Anya az ilyen?! (beszélgetés)
Igen, ő tiszta apja! A lányomra nagyon büszke vagyok, sztem szép kiscsaj:)
A novellákat én is szeretem, hol vannak??
Jó, majd megírom, de szombaton lesz...
Addig azért beszélgethetünk, nem:) ?!
Örülök, hogy sikerült jó tanácsokat kapnod.
Ha nem akarod elmondani, akkor csak említsd meg, hogy itt vagy a fórumon, és írsz egy naplót. Majd ők megtalálnak, és elolvasnak.
Szia:)
Ma eredményes napot zártam, érdemes volt maradni, és meghallgatni mindenkit...
Hogy telt a hétvége?
Csajok!!
van itt még valaki?
Most aludt el a kis drágám ( délután sokáig hagytam aludni) meg is lett a böjtje:(
Mondják neked, hogy tiszta lappal.
Nem tudom mit ért alatta, de én annak a híve vagyok (nő vagyok), hogy nem tűröm a hazugságot.
Ezt most arra mondom, hogy ha a lányod megkérdezi a kezdeteket, akkor mondj el neki a lehető legtöbbet. Ezzel nem arra bíztatlak, hogy az apja és a nagyszülei ellen beszélj, hanem arra, hogy az igazságot mond el.
Ha most megkaptad az esélyt, akkor egy titkolódzással ne rontsd a rólad kialakított (nagyszülők által kialakított) véleményét.
A már felnőtt lányodnak szerintem már el lehet mondani a családi viszály minden részletét. Lásson tisztán. Ha valami nem világos, akkor majd ő utána fog kérdezni a nagyszüleinél, az apjánál. Ismerjen meg téged. Olyannak, amilyen vagy, ahogy érzel.
Azt tudom, hogy én örökre leírnám anyámat, ha egy ilyen beszélgetés alkalmával nem mondaná el az igazságot, amiről ugyan nem tudok, de sejtek. Mert hidd el, hogy bármennyire is ellened nevelték, ők szeretnek téged, csak tele vannak kétellyel. Mert évek óta mást pusmogtak a fülükbe, ami nem a teljes valóság volt, csak részigazság. Egy gyerek észreveszi ezt, de mivel ők "kötelességüknek érezték", hogy a nagyszülőknek higgyenek, mert tőlük kaptak reggelit, ebédet, vacsorát, tiszta ruhát, ott aludtak - ezért nem tudták maguk eldönteni, mert az anyjuk inkább hallgatott arról, hogy mi miért történt.
De ez én vagyok, a lányodat sem és téged sem ismerlek.
Drukkolok, hogy simán menjen a beszélgetésetek, és majd jelentkezz.
:))))
"Tiszta lap",ne feledd!:))
Róka ha jól tudom,fantasztikus empatikus képességekkel és segíteni akarással rendelkező ember ,és az ehhez szükséges információkat többnyire folytonos tanulással ,és persze saját tapasztalatokból meríti.
Én vagyok a másik oldal:))
Most már nekem is mennem kell csajok, fürdetni, stb. Később még jövök, ha a kicsi elaludt, remélem, azért lesznek még itt páran...
Ja, és mindenkinek köszönöm, nélkületek nem lett volna bátorságom:)
Sziasztok!!
Andi
Hála az égnek, és a Hoxának!:)
Most már nyugodtan megyek aludni!!
Hoxa oszlopok, halljátok?? Ma legalább 2 embernek segítettetek! Mik vagytok Ti?? Angyalok??-:)-:)
Hát, igen, nem tagadom, nagyon beindultam...
kaptam a telefont, és hívtam, megérte,egyáltalán nem volt ellenséges,olyan jó érzés volt... Most érzem csak mennyire hiányoznak!! :((
ja, most már látom!:) Látod??? Léptél!!!!!
Gratulálok...azért ehhez most löketet adtak a hozzászólások, szerintem, nem??
További ajánlott fórumok:
- Milyen nyelven szóljunk a gyermekhez, ha a szülőknek más-más az anyanyelvük?
- Milyen természetes anyagok vannak, amivel serkenthetem magam, hogy jobban menjen a tanulás?
- Szerinted van-e hivatásos anya? Létezik-e ilyen hivatás?
- Milyen gyakran láthatja az apa vagy akár az anya a tőle külön élő gyermekét?
- Miért ilyen anyagias a világ? Aki nem megy nyaralni, az nem ember?
- Milyen keresztneveket tartasz a legszebbnek? (Magyarországon anyakönyvezhetőekre gondoltam)