Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Szépség & Egészség témák » Átváltoztattuk Gabit! cikk

Átváltoztattuk Gabit! (x)


Nem mondhatnám, hogy a második átváltoztatást kevesebb izgalommal vártam, mint az elsőt. :) Így volt ezzel Gabi (alias Virgo) is, akit a családja sem hagyott meginogni és támogatták átváltozási szándékában. Szerintem nagyon jól sikerült! :)
Átváltoztattuk Gabit!

Gabi Szegedről érkezett, a vonatnál vártam és együtt mentünk a Fehérgyöngy szalonba, ahol Csilla és Krisztina már vártak minket.


Olyannyira vártak, hogy mire egyet telefonáltam és feleszméltem, már meg is kaparintották és a kozmetikus székében nekikezdett a szépülésnek. :))

Ezt a pillanatot kaptam el, mint "előtte képet". :)


De azért csináltunk egy hivatalos "előtte képet" is, bár itt már Gabi túl van egy kis bajuszgyantán.Hogy most ne kelljen kíváncsiságból a cikk aljára lapoznod, máris ide teszek egy "utána" képet is. :)
ELŐKÉSZÜLETEK


De ne vágjunk ennyire a dolgok elébe. Ott tartottam, hogy Gabit kezelésbe vette Krisztina és a hajfestés előtt legyantázta a bajuszkáját. A szemöldökszedés helyett ezúttal csak icipici kiigazításra volt szükség, mert Gabi fiatal kora óta szedi a szemöldökét, ezért már elvékonyodott. Szinte alig látszott. Ezért meg is egyeztek egy kis szemöldökfestésben.A FRIZURA


Csilla következett, aki először befestette a hajtöveket sötétbarnára. (Ez azonos volt Gabi jelenlegi hajszínével.) Kezdetben világosbarnás csíkokat javasolt, de aztán valami hirtelen sugallat hatására mégis a málnapiros mellett döntöttek. :)A málnapiros kiválasztása után tehát jöhettek a csíkok! Gabinak még sosem volt melír a hajában, ezért nem kis izgalommal, de annál nagyobb optimizmussal szemlélte a festést.

Amíg a hajfesték hatására vártunk, addig sem pazaroltuk el az időt, Krisztina befestette középbarnára Gabi szemöldökét, Andi pedig rendbetette a körmeit.
(Közben kicsit én is átváltoztam, mert Csilla levágta rövidre a hajam, szuper lett, de erről nem szól most képes riport! :)))


Gabi hajából nem vágtak sokat, épp csak a fazon kiigazítására volt szükség, hogy könnyebben kezelhető legyen, akár otthon is. Csilla vágott egy kis frufrut. Szárítás közben Csilla ellátta Gabit tanácsokkal a jövőre nézve, hogyan őrizheti meg sokáig a csíkokat a hajában, milyen módszerrel lehet a festést megújítani, ha már lenőne.Gabi el volt ragadtatva a frizurájától. A csíkok csodálatosan fénylettek, egészen új hatást keltett az új frizura. De még korántsem volt vége a napnak, hiszen még hátra volt a smink és a ruhaválasztás.A SMINKKrisztina készítette a sminket Gabinak. Az alapozásnál megpróbálta úgy kivenni az árnyékokat, hogy egy gyengébb, nappali hatást érjen el. A szemét egy barna kontúrral hagsúlyozta, a szemhéját pedig mályvás-rózsaszínes alappal, majd a hajában lévő csíkokkal harmonizáló bordós színnel sminkelte ki.A smink után kicsit Csilla kicsit megigazította Gabi haját, majd készen is álltunk a frizura-smink utáni fényképhez. Gabi nagyon örült a körmei átváltozásainak is, ezért így is lefotóztuk! :)
A RUHÁK


Elbúcsúztunk Krisztinától és Csillától, majd Andiék átfuvaroztak minket az Europarkban lévő Ulla Popken üzlethez. Az Ulla Popken Európa egyik legismertebb nemzetközi áruházlánca a női nagyméretű ruházati piacon. Ezekben az üzletekben sportos, divatos, fiatalos, de ugyanakkor gyönyörű alkalmi ruhákat is lehet találni 42-es mérettől.

Szilvi egyéb elfoglaltságai miatt Kata szakértelmére bízott bennünket, aki nagy lelkesedéssel fogott a feladathoz és pillanatok alatt egész halom ruhával látta el Gabit. :)


Gabi nem szereti a farmert, de egy próbát mindenképp bevállalt, hátha... Szerintem fenomenálisan nézett ki benne, fiatalodott jópár évet. :) A farmer és a kabát kék színvilágát egy pink felsővel és egy, a cipőhöz passzoló táskával dobtuk fel. Igazán hatásos ruhaegyüttes született Kati elképzeléséből.

Ismét egy hétköznapibb, sportosabb összeállítás következett. Az ing nagyon megtetszett Gabinak, ezért ebből kiindulva keresett Kati megfelelő ruhadarabokat és kiegészítőket hozzá. A kord nadrág nagyon kényelmes viselet, a kabát pedig színben harmonizál vele. Gabi ebben is remekül fest! :)A következő két összeállítás egy kicsit alkalmibb. Gabinak rögtön megtetszett mindkettő, alig várta, hogy belebújhasson. A csíkos kosztum alá egy kis zöld blúz, vállára egy gyönyörű, a kosztümhöz tartozó stóla, kezébe pedig egy táska került.

A barna összeállítás is telitalálat volt. Látszott Gabin, hogy nagyon jól érzi magát benne, tökéletesen illik a személyiségéhez is. A táska pedig egyszerűen gyöngyörű volt!

Mindkét összeállításban egy igazán dögös üzletasszony állt előttünk. :)A fekete bőrkabát és Gabi között első látásra szerelem szövődött. :) Kati a kabáthoz egy elegáns fekete nadrágot, piros cipőt és piros táskát javasolt és két különböző inggel is megnéztük. A piros-fekete összeállítás nagyon jól illett Gabi új hajszínéhez is.Végül Kati átadta Gabinak a 15000 Forintos vásárlási utalványt. Gabi úgy döntött, le is vásárolja. Kezdetben a fekete-piros összeállítás nadrágjára gondolt, de arra biztattam, nézzen körül az üzletben egészen nyugodtan. Talált is magának egy csodálatos alkalmi nadrágot, ami szintén fekete színű volt, de néhány vékony színes csík is díszítette. Végül együtt mentek haza. :)

A nagyméretű farmerrel csak viccelődtünk, hogy ennyit fogyasztottunk le ma Gabiból. :) Sajnos ilyen egynapos fogyasztási módot még nem találtunk, de ha meglesz, mindenképpen szólok róla nektek! :)AZ INTERJÚ


A vásárlás után még leültünk egy kávéra és meginterjúvoltam Gabit, hogy érezte magát, milyen tapasztalatokkal, élményekkel tér haza.


Hogyan találtal a Hoxa portálra?

Már nem emlékszem pontosan, teljesen véletlenül vetődtem oda.


Mit gondoltál, amikor megláttad a felhívásunkat?

Nagyon örültem neki! Arra gondoltam, hogy végre valaki a nem éppen modell alkatú nőkön is próbál segíteni! Nekünk sokkal nehezebb a mai világban elfogadtatni magunkat és jó külsővel megjelenni bárhol. Az üzletek többségében az eladók lesajnáló tekintettel mérnek végig és az addig összeszedett bátorság is pillanatok alatt elillan. Bátorságot mondtam, mert ma az kell ahhoz, ha egy magamfajta bemegy egy ruházati boltba! Tisztelet a kivételnek, de mint tudjuk a kivétel erősíti a szabályt!


Hogy döntötted el, hogy jelentkezel?

Ilyen még soha nem fordult elő velem, hogy rákattintottam és abban a pillanatban írtam is a levelet. Még soha nem nyertem semmit és most nagyon örülök, hogy ebben résztvehettem. Teljesen új dolog volt számomra, hogy egyáltalán jelentkeztem.


Milyen gondolatokkal indultál útnak?

Nem attól féltem, hogy mit csinálnak a hajammal, vagy mit csinálnak a sminkemmel, hanem hogy milyen emberekkel fogok találkozni. Amikor téged megláttalak, akkor megnyugodtam - na most már helyben vagyunk. :))


Milyen elvárásaid voltak az áltváltoztatással kapcsolatban?

Arra gondoltam, hogy úgysem tudnak csinálni belőlem semmit. Topmodellt meg főleg nem. :)) De most már majdnem elhiszem. :)))


Mi a véleményed az eredményről?

Nagyon nagyon örülök és nagyon tetszik. Amikor felkeltem a kometikusi székből, akkor már megnyugodtam. Sminkem eddig még sosem volt, ezért attól egy kicsit tartottam, hogy mit hoznak ki belőlem.


Mi tetszik a legjobban magadon?

A szemem és a hajam. A színe és a formája is nagyon jó lett. Komolyan mondom, én nagyon ritkán mondom magamra azt, hogy ez most igazán tetszik, de ez most olyan. :)


Az önbizalom görbéd növekedett?

Most igen, nagyon. De hogy otthon mit fognak szólni, azt majd még meglátjuk! Biztosan a gyerekeim is nagyon fognak neki örülni. A fiam úgy engedett el otthonról, hogy vegyek végre magamnak valamit, ne neki, ne a lányomnak és ne a férjemnek!


Van olyan, amin meglepődtél?

A szemöldökömön. Nem is gondoltam volna, hogy ennyit változtat az, hogy befestik. A lányom kozmetikus, szokta ő is mondani, hogy kellene, de sosem engedtem meg neki. Most már tudom, hogy iagaza volt. A hajamban még sosem voltak csíkok. Amikor láttam, kicsit vadnak gondoltam, de az eredmény nagyon tetszik! Először Csilla világosat akart, de azt mondta, aztán rájött, hogy nem vagyok az a hamvasszőke. :)))))


Ezután? Sikerült valamit levonni a mai napból?

Festetni fogom a szemöldököm. :) Rájöttem, hogy tényleg érdemes magamra szánni egy kis időt.


Nagyon rugalmasan kezelted a dolgokat.

Úgy gondolom, hogy igen. De nem bántam meg. Bíztam a lányokban, elvégre nekik sem érdekük, hogy bohócot csináljanak belőlem. :)


Hogy tetszett a nap hangulata?

Nagyon aranyos volt velem mindenki. Én olyan vagyok, hogy ha egyszer is úgy állt volna valaki hozzám, hogy rosszul érezzem magam, akkor én bezárkózom.


Ma nagyon sugároztál, örülök, hogy ez azt jelenti, hogy a megfelelő emberek kezébe adtalak.

Tényleg nagyon jól éreztem magam. Az Ulla Popken üzletben sem éreztem kiszolgáltatottnak magam, nagyon kedvesek voltak az eladó lányok. Köszönöm mindenkinek a mai napot.


Köszönjük aés azmunkáját és együttműködését!
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: Hoxa, 2006. december 10. 14:46
Fórumozz a témáról: Átváltoztattuk Gabit! fórum (eddig 60 hozzászólás)

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook