Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Ananászos puncs recept

Ananászos puncs recept

Az Ananászos puncs hozzávalói:
50 dkg ananászbefõtt levével együtt
fél liter édes fehérbor
2 dl cseresznyepálinka
1 citrom
20 dkg cukor
1 zacskó vaníliás cukor.


Az Ananászos puncs elkészítési módja:
Nagy tûzálló tálat elõkészítek. Az ananászbefõttet apróra összevágom, majd levével együtt beleteszem a tálba. Ráöntök 5 dl vizet. A citrom kicsavart levét is beleöntöm, beleszórom a cukrot és a vaníliás cukrot, és ezután felforralom. Néhány percnyi forralás után beleöntöm a bort és a cseresznyepálinkát, majd azonnal lehúzom a tûzrõl. Rögtön tálalom.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


Az ananászos puncs elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook