Amióta terhes vagyok, a szex gondolatától is kiráz a hideg (beszélgetés)
A párommal 3 éve voltam együtt mikor teherbe estem.Addig rengetegett szexeltünk.Imádtam!Aztán a terhesség kezdetétől bennem a vágy meghalt.Volt hogy undorodtam ha csak ,, úgy " hozzám ért,tudtam hogy mit szeretne.Szőrnyű dolog ez!!!Én ezt mind megbeszéltem vele,bocsánatot kértem,de semmi képp nem engedtem ha nem akartam!Aztán megoldottuk máshogy :) Hála istennek ehhez legalább volt valami kedvem :)
Azért nem szabad elfelejteni hogy bennük ugyanúgy megvan a vágy,és ő sem tehet róla hogy mi már nem akarjuk.Képzeljétek el fordítva!
Babánk születése után se lett sokkal jobb.Ő most egy éves,s talán most látszik javulni a hejzet bennem.
"eljátszod,hogy hű de jó..."
Hát ez fantasztikus! Miért kellene eljátszania?
Azok a nők teszik tönkre a férfiakat, akik csak úgy csinálnak mintha jó lenne! Aztán egyszer csak vége lesz a kapcsolatnak, és a következő kapcsolatban miért is tenne bármit a férfi, hogy a nőnek jó legyen? Ja igen, ilyenkor jön az a duma, hogy én aztán nagy kan vagyok az ágyban, mert az eddigi nőim mind úgy élvezték velem a szexet, hogy csak na! Ja, vagy csak "eljátszották"! Ugye?
"Veszek síkosítót" Ez is fantasztikus ötlet! Anális szexhez lenne kedved egy nagy méretű fekával? Nem???? Vegyél síkosítót! Akkor majd megnyugodhat a lelked, hogy megengedted neki! :)
Valószínű, nem fog mindenkinek tetszeni, amit most leírok, de ez az én történetem! Anyám,- hálás vagyok neki, hogy így nevelt,- azt mondta: olyan férjet válassz, aki tisztel, és szeret téged, és akit te is tisztelni és szeretni tudsz. Ez így is történt. Nagyon szépen élünk, 2 egészséges gyerekünk van: 1 fiú, 1 lány.
Anyám azt is mondta: a terhesség nem betegség! A férjem nagyon megértő volt, és ha jól voltam, soha nem is kellett koplalnia, mindig megtaláltuk a megoldást. És nálunk szeretet még mindig tart ......... Egészség -- mosoly
Először is nagyon sajnálom a barátnődet és részvétem, de a terhesség azért egy kicsit más mint a rák. Ez egy felnagyítás a részedről, és félreérthettél, hiszen akinek ez áldozat, annak nincs is mit magyarázni. Az én férjem simán kibírja szex nélkül értem, egyszerűen csak arról van szó, hogy szeretem annyira, hogy örömöt okozzak neki saját jószántamból, ha már nekem nem is hiányzik a szex. Nem is értem, hogy miért áldozat? A "mégiscsak férfire" azt értettem, hogy nem ő a terhes, ő még kívánhatja, de nem áll ostorral mögöttem, igenis megérti. Ja, és cserébe nem várnék semmit, hiszen nekem jó, ha neki jó, de mivel szinte egész nap feküdnöm kell, főz, mos, porszívózik, mosogat, stb. helyettem...
Nem tettem különbséget férfi és nő között, csak annyit írtam, hogy ha a nő is szeretné, örömet okozhat a párjának máshogy is. Ha nem szeretné, nem kell, teljesen normális, hogy nem kívánja a terhesség alatt.
Mi az, hogy mégiscsak férfi?
És ha nő, és a veszélyeztetett terhesség miatt el van tiltva a szextől, az nem számít, mert ő csak nő? A férfi az mitől más?
Az eszem megáll, hogy elméletileg egymást szerető embereknél felmerül, hogy ennyit ne tegyenek meg a párjukért.
A legjobb barátnőm 34 évesen halt meg méhnyakrákban, akkor már két éve no szex, mert vagy hányt a kemótól otthon, vagy kórházban volt. Most ha lett volna egy olyan férje, aki a terhességet se bírja ki szex nélkül, haldokolhatott volna egyedül.
Tényleg ennyire mindennapos, hogy feláldozzátok magatokat? És mit kaptok cserébe?
Nem értem miért kell színlelni a dolgokat! Miért nem lehet egy őszintén felvállalni magunkat és az érzéseinket, meg egyáltalán azt, hogy emberből vagyunk?
Kinek lesz attól jobb, hogy ha csak eljáttsza, hogy jó neki? A férfinek?Akivel, ha kellőképpen jól ismerik egymást, az első pillanattól kezdve látni és érezni fogja, hogy csak az ő kedvéért van az egész. Vagy a nőnek? Aki tulajdonképpen hagyja magát -most erős leszek!-tulajdonképpen "megerőszakolni" magát mind testileg-mind lelkileg?!
Én hasonló cipőben jártam (3x is). Az a legszörnyűbb benne, hogy minél több idő marad ki, annál frusztráltabb lettem, emésztett a bűntudat, így még kevésbé kaptam hozzá kedvet. Valahogy hatalmába kerített a muszáj érzés, ahogy egyre több idő maradt ki. Mint egy mókuskerék. Én próbáltam "segíteni" Rajta így vagy úgy (remélem értitek). Na meg ha végre rászántam magam, akkor utána egy darabig én is megnyugodtam, hogy most végre volt, egy ideig nem kell ezen idegeskednem, így valamiért jobban is kedvet kaptam hozzá. Persze a kedv szó azért túlzás, nem az az igazi régi, de azért volt valami kis vágy. Már annak is örültem, hisz nekem anélkül nem megy az első szülés óta. A veszekedés, vagy egy apróbb vita szokta mindig beindítani újra azt a fránya mókuskereket. Ismét egyre több nap maradt ki, majd egyre jobban idegesített is a dolog, az a sajnálat érzés, meg némi félelem is, hogy mi van, ha mégis idegenbe megy? ( még ha tudtam is valahol mélyen, hogy ettől nem kellene félnem). Na a lényeg, hogy nálunk a rendszeresség sokat segített. Amikor már muszáj érzés hatalmába kerített, akkor nem volt visszaút, csak egyre rosszabb.
Szokás mondani, hogy egyszer kell elkezdeni, utána egyre könnyebb :) na ez nálam igaz volt. De hiányozni cseppet se hiányzott volna a szex, csak hát a Páromért mindent :)
Irigyeltem mindig is azokat akik a második harmadban "nimfomániássá" váltak, mint ahogyan az a "nagy könyvben" meg van írva.
Én nem aggasztottam magam ezen egy pillanatig sem....
Egyébként vesztek síkosítót bekened magad és eljátszod,hogy hű de jó...igaz neki se lesz az ha észre veszi,hogy neked nem is igazán volt jó,de legalább majd megnyugodhat a lelked,hogy volt szex.
Terhesség és szoptatás
Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Gyógyszerbiztonsági okok miatt a terhesség és szoptatás időszakában a készítmény csak kezelőorvosa tudtával és beleegyezésével szedhető.
Ne haragudj, de ha neki szenvedés, akor neked a muszáj szex nem az? Ő el tudná nézni, hogy te olyant csinálj, amihez semmi kedved?
Oldja meg egyedül, semmi baja nem lesz tőle.
Nekem két műtétem volt szülés után, fel sem merült, hogy jaj, mi lesz, a férjem magyarázott, hogy ezzel jár a házasság, jöhetnek ínséges idők.
Ami fokozná a vágyad, azt nem szabad bevenned.
Viszont a veszekedős részen tudtok változtatni :o)
A cefagilt reklámozzák mostanában...
Nekem ha nem volt kedvem akkor nem volt és ha erőltettem volna akkor még annyira se lett volna, így nem volt és kész.Mondjuk nálunk ez még szerencsés volt mert az elején vérzés miatt majd a kb 23.héttől egyre rosszabb lett a méhszájam és azért nem lehetett,de nem is hiányzott.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Kivagyok a koraszülés gondolatától
- Szülés után mennyivel ötlött fel bennetek az újabb terhesség gondolata?
- Rosszul vagyok a munka gondolatától is.
- Férfi vagyok és szeretném hallani a nők gondolatait.