Aranyér+terhesség (beszélgetés)
Sziasztok,
Hüvely környékén úgy érzem hogy az erek meg vannak vastagodva. Wc-s kor húzodik néha fáj. Mi lehet ez?
Nekem a szüléskor jött ki életemben először,utána elég sokáig be volt gyulladva,többet szenvedtem vele,mint a gátsebemmel.
Pár héttel ezelőtt,34 hetesen-fenyegető koraszüléssel kórházba kerültem,és megint kijött az aranyerem a sok fekvéstől,s azóta is kenegetem,de nem nagyon múlik el-bár most épp nem fáj,de nem is ment vissza...Szóval én is most nagyon parázok amiatt,hogy most eleve aranyérrel indulok neki a szülésnek,és,hogy milyen lesz utána???Jobb bele se gondolni!
2 héten keresztül napi 3x2 tbl. Detralex, utána 2x1. Vény nélküli növényi eredetű gyógyszer. Terhesség és szoptatás alatt is szedhető, napi 2x1 tbl. segít a megelőzésben.
Nekem nagyon szépen helyrehozta, pedig általában nem bízom a gyógynövényes vény nélküli izékben.
szia, én két gyereket szültem.
Az aranyeremmel az első szülés előtt 2-3 héttel taliztam először.
Nagyon megijedtem, kérdeztem én is a doki, azt mondta, hogy szülés után fog csak rendeződni.
Gondoltam, hurrá.
Megszületett a fiam, aranyerem xxl méretűre nőtt.
Reparon (recept nélkül), egy hét kenegetés és elmúlt.
Második szülésnél dettó.
szerintem már most elkezdheted kenni, persze azért a doki kérdezd meg.
szerezz be egy gyerek úszógumit, szükséged lehet rá.akár már a kórházba is vidd magaddal.
Nem akartalak megijeszteni, csak leírtam a tapasztalataimat.
most 3hós a kicsi lányom, de az aranyerem már rég a múltté.
jobbulást!!
Szia!
Nekem szüléskor jött ki, és elég lassan múlt el, kb. a gátsebbel egy időben enyhült. Olyan 1 hónap után... De van rá egy jó krém, amit használtam: Aurobin+körömvirág kenőccsekl kenegettem, ami a gátsebre is jó:)