Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Andi császármorzsája recept

Andi császármorzsája recept

Elkészítési idő 80 perc

Az Andi császármorzsája hozzávalói:
20 dkg búzadara
4 dkg liszt
1/2 l tej
4 tojás
20 dkg cukor
2 csomag vanÍllia cukor
1 csomag mazsola
pici só
5 dkg margarin
baracklekvár


Az Andi császármorzsája elkészítési módja:
A 20 DKG BÚZADARÁT,A 4 DKG LISZTET ÉS A 1/2 L TEJET ÖSSZEKEVERJÜK,MAJD 1 ÓRÁT ÁLLNI HAGYJUK.4 TOJÁS SÁRGÁJÁT,A 20 DKG CUKROT ÉS A 2 VANÍLLIÁS CUKROT HABOSRA KEVERJÜK.A 4 TOJÁS FEHÉRJÉT A PICI SÓVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.MAJD A HABOSRA KEVERT SÁRGÁJÁT HOZZÁADJUK A KEMÉNY HABHOZ,ÉS AZ 1 ÓRÁT ÁLLT BÚZADARÁT IS HOZZÁKEVERJÜK.MAGAS FALÚ TEFLON SERPENYŐBE 5 DKG MARGARINT FELOLVASZTUNK,ÉS BELEÖNTJÜK A MASSZÁT ÉS A MAZSOLÁT IS.15-20 PERC ALATT MEGSÜTJÜK FOLYAMATOSAN KEVERGETVE AMÍG AZ EGÉSZ SZÉT NEM MORZSÁLÓDIK.4 ADAGRA SZÉTOSZTJUK,ÉS ÜVEG TÁNYÉRON TÁLALJUK BARACKLEKVÁRRAL LEÖNTVE.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az andi császármorzsája elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook