Átváltoztattuk Gabit! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Átváltoztattuk Gabit!
Ez az átváltoztatás megint nagyon jól sikerült!:)
Gratula mindenkinek! De főleg a szerencsés Virgónak!
Szia Nella!
De jó, hogy te is írtál! :) Szuper és szép anyukád van!!! Remélem sikerült kicsit változtatnunk Gabi hozzáállásán és magát is kényezteti most már kicsit a család után. Ha kell, a szemöldökét erőszakkal is fesd be! :)))))))))
Sok szépet az egész családnak!
Hoxa
Sziasztok!
Nella vagyok, Gabi lánya. Hát tényleg fantasztikus lett a változás, alig ismertünk anyára, apa a képeket nézve el sem hitte, hogy ő az.
Köszönöm Nektek, hogy egy ilyen szép napot szereztetek Neki, hiszen ha nincs "hivatalos" miértje annak, hogy ő fodrászhoz, kozmetikushoz menjen és vásároljon, el sem megy. Ezt komolyan mondom, hiszen én kozmetikus vagyok és testkezelő, de sosem sikerült rábeszélni semmire, mindig talált kifogást:)) Talán nem hisz nekem????
Mégegyszer köszi, hogy megmutattátok Neki, hogy igenis lehet szép:)))
Jelentkezzetek ti is! :)
Csak egy email kell:
atvaltozas(kukac)hoxa.hu
- egy kis bemutatkozás,
- 1-2 friss kép,
- kor, ruhaméret ne maradjon le!
- esetleg a telefonszám, hogy hamar egyeztethessünk, ha úgy alakul :)
Nagyon klassz lett; nekem a rozsaszin-csikos bluzos osszeallitas tetszik a legjobban...)))
Gratulalok!
Nekem is nagyon tetszett, én is gratulálok! :)
Hihetetlen, hogy mennyit jelentenek ezek az apróságok: szemöldökfestés, ruha, kevés smink...
Nagyon szépe lettél, Virgo! :)
Mindenkinek köszönöm a gratulációt,de elsősorban azoknak akik segítettek ebben!
A családom nagyon örült és biztatnak,hogy csak így tovább!Figyeljek mostantól magamra sokkal jobban!
Gratulálok, ismét fantasztikus az eredmény! :))))
Remélem még sok ilyen átváltoztatás lesz:))
Szeretnék csatlakozni a gratulálókhoz.
Csodálatos munkát végeztek a szakemberek,és nagyon profi a "tudósító és fotós" is .
Gabi csodálatos lettél!! Az arcodon a szép sminken túl, igazi belső öröm és jó közérzet okozta szépség sugároz .Igazam van?!
Óriási ötlet ez az átalakítás, Hoxa ügyes vagy.
Eszméletlenül jól sikerült:)
Gratulálok én is!
Hát meg kell, hogy mondjam szavakat sem találok!
Ez annyira, de annyira szuper lett!
Látjátok lányok! A ducik is lehetnek gyönyörüek, ha odafigyelnek magukra és szakértő kezekbe kerülnek.
Gartulálok Gabinak és remélem, hogy mostantól követi ezt a trendet! Ne hagyja el magát, soha többé!
Gratulálok Hoxának is, hogy kitalálta ezt az egészet, és hogy egy ilyen szakértő és kedves segitőkre talált.
Ugrás a teljes írásra: Átváltoztattuk Gabit!