Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban.. (beszélgetés)
Én speciel 36né anyut akartam megtámogatni, nehogy már az a marha azt higgye, hogy csak vele van ilyen.
Mellesleg azokra a kérdéseimre, amik kellemetlenek voltak neki, nem mert válaszolni.
Én csak azt tudom mondani, hogy ma voltam az onkológián egy rokonommal és mindneki örüljön, akinek önnön avagy párja maszturbálása az élete csúcsproblémája.
Gondolkodtam,írjak-e ide még,mert az indító lezárta a fórumot.
Úgy gondolom,egy-két gondolatot azért megérdemel az ügy...
Visszaolvastam,s láttam hogy mikor 36-os felvetette a témát,sokan-köztük én is-"röpültünk" a fórumra.
Hogy miért?
Szerintem a válasz egyszerű.Végre nem a babás,fogyis vagy értelmetlen zagyvaságokra válaszoltunk,hanem egy MINKET is érintő,ÉLŐ témára.Merthogy NŐK vagyunk.S ha egy férfival kokettálhatunk-akár virtuálisan-mindenki egójának jót tesz.
Arról nem is beszélve,hogy a téma amit felvetett,MINDANNYIUNKAT érint,max,van aki beismeri van aki nem...
Hogy valós volt-e a probléma? Ki tudja...csak 36-os.
De azt hiszem,nem is ez a lényeg.
Ne ítéljük hát Őt el ezért,ne akarjuk kitiltani,diliházba küldeni!!!
Hisz azt "nyújtotta",amire nekünk,nőknek szükségünk van.
No,ez jó végszó.
Elmeállapotodról inkább nem mondok véleményt, nem ér annyit a történet, hogy kizárjon a Hoxa.
Az biztos, hogy kár volt bezárni a Lipótot!
üdv mindenkinek!
mivel a hozzászólásokból meg a privát levelezésekből elegendő választ kaptam a kérdéseimre, a fórumot a magam részéről lezártnak tekintem
azt közzéteszem, hogy harminchatosné valójában egyvalaki közületek, a hozzászólók közül, aki szolidaritást vállalva felvette a kesztyűt, és eljátszott egy szerepet azon az éjfélbe hajló éjszakán..köszönet érte!
majd találkozunk egy másik fórumon, hölgyeim - addig hadd éljük meg a legkellemesebb időket!
:) Hát, mitagadás én is várom a folytatást...
Már, ha lesz... :))
Fuuu,nem gondoltam ,h ilyen hosszú életü lesz ez fórum...(bár az inditója,megtett látom mindent:)..még az asszonykát is elővarázsolta)...
Biztos sikerült átbeszélni az éjszaka történteket....megszületett 36-os úr,itélete.....az asszonynak mennie kellett a hoxáról,mert rossz kislány volt:D:D:D:P
Örülök, hogy tetszett.:-)
Remélem, azért a nagy csönd, mert elmentek ünnepelni közösen, mint egy kedves kis család.
Szerintem itt a probléma lényege, ha a szívatásunkat leszámítjuk, hogy miközben ez a két ember egymással játszmázik, otthon két gyerek lesi riadtan, hogy mi a franc van.
Én értem, hogy ők nem tudják, hogy ki kinek a kezén csinál mit, meg hogy apa épp kimászott a fa szélére, és csimpaszkodik, mint egy majom, tűnődve, hogy eléri az új ágat, vagy pofára esik róla, de hogy ők cserben lesznek/vannak hagyva az biztos.
Apamajom hamarosan dönteni fog, hogy az új nő majmait szokja meg, és a sajátjait látogatja egyre ritkábban. Anya meg vagy egyedül fog szívni, és csak akkor tudja a normális időnek a felét a gyerekeivel tölteni, ha egyébként vért izzad, vagy mégis fog valakit, aki remélhetőleg jobb választás lesz, mint ez. Akkor talán van esélye a kicsiknek.
A jó hír, hogy apa mindig írtóra szerelmes lesz, azokba, akik letagadják, hogy magukhoz nyúlnak mellette.
Ezért tényleg érdemes élni.
mondom én: már nem
festi, tehát mesterséges intelligencia
de a szőkeség úgyis belülről fakad :)
:)
ez illett ide a legjobban.
inkább röhögj rajta.
:)
További ajánlott fórumok:
- 2 hét múlva szülök, és a párom nem áll mellettem, lehet meg is csal!?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- A feleségem nem akar strandra, fürdőbe jönni, mit tegyek?