Arcidegzsába (beszélgetés)
na jó, de amiket ide leíirtál, azok nem jók erre a bajra.
aranykolloid? az jó idegre is állítólag.
Soha nem tudhatod,hogy mi segíthet!Lehet az is,hogy mindenkinek más segít.
A gyógyulásban hinni is kell
Tudod,az influenza gyógyszerrel 2 hét alatt,gyógyszer nélkül 14 nap alatt gyógyul:)
az jó, hogyha most nem fáj.
babával van valami újság? Uh-n voltál már?
hát van, mikor folyamatosan fáj ennyire.
meg hát most nyomogatom is, szerintem attól néha beerősödik, nem tudom, ez jó vagy rossz. mindenesetre most próbálom sokszor nyomni, de rövid ideig. meg állkapocsgyakorlatokat is csinálok újra.
Az egyik beindítja a szervezet öngyógyitó folyamatait,de már nem tudom,hogy melyik,én veszek mindegyikből
de nem folyamatosan fáj ennyire,ugye?
Sziasztok!
Érdekes, hogy ezt most valamiér nem érzem. Lehet, hogy nem hidegfronttal jött, vagy nem tudom. Kíváncsi leszek a hétvégére, akkor még az idő is le fog hűlni...
ja, hát sajnos nekem semmi jó, fáj, mint a fene.
ezekben a mindent gyógyító növényekben én nem hiszek.
amiket írtál, azok szerintem nem mindenre jók, hanem egy-egy problémára, pl a fagyöngy a vérnyomásra. a múltkori növény, amit írtál, az meg gyomorbajra....
Veled mi újság Pearl?
Remélem csak ritkán vannak nagy fájdalmaid!!
Nyomkodom ezerrel:)2hét múlva mondom,hogy mi van
Kedden megyek gyertyára,szólt Anyum,hogy az ismerőse vár
Kiírtam a netről pár mindent gyógyítő növényt:
-ginszeng
-feketekömény
-ganodema gomba
-fagyöngy
Engem nem érdekel,mostmár mindent megeszek,ezek természetes dolgok,lehet vmelyik hat:)
Jenna, hogy haladsz a készülékkel?
Vicus, hogy bírod? most nagyon rossz az idő :(
Nekem is van akupt készülékem a Zepitől,de az azért más,ez csíp eléggé.
Anyumnak a háta most nem fáj,kipróbáltuk,kétszer kezeltük.Neki nem krónikus fájdalma van.
Úgy állok hozzá,hogy hatni fog
Vettem bazsalikomot is,most azt legelem.
Kálmosgyökeret szeretnék szerezni,de védett,ezért ritkán lehet kapni.
Azt írják róla,hogy akkor alkalmazzuk,ha semmilyen betegséget nem tudnak megállapítani
Igen:)
Kis elektromosságot érzek,ahogy nyomkodom.Lehet akupunkrúrás pontokon is használni,van hozzá táblázat.
Azt írja,hogy krónikus fájdlomnál 1-2 hét múlva hat,minél többszr kell használni.
Olvastam arról a Kálomgyökérről,azt írták akkor használjuk,ha nem tudjuk,hogy mi a bajunk pontosan.Szerintem gyógynövényesnél kapható,de gondolom drága,mivel védett
holnap hozzák a tollamat
kíváncsi vagyok nagyon
:D
De,ha bazsit eszel,az nem fáj
Most olvastam,hogy pár kutató talált egy terápiás kezelést neuropátiás fájdalmakra.
Ez a hatóanyag megtalálható a borsban és a bazsalikomban(béta-karofillén)
Veszek friss bazsit
Nekem 10 éve baj van a fülemmel,igaz a hallásom 100%-os.Volt MR,CT régebben,de semmi.Megnézték pár éve Pesten is,de ott sem találtak semmit.
Most mikor MR-t csináltak látták meg,hogy valami nem stimmel.Csináltak ismét nyomásvizsgálatott,ott gond van.
A nózim belül nem csak így fetrdül/mint ez a vonal,hanem még ki is öblösödik,mikor megpróbáltak felmenni egy csövecskével,nem tudtak.
A fülészem azt mondja,hogy ettől van ez a jobb oldali nyomásérzésem,még a szememnél is,viszont a csecsnyulvány csontosodástól hallok furán,olyan mint amikor a régi rádiókon frekvenciát keres az ember,de ezzel nem tud mit csinálni.
Ott a 7-es ideg,s gondoltam hátha a nem jó nyomás miatt fájok
orrsövényferdülés?
az állitólag nem ilyen tüneteket okoz.
a füled meg inkább fülcsengést okozna, nem?
és gondolom, hogy ezek előtte is megvoltak, nem ezek váltották ki a fájdalmat.
FÜL
Nekem a jobb fülemben nem jó a nyomás,meg a csecsnyúlványnál becsontosodott egy rész,az MR mutatta ki.A nózim meg belül görbül.
A fülészem azt mondta,semmi köze a fájdalmamnak ehhez.
Szerintetek??Lehet összefüggés?
Szia!
Nem úgy értettem Pearl,bocs ha esetleg megbántottalak!
Odaírtam,hogy megértem,ha már nem hiszel semmiben!
az MMSt most szüneteltetem, már olyan fura volt a hasam. majd szerintem pár nap múlva megint szedem, addig pihentetem a beleimet.
Jenna, az nem igaz, hogy régebben nem hittem, hogy valami hathat. én nagyon hittem a fogsínben, a jógagyakorlatokban, meg a trigger pont nyomkodásban. most vagyok már úgy vele, hogy nem hiszek semmiben.....