Arcidegzsába (beszélgetés)
Nem a dokim vizsgált,pont nagyműtőben volt,gondolom ezért nem adtak korábbi időpontot.De ezen segít a cataflám.
Én sem akarok sehova menni,már nagyon elegem van,akkorát tudnék ütni mérgemben a falba,hogy csak na.Ilyen még soha eszembe sem jutott,de már nagyon dühös vagyok!
Ez az!Tőlem is mikor kérdezik,annyit mondok,kösz jól vagyok,mineden rendben.Nem akarom én ezt mindenkinek ecsetelgetni!
és miért várnak ezzel ennyit? komolyan nem értem, ha egyszer fájdalmat okoz....
a depresszió... hát az nálam is van ám. rémálmok, nem akarok kimozdulni itthonról. mindenhez fáradt vagyok...
ma is kiakadtam. a boltban régi tanítvánnyal futok össze:."..hú, de vékony vagy...jól vagy?.."? most erre mi a fenét lehet mondani? nem, kurva szarul vagyok...és folyton éhes is vagyok.
16.-án
Remélem minden ok lesz,már félek mindentől,amit a számban csinálnak
Vándorol ez a nyavaja Nálad össze-vissza látom,hogy rohadna már meg!!
Ezt én sem tudom,néha úgy érzem,hogy az őrület határán járok.Én töredelmesen bevallom,depis lettem,nem is kicsit.
juj, Te szegény.... és mikor szedik ki?
ezzel legalább egy fájdalom megoldódik.
ma megint a jobb oldal fáj, iszonyúan. nem tudom, meddig lehet ezt ép ésszel kibírni.
Na faca!Én is furán vagyok mostanában,kicsit gyenge vagyok,nem tudom,hogy mi ez.
Lehet csak elfeküdted,látom már Te is minden tünetnek vélsz.
Kibányásszák a bölcsességfogamat,semmi hely nincs neki,totál a fülem felé nő.
hát mostmár mind a 2 oldal fáj.... meg olyan nem jól érzem magam, mintha bújkálna bennem valami megfázás is. lehetne már meleg, ez nagyon hülye idő...
a hátam az felül fáj. de inkább csak reggel, felkelés után...
De legalább most akkor a bal kevésbé fáj,talán egy kis megkönnyebbülés
Hol fáj a hátad?
amúgy velem a nagy újság, hogy a fájdalom visszatért a jobb oldalra, de azért nem teljesen, maradt valami a balon is.
meg most fáj a hátam is, meghúzhattam, vagy ki tudja már megint mi van.
Sziasztok!
Megvan,hogy mitől fáj egy hónapja az arcom jobb oldala.Nő a fogam!
Eddig csak azt éreztem,hogy fáj az arcom,de olyan megfoghatatlan volt,nem tudtam pontosan,hogy hol.
Pár napja érezetem,hogy a felső hetes fog mellett valami nem ok.Nem mertem mondani,hogy olyan,mint ha nőne a fogam,mert mondom,ha eddig nem néztek hülyének,most annak fognak.Alig bírok hozzáérni.Nincs hely,hogy kijöjjön,ezért oldalt próbálkozik.Tesóm mondta,hogy az egyik vendégének is nő és már nem bír az arcához nyúlni.
Megnéztem reggel a panoráma rtgemet és igen,pont ott van a csontban ez a kis nyavajás.
Hoplnap megyek is a szájsebészemhez,hogy vágja meg,vagy valami.
Veletek mi újság lányok?Még nem olvastam vissza
Szia Pearl!
Legalább téged látlak!
Hogy vagy? Jön a jó idő! Ne fájjál ha lehet!!!!!
Ami igazából már időszerű is lenne ennyi víz után.
Háááát ez nem igazán jobbulás még...
Csak ne érezd magad idiótának! Elég fájdalmas dolog ez, és nagyon nehéz rájönni az okára.
Gondolj bele, ha még az orvosok sem tudják, nekünk sokkal nehezebb.
Ez az esős hideg sem lehet túl jó most.
Akkor most már mindenképpen "jobbulnod" kell!
Csak szólj, ha biztatás kell!
Ránk itt számíthatsz, még akkor is, ha ma alig járunk erre!
Megértelek, mert muszáj legalább 1 valamiben megbízni.
Azért egyszer a vércsoport szerinti étrendet próbáld ki. Nekem sokat segített. Ez ingyen van.
A sok mozgás pedig oxigénnel látja el az agyat és segít az endorfin termelésben, ami ugye fájdalomcsillapító. És az oxigén pusztítja a gombákat, bacikat.
Nem akartam leírni, de én oxigén cseppet is bevetettem :D
Nem tessék kinevetni!! :))))
Tény és való, a gyilkoló és ez hamar hatottak. A pénztárcámra is... :(
Akinek valami baja van az igyexik a legjobb tudása szerint segíteni magán, más úgysem teszi.
hát én sem bíznék hasonlókban, de a Lyme-t is először egy Voll teszt mutatta ki, majd a vérvizsgálat megerősítette.
utánaolvastam, és Candidát bélből nem mutatnak ki "hagyományos" úton. egyszerűen nem foglalkoznak vele az orvosok. engem Vega tesztre is a Lyme-s dokinő küldött (ő nem veti el az alternativ dolgokat).
máshogy nem tudom a Candidát nyomon követni, csak ezzel a Vega teszttel. de mondjuk 2 különböző helyen is csináltattam már, és egybevágtak a dolgok, hogy bennem nem az albicans van elszaporodva, hanem egy másik.
Nem bízom a Vega tesztben...
Én a tesztekre szánt pénzt tuti bogyókra költöm. Mostmár.
Egyszer én is elmentem egy hasonlóra és eldöntöttem többet nem. kb.10000 Ft-om bánta annak idején.
Nnna ezt inkább hasznosítom...
Tejtermékeket én is fogyasztok ritkán, tejet évek óta nem iszom. Allergia és egyéb fájdalmak csökkentek ezáltal. A tej a cukorbetegség egyik okozója.
:DDD
Doktorálhatunk!
Nagyon sok topikban van erre javaslatom, ők mind öngyógyító emberek :)))
Sajnos angolt már alig értem, mert valaha ugyan tanultam, de nem használtam. Vagyis alig :(
Vicus! A kalcium a magnézium antagonistája - vagyis kiegészítő szere. Jobban teszed, ha egyben szeded.
Ha az egyikből többet szedsz, mint amennyi épp fel tud szívódni, a másik kiüríti és nem engedi lerakódni pl. az erek falára. Ez lesz az érelmeszesedés. A tejben sok a fehérje és semlegesíti a kalciumot, mert savasít. Kevés embernek tesz jót a tej. Néhány B csoportú embernek, akinek az ősei a tejet itták. Nekem egy kapszulában van a kalcium és a magnézium. Fontos a felszívódásához a C vitamin és a D vitamin. A lányom kismama vitaminja tartalmaz sok kalciumoz, magnéziumot. Ez a fogaid miatt is fontos.
Mondd inkább úgy, ezek egy részén már átestem :(
Voltam már én is leamortizálva és megkérdeztem dokit mi lehet az oka. Rengeteg orvosi előadáson is voltam. Először magam miatt, aztán mert jó orvosokkal találkoztam. A Candida ismereteim is a kutató dokinénitől is ered... Ahol én tag vagyok rengeteg az orvos. Van akitől sok hasznos dolgot tanultam már. Meg a saját káromon, mert az orvosok ha széttárják a kezüket, magam kell megoldjam a dolgokat. Rengeteg könyvem van már nekem is.
Elhiszem, hogy szakértő lettél, mert a betegből lesz a legjobb hozzáértő, ők már a saját bőrükön megtapasztaltak sok mindent.
Én is tévedhetek, de a vitaminok, ásványi anyagok, egyéb kiegészítők terén nagy tapasztalatra tettem szert. Nem egészen önként.
A sok tudományod előbb utóbb pedig meghozza a gyümölcsét! Tudod, én hányféle tanfolyamra jártam már? A tapasztalat a legjobb iskola egyébként.
na ez azért vicces, mert máshol meg épp azt olvasni, hogy ezek ketten (Ca-Mg) együtt kell, hogy kiegészítsék egymást.
na mindegy, hát én próbáltam egyben is, külön is.