Anyagiak, hogy tudnék felállni? (beszélgetés)
Tényleg jó lenne tudni milyen településen élsz. Ha város, vállalhatsz kutyasétáltatást, van aki 4-5 kutyával is megy egyszerre. Vagy gyereket bölcsiből oviból, kisiskolást iskolából hozni-vinni, vagy 1-2 órát vigyázni gyerekre, idősnek bevásárolni, kisebb takarítást neki megcsinálni.
Ezek kis pénzeket hoznak, bár ismertem olyat aki megélt a kutyasétáltatásból.
Mennyi pontosan az adósság?
Nevedet,számlaszámodat vállalva biztos segítenének,hogy ne kerüljetek utcára. Ha az ember csak egy 1000st küld is könnyen összejöhet.
Ne szégyelld,hogy ilyen helyzetben van,sajnos elég sokan vannak így,nem szégyen segítséget kérni.
Azért van sok olyan betegség, ahol a fizikai munka kizárt, és egy csomó településen meg nem nagyon van más.
És hát sajnos rengeteg ember van tök egyedül a világban, akinek ilyenkor nincs kihez mennie, reméljük sosem éljük ezt át...
ismeretlenek nem fognak pénzzel segiteni, de ha névvel arccal vállalod hogy milyen helyzetbe kerültél, szerintem az ismerőseid, szomszédaid esetleg segitenek.
másik valami otthonról végezhető munka, amit nem könnyű találni, facebookon vannak ilyen csoportok
egyszál egyedül állni a világban, rémisztő
Ahhoz, hogy letiltás küldjenek több hónapnak el kell telnie. Egyébként sincs miből tiltani, ha jól értem.
Milyen bevételed van? Gyerek apja hol van?
Miért nincs senki aki segítsen a családból?
Miért kell még 3 hónap hogy dolgozni tudj?
Mi bajod van, hogy ilyen hosszú a felépülés?
Én segítséget a családomtól kérnék, mert ha anyagilag nem is tudnának támogatni, de lakni, lakhatnék bárkinél, és még etetnének is.
Emellett, bármilyen munkát elvállalnék. Csak akkor nem dolgoznék, ha nem tudnék lábra állni. A fájdalmak sosem érdekelnek, így akárhogy fáj bármim, én akkor csinálom a dolgomat.
A főbérlőtől is kérhetsz még egy kis haladékot, hátha...
Velunk szemben volt egy nagy nevelointezet. Sok emberrel, gyerekkel talalkoztam.
Valakit par evre "tett oda" anyja, hogy a gyereket ne verjek legalabb. Ha megelhetesi gondod van, ez is egy mod. Es jobb, mint futes nelkul elni
nincs valami értéked amit eladhatnál?
segélyszervezet? baptisták, máltai szeretetszolgálat?
Nagyon sajnalom. Nehez, de me add fel!
En is csoro voltam es a baratom is, aprot dobunk ossze spagettire meg paradicsomszoszra, nem bagoztam, mert feladtam a csekkjeit.
Az elefantot szeletekben tesszuk be a hutobe.
1. Hol fogsz lakni
1/2 Ha a gyerek allami gondozasban van par hetig, honapig, jobb, mint a hid alatt, amint a korulemnyeid jok lesznek, visszakapod.
A provident mazsas kamattal, azt kell elsore kifizetni. Aztan a ksmamtor nezni megint. a tobbivel meg "beszelni". Vagy jelleges osszeges kuldeni.
most hogy van az egészséged? tudnál dolgozni? gyerkőc mekkora, jár oviba? vagy már sulis?
esetleg a helyi önkormányzat nem tudna segíteni? vannak helyi segélyre lehetőségek, bár amennyire tudom 2022-ben átalakitották és más néven vannak, valamint adható, szóval nem jár alanyi jogon