keres, es nem au pair melot. Egyebkent mennyit fizetnek most atlagban pl Londonban? En anno heti 40 fonttal kezdtem :)
6166. any24
2011. aug. 25. 13:39

Nagyon köszönöm a gyors választ! Be vagyok tojva egy kicsit. Az anyuka rendőr, és egyedül neveli a fiát.

Valahol el kell kezdeni,és csak alapfokú az angolom,viszont ezt szeretném tovább fejleszteni,mert kozmetikus a szakmám,és kint az kifizetődőbb. Csak az itthoni emberek ne lennének ilyen rosszindulatúak.

6165. arrival (válaszként erre: 6164. - Any24)
2011. aug. 25. 12:38

Mint itthon. 12 evessel mar nem kell semmit csinalni, el can magaban. Szamitogep, tv, baratok.

Au pair azert kell , mert itt 14 ev alatti gyereket buntett magara hagyni, borton jar erte. A gyerekvedelem nagyon fejlett.

Szoval sok dolgod nem lesz, jol valasztottal !

6164. any24
2011. aug. 25. 12:21
Egy 12éves fiúra kell majd vigyáznom,szerintetek milyen kint egy ilyen fiú?
6163. any24
2011. aug. 25. 12:21
Sziasztok! Valaki Nottingham és környékén esetleg nem au pair-kedik,vagy nincs ismerőse? 29-én megyek ki,és nem szeretnék egyedül lenni.
6162. Dzsitty
2011. aug. 25. 09:19

Csajok itt nyavalyogtok hogy nem találtok jó családot az én családom nagyon jó 1 éve vagyok itt és au pairt keress, Hollandia, de angolul beszélek a gyerekekkel, au pair worldon is fent vannak... Nagyon szeretnének magyar lányt. részleteket már irtam tegnap akit érdekel irjon

Kitti

2011. aug. 24. 16:21
Sziasztok! Középkorú nő vagyok, és au-pairként szeretnék elhelyezkeni külföldön, ha lehet magyar családnál! Ha vki tud segíteni, légyszi írjon priviben!
6160. böbke85
2011. aug. 24. 09:36

rendben ,Margóka, várom majd a beszámolót:)

lányok, fiúk van vki Sheffieldből vagy a környékéről? ha minden jól megy szept. 23-tól ott fogok aupaireskedni!

esetleg vki utazik szept.23-án a manchester airportra?

6159. Dzsitty
2011. aug. 24. 09:02
Hali a családom egy megbizható au pairt keress, az elöző lányakivel le voltfixálva minden 1 hnapja visszalépett. Nagyon rendes család egy évet töltöttem náluk, van egy 8 és egy 12 éves lány és egy 10 éves fiú. Hollandiában élnek 20 percre Amszterdamtól, egy 150.000 városban van minden itt ami kellhet 1 au pairnek. A gyerekekkel semmi gondolm nem volt az 1 év alatt még 1 komolyabb veszekedésünk sem volt,jól vannak nevelve. au pair wolrdon is fent van a család Hollandia Birgitte Laarakker. én szeptember 10-én megyek haza ha előbb jön az uj au pair betanitásra is van lehetőség. további info priviben ha érdekel.
6158. arrival (válaszként erre: 6157. - 361c50a500)
2011. aug. 24. 01:11

Hat ha Angliaban vagy, akkor miert csinaltatnal magyar kartyat? Azt kint nagyon dragan tudnad hasznalni, ertelme sok nincs. Ha van magyar kartyad amin van penz , persze hozd ki szukseghelyzetre.

Au paireknek az HSBC bank allit ki alap kartyat, a Loyds, es a Barclays.

A Barclayst nem ajanlom, az a legbalhesabb bank. Loyds kapasbol dombornyomottat ad, azt ajanlom.

Ehhez utlevel es lakcimigazolas kell a csaladtol.

A tobbu banknal nem tudsz csinaltatni au pairkent.

Ez amit leirtam varosonkent, fiokonkent eltero lehet egy kicsit.

2011. aug. 24. 00:19
nektek milyen banknál van a kártyátok és hol csináltattátok Mo-on vagy Angliában.Hol érdemesebb?
6156. arrival (válaszként erre: 6155. - SzamócaEra)
2011. aug. 23. 23:30

Igen, az egy hónapos fizetést azért szokták csinálni, hogy ne tudj lelépni, ki kell várnod a hónap végét...

Fifikásak ezek.

Én az elején kikötöttem, hogy hetente kérem a fizut.

6155. SzamócaEra (válaszként erre: 6153. - Salahef)
2011. aug. 23. 23:12
Remélem kihúzom valahogy a hónapot, mert igazából én is attól tartok, hogy majd elkezdek ismerkedni a helyi au pairekkel, mert már felvettük a kapcsolatot pár lánnyal és hogy beülünk ide oda egy kávéra, vagy csavargunk erre arra... én voltam már Németországban egy családnál 6 hétig, de náluk hetente kaptam pénzt. Spórolós vagyok, csak mint tudjuk, külföldön drága az élet, még ha csak apróságokra költesz, akkor is. Már találkoztam személyesen a családdal, voltam is náluk egy alkalommal, elég kompromisszumkésznek tűnik az anyuka, ezért arra is gondoltam, h megpróbálom majd megbeszélni vele az első 1-2 hét után, h kapjak előleget, mert még egyszer a hónapban haza is kell majd utaznom és így lehet tényleg kevés lesz a pénzem, mivel itthonról sem kapok sajnos anyagi támogatást, de majd meglátom, remélem nem lesz gond :)
6154. margoka29 (válaszként erre: 6151. - Böbke85)
2011. aug. 23. 22:23

azt nem tudom , hogy az jó-e de kidobja ha nem:)

Én most próbálkozom jó családot találni! de nem mondok még semmit, nem szeretném elkiabálni:) majd beszámolok, ígérem:)

6153. salahef (válaszként erre: 6152. - SzamócaEra)
2011. aug. 23. 22:16

Szia, én svájcba jöttem, otthonról hoztam mindent ami kellett, itt meg anyuka mindig kérdezi kell-e valami, kajára nem költöttem, utazásra se, eddig mindig vittek mindenhova, nyelvsuliba befizettek, oda bicajjal járok... am. én a bankkártyámat hoztam ki magammal, meg váltottam 50 frankot hogyha venni kell vmi gyógyszert v. vmit akármilyen kis boltba tudjak venni... :)

Ha nem tudtál sokat összespórolni, amid van azt azért vidd ki magaddal, de xintem a legjobb megoldás a bankkártya... én am. sem szeretek sok készpénzt magamnál tartani.

PErsze nálam a dolgok majd változnak nemsokára, mert már hnap is találkozom valakivel és aztán meg másokkal is, és gondolom majd beülünk vhova, v. akármit is csinálunk az pénzbe kerül...

2011. aug. 23. 21:40
Sziasztok! Jövő héten költözöm ki Bécsbe, au pair leszek és az a kérdésem, h ti kb mennyi pénzt vittetek magatokkal az első hónapra? Havonta fogom kapni a zsebpénzemet, de sajnos elég szűkös most a keretem, még 100 Eurom sincs...
6151. böbke85 (válaszként erre: 6150. - Margoka29)
2011. aug. 23. 21:26

nekem is K&H-s van, viszont nem dombornyomott:S:S:S akkor így már nem is jó ugye?

s neten hogyan kell becsekkolni?

te merre aupairkedsz? olvastam, h spanyolba nem volt túl jó sorod. rem most jobb családnál vagy:)

6150. margoka29 (válaszként erre: 6147. - Böbke85)
2011. aug. 23. 21:20

Hali! gyakorlat teszi a mestert! :)

Bankkártya szükséges:) dombor nyomott :) Beírod a kért adatokat, kódszámokat és szépen levonja az összeget a számládról! érdemes figyelni, hogy milyen számláért mennyi pluszt számít fel! de ezt is írja. Nekem a K&H számlámért plusz 1500 ft számít fel:) Ennyi azt hiszem! Aztán ha megvan a jegy be kell checkolnod! ezt megteheted neten vagy indulás előtt. A netes ingyenes és könnyű:) ráadásul nem kell olyan sok órával hamarabb kinn lenned a reptéren :)

6149. böbke85 (válaszként erre: 6146. - Margoka29)
2011. aug. 23. 21:12

margoka29 köszi a tanácsot:) megpróbáltam ezt az online foglalást, persze nem foglaltam le, csak megnéztem , hogy működik. s tényleg nem nagy ördöngősség:D

most már csak annyi kérdésem lenne, hogy bármilyen bankszámlaszám megfelel? igaz, nincs rajta most pénzt, de ráutalnám a jegy árát. s aztán e-mailbe kapom meg a jegyet, kinyomtatom és kész?

6148. 7d52a58eee (válaszként erre: 6142. - Szöszi25)
2011. aug. 23. 21:04
Itt mindent lehet tanulni csak gyozd fizetni.Itt 1 nap alatt lehet barkibol akar kozmetikus egy felnapos tanfolyam utan,na persze nem ingyen.Nagyon dragak itt a tanfolyamok szerintem es egyaltalan nem hatekonyak legtobbje csak penzkidobas.
6147. böbke85 (válaszként erre: 6146. - Margoka29)
2011. aug. 23. 20:42

köszike:)

sajnos még nagyon kezdő vagyok ehhez, de majd leszek én még tapasztalt repülőjegy vásárló is:D:D:D

na az addik ok, s hogyan fizetem ki?

6146. margoka29 (válaszként erre: 6145. - Böbke85)
2011. aug. 23. 20:26

Szia! így nem egyszerű elmagyarázni a jegyvásárlást, de igazából ha belépsz a repülőtársaság honlapjára, feldobja az online jegyvásárlás lehetőségét. Elég az is , ha rákeresel, hogy mikor, hova szeretnél utazni, mert felajálja a lehetőséget, utána meg már tök logikus....követed a lépéseket, jegy vásárlás, poggyász, bíztosítás vásárlás, bankkártya adatok megadása.... ennyi:)

Ha jól tudom regisztrálni kell első lépésként!

Remélem segítettem:)

6145. böbke85
2011. aug. 23. 18:50

Sziasztok:)

néhány hete a fejembe vettem, hogy au pair leszek UK-ban. rengeteget olvastam a témában, ezt a fórumot is végig olvastam:) remek tanácsokat olvastam, köszönöm:)

úgí néz ki, hogy sikerült családot találnom. először az aupairworlon keresgéletm, ahogy sokan tanácsoltátok, de nem mertem bevállalni így elsőre, ezért közvetítőhöz fordultam. nagyon meg vagyok elégedve a céggel, egy hét alatt talált nekem családot:) Shefielden leszek, egy 9 éves kisfiúra fogok vigyázni.

viszont most segítséget szeretnék kérni, ami szerintem sokunknak gondot okoz: a reppülőjegy vásárlásával kapcsolatban. manchester airportra szeretnék érkezni, itt a neten már meg is néztem a járatot, de a nagy kérdés, hogyan tudom megvenni a jegyet? tudom, hogy lehet online, de halvány elképzelésem sincs róla:S:S:S tudnátok ebben segíteni?

vki Shefieflből vagy körny?:)

6144. arrival (válaszként erre: 6142. - Szöszi25)
2011. aug. 23. 18:45
A neten keresgelj es sajnos extra draga! En nemreg voltam egy 3 naposon, 500 font a 3 nap!
6143. Emma20 (válaszként erre: 6120. - Arrival)
2011. aug. 23. 17:47
Köszi szépen, végül a vodát választottam, én Worthingben vagyok amúgy, eddig elég jól működik:)
6142. szöszi25
2011. aug. 23. 17:22

Sziasztok!

Aki itt van Angliában, nem tudja esetleg hogy hol lehetne utána nézni okj-s szerű képzéseknek és hogy kb mennyibe kerül. Engem spec. a laborasszisztensi szak érdekelne. Előre is köszönöm a segítséget.

6141. margoka29 (válaszként erre: 6133. - Hoba28)
2011. aug. 23. 13:01
Szió! szerintem is sántít valami. Nem kell vízum, repjegy? minek ha te intézed?? és munkavállalási 2 hónapra??? na ne!!! Eleve gyanús ha pénzt akarnak készedni belőled!!! ha gondolod küld át a levelet, szívesen megnézem:)
6140. 361c50a500 (válaszként erre: 6130. - Hoba28)
2011. aug. 23. 03:12
tuti kamu. csak valaki kiakarja belőled húzni a pénzt. én is rengetek ilyen ajánlatot kaptam. család persze tökéletesnek tűnik, de ez átverés. ne dőlj be.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook