Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Ananászos csirkemellfilé recept

Ananászos csirkemellfilé recept

Elkészítési idő 40 perc

Az Ananászos csirkemellfilé hozzávalói:
8 szelet csirkemell
2 doboz ananász konzerv
3 dl növényi eredetű főzőtejszin
1 kávéskanál vegeta
5 dkg margarin
2 csapott evőkanál rizsliszt
1-1 mokkáskanálnyi őrölt fehérbors és feketebors


Az Ananászos csirkemellfilé elkészítési módja:
A húst megmossuk, szeletekre vágjuk, klopfolóval föllazítjuk a rostokat, bekenjük vegetával. A margarint megolvasztjuk , belerakjuk a szeleteket, mindkét oldalát gyorsan megpirítjuk, majd puhára pároljuk a fehér és fekete borssal. A húst kivesszük a margarinból és a megmaradt margarinon pár percig pároljuk az ananászszeleteket. Az ananász levét felforraljuk és besűrítjük az előzőleg simára kevert főzőkrémmel. Az ananászszeleteket a hús mellé helyezzük, leöntjük a szósszal.


Kategória: Húsételek receptjei


Az ananászos csirkemellfilé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook