Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Gombapörkölt riszzel recept

Gombapörkölt riszzel recept

Elkészítési idő 30 perc
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

A Gombapörkölt riszzel hozzávalói:
1 evőkanál étolaj
1 fej hagyma
5 dl vízből húsleveslé
1 csipet szerecsendió
1 evőkanál vegeta fűszerkeverék
2 pörköltkocka
40 dkg gomba
2 tasak előfőzött rizs


A Gombapörkölt riszzel elkészítési módja:
Serpenyőben felhevítjük az olajat, beletesszük a kockáravágott hagymát, és megpirítjuk. Amikor a hagyma barnulni kezd, hozzáadjuk a gombát, a vizet, a fűszeres zöldséglevet s az összes többi fűszert is. Fölforraljuk, majd lassú tűzön addig pároljuk, míg a gomba megpuhul, és a mártás mennyisége kb. 2 deciliternyire besűrűsödik. Főtt rizzsel tálaljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A gombapörkölt riszzel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook