Ár-érték arány (beszélgetés)
Azok a nénik már nincsenek meg. legalábbis piacon már nem árulnak. Utánpótlás meg nincsen, mert ma nem a kertészkedés a divat hanem az úri sivatag. nyírott fű, körbe tujával.
Nálunk a piac a legdrágább. Kb. 2x annyiba kerül minden mint a Penny-ben.
Ott még sosem voltam.
Piacot sem találom olcsónak, régen voltak fejkendős nénikék középső részen kis motyóikkal, évek óta nem láttam.
Abba a Pennybe,,pont ezért csak egyszer-egyszer,,mert ott sokkal kevesebben vannak és szeretem a Sissi tejtermékeket.De külön ezért véletlenül sem.
Lidl csurig,,Aldi jobb,,persze ha olyan lenne mint az Osztrák.
Régebben a borostyánban amikor Billa volt azt nagyon szerettem.
Nekem a Lidl és Aldi valahogy kaotikus. Alig találom meg, amit keresek, összevisszaság, középen turkáló jellegű kupi. Régen hasonló üzletet raktáráruháznak nevezték.
Persze ha nem keresek konkrét termékeket, el tudok bámészkodni.
Kö...i utcai Penny olyan lett átépítés után, mint a labirintus. Csak 1 irányba mehetsz, különben zsákutcák.
Számít, amúgy sem szeretem.
Pár felső is kellene,,arra is nehezen szánom rá magam.
Lidl, Aldi
Spar brutál szar lett és drága is.
Ha mindenből azt szeretném venni amit akarok ,,,futkorászhatnék szanaszét.
Ettől függetlenül az én sorrendem SPAR,Aldi,Lidl.
Ez a választék.
én a hetvenes évek óta az Aldiban vásárolok konyhai fogyó eszközöket.
friss húst a hentesnél, friss péksüteményt a pékségben.
elégedett vagyok velük.
a sparban még sosem jártam, de a pennyről nekem is lesújtó a véleményem.
a minőség nélküli sz@r áruk olcsó dömpingje van ott.
Érdekelne, hogy szerintetek melyik az ár-érték arányban legjobb élelmiszerüzlet. Nem az, ami feltétlenül a legolcsóbb, hanem ahol a legjobb minőséget kapod a pénzedért.
Illetve hol vannak a legjobb akciók, kuponok, törzsvásárlói lehetőségek? Azt vettem észre, hogy némelyik üzletben ez elég gyerekcipőben jár még.
További ajánlott fórumok:
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Gyerekszáj - gyermekeink aranyköpései
- Ha ma kifognám az aranyhalat... (3 kívánság)
- Melyik WC papír a legjobb ár-érték arányban?
- Fodrász sulit keresek (felnőttképzésben), tudtok ajánlani megbízható, jó ár-érték arányú, gyakorlatias iskolát?
- Kozmetikusok Ti milyen márkájú kozmetikumokkal dolgoztok, és mi a véleményetek ár-érték arányban róla?