'Anyuci kicsi fia' típusú pasik meghódítása? (beszélgetés)
Ha egy kicsit értelmezni tudnád azt amit leírtam rájöttél volna nem magam magam miatt szóltalak meg benneteket.
De leírom egyszerűbben, hogy megértsd.
Tudom sosem fogsz túllépni azon, hogy téged kétszínű köpönyegforgató embernek minősítettelek.
És ahol tudsz belémkötsz. Tedd, legalább szórakozom egy kicsit, és felkészülök a VV 5-re ahol hasonló csatákat fogok vívni. Edzésnek a veled való vita tökéletes :-))))))
Viszont a topiktársnőt kihagyhattad volna a dologból. Vagy Ő is megbántott valamivel, amit az egod nem bírt elviselni? :-))))
Nekem meg az nagyon unalmas, amit Te művelsz. Megkaptad a legutolsó esélyed Hoxától és visszaélsz vele. Vastagon. Kettőnk közül nem én vagyok, aki mindig feszültséget generál, hogy legyen min örömködni.
Egyébként sem rontok be sehova, vagy verek szét semmit, csak leírom a véleményemet. Nem olyan sunyi módon, ahogyan Te, amikor provokálni akarsz valakit.
Ne hitegesd magadat. Tedd, amit akarsz és ahogy te is mondtad, fogadd el a következményeit is.
Ha nekiesel valakinek, akkor lesz, akinek ez nem fog tetszeni.
Ez van.
Csaba és Ami!
Megint azt csináljátok amit múltkor. Berontotok ide rágcsáló módjára és megint szétveritek a fórumot.
Lehet, hogy én túl keményen fogalmaztam Neoval szembe, de a topiktársnő és Neo között nem volt másról szó, mint egy keményebb hangvételű beszélgetés. Mindkét fél osztotta a másikat.
Miért kell a béke bíró szerepét játszanotok? Neo 31 éves nagyfiú majd megvédi magát a kolléganőtől.
Az én támadásom pedig tudom a múltbéli sérelmeitekből fakad.
Vagy csak az a bajotok, hogy nem zajlik körülöttetek az élet? Most egy húron pendültök és nincs kivel vitáznotok? Ezért keresni kellett valakit akibe bele tudtok kötni?
Kicsit kezd számomra unalmas lenni amit műveltek.
És ha elkerülöm attól jobb lesz? Kevesebbet fogjuk látni a szenvedéstől teli hozzászólásait?
Értsd meg nem szeretem ezt a típust. Ennek én mindenhol hangot adok.
Mindenkinek vannak gyengeségei. Nekem is, ahogy ezt leírtam anno Neked.
De ne erről szóljon minden hozzászólása valakinek.
Ha szar, akkor minek vagy itt ?
:)
Zavar, hogy el lett mondva egy vélemény? :))
Te minősíted annak, aminek.
Nem tetszik ez a viselkedésmód, amit Ő képvisel. Nem egy férfihez illő ennyi.
Remélem ez a válasz teljesen kielégítő volt a számodra.
Én nem magamra céloztam, úgyhogy az inget át is adom Neked, mert az Rád van szabva...
Én csak azt szerettem volna megérteni, miért jó Neked másokat bántani. Ezért jöttem, de erre még most sem jöttem rá.
Most sem én kerestelek fel Téged acsarkodás céljából, hanem Te jöttél ide ahogy két hete a mértes fórumba is.
Amint ígértem ahol tudlak kerüllek. Probáld meg Te is ezt tenni és akkor nem lesz acsarkodás.
Ennyire egyszerű.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- Hogyan lehet meghódítani a bika csillagjegyű férfiakat?
- Magabiztos, jó kinézetű, okos pasi meghódítása... Hogyan?
- Oroszlán pasik meghódítása anélkül, hogy behódolnánk nekik. Ezen kívül vágynak még valamire?
- Hogyan lehet meghódítani egy bak jegyű férfit?
- Hogyan kell meghódítani egy 30-as férfit?