Arcfiatalítás, arcplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én nem mennék máshoz, csak plasztikai sebészhez. Tudom, vannak szépen töltő bőrgyógyászok, de mindig az van bennem, hogy - minden tiszteletem mellett - ők belgyógyászok. Olyan orvoshoz megyek, aki műteni is szokott és az arc anatómiáját, esztétikáját éveken át tanulta. Bennük bízom, persze ezt is alapos “nyomozás” után.
Ezek után magától értetődő, hogy kozmetikus, nővér stb. szóba sem jöhet. Ez nem egy szimpla arckezelés, ezt el lehet rontani, akár komoly problémát is okozni (bőrelhalást maradandó hegekkel, vagy vakságot, nagyon extrém esetben)!
Szia!
A Volumát egy ügyes plasztikai sebész szinte bárhova töltheti, szép lesz az eredmény. Pl. szájba is mehet, sokkal tartósabb. A mozgékony területekről minden beinjektált anyag gyorsabban bomlik.
😁😂😅
Emlekeztem, hogy nem voltál elégedett, és hogy kb. mikor.
Vissza pörgettem a hozzászólásaidat, amit erre a fórumra írtál, rákattintottam és meg van a száma. 😊😉😁😂 Pár perc 😊😉
Jó a memóriám 😉😊😁😂
Azt írtad korábban ritkán van időd jönni.
Gondoltam leírom, hátha segít dönteni.
Így legalább nem gondolja, hogy valótlant írtam 😉😊
Te ezeket hogy tartod számon? Lemented valahová, jegyzetelsz, gyűjtöd, vagy mi a módszer?
Én magam sem tudtam volna visszaásás nélkül megmondani a hozzászólás számát. OO
nekem volt, botoxoltak majd töltöttek hialuronnal 2 hét múlva... (nekem csak pici ránc volt függőlegesen) tompította, de teljesen nem tűnt el
Olyan sokat nem lehet oda tölteni, mert egyszarvú leszel :)
17 nap nem lesz elég. Igen lehet erősebbre vagy gyengebre .ahogy elnézem másokat nekem nagyon erős volt. Másokat nem láttam ilyen állapotban mint én voltam.
17 nap körül épp hogy sminkelhetsz. De lemosni nagyon rossz. Szóval 3 hetes pihenő nem árt otthon. A porosságot el lehet tüntetni alapozóval. De az új bőrnek igazából az a jó hogy levegőzik. Én épp munka nélkül voltam úgy hogy jó volt minden.
Sziasztok!
Nekem a szemöldök közötti glabella területen ahogy nézem, elfogyott a zsírpárna, és nagyon zavaró az a két darab haragos ránc.
Botoxot nem szeretnék, mert tartok tőle, hanem hyaluron savval szeretném feltöltetni.
Van itt a csoportban olyan, akinek már volt ilyen beavatkozás?
Töltés után jól viselkedik az anyag, nem mászik el?
Muszáj lenne a volument visszatenni, és akkor eltűnik a ránc. Nekem eddig a nasolabiális redőbe töltöttek Teosyal hyaluron savat, és azóta ott nincs ránc.
A homloknál kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
Köszi szépen a hozzászólást!
Már érdeklődtem nálad priviben korábban Tiszike2, mert a bejegyzésekből azt szűrtem h neked volt ilyened.
Tele vagyok kérdésekkel :-/
Boros doki csinálta?
Van többféle eljárás, mármint lézer erősség v típus?
Nagyon nehéz volt a 2 hét gyógyulás?
Nekem 17napom van a munkába állásig. Ez elég lenne arra h ne mindenki azzal kezdje h hogyan nézek ki...
Szívesen néznék elriasztó fotókat az első időszakról, de előtti és utáni sikerről is.
Nyitottam naplót az aktuális "állapotomról" ötleteket javaslatokat szívesen fogadok...
Már nincs benne a naplómban. Levettem hogy ne rémisztgessem az embereket.
Nekem volt lézeres ránctalanítás. Gyönyörűen sikerült. Idestova 3 éve.
Ha van sok időd a gyógyulásra akkor szuper dolog. Minimum 2 hét zombisag. Utána hónapokig piros ill rózsaszín a szemkorul.
Sziasztok Boros doktornál voltam konzultáción, azt mondta hogy döntsem el én hogy mit akarok -
sima felső szemhéjplasztikát vagy lézeres szem körüli ránctalanítással egybekötve.
Pár naplót már megnézhettem de lézeres ránctalanítással egybekötöttet nem láttam.
Csináltak már valakinek?
Milyen eredményeket várhatok tőle?
Azt meg teljesen el is felejtettem megkérdezni hogy a szem alatti karikákon lehetne e javítani valahogy?