Amióta gyerekem van haragszom a férjemre, hogy neki mindent... (beszélgetés)
Borzalmasan alpári, más témákban is.
Hagyjad, nem fogod tudni megváltoztatni. Mindenki a saját szintjén nyilvánul meg.
Majd az lesz, hogy az ilyek miatt törlik a hozzászólásokat. Vagy a témát is.
Most komolyan! Senkinek (az itt hozzászólók közül) nem voltak nehéz pillanatai szülés után?
Mert nekem bizony tele volt a tököm az első pár hónapban a kimerültségtől és az egyedülléttől.
Azt ugyan nem tudom hogy a vallomás kiírója kisbabával van-e otthon, vagy más a szitu. De ti sem tudjátok és már ítéltek.
Nem, nem hülye, viszont veled van egy kis gond, ha csak akkor tudod kifejezni a véleményed, ha degradáló jelzőket használsz. Értem, hogy miről hadoválsz, de tehetnéd normális hangnemben. Jó, jó tudom, nem hozzám szóltál, de mivel publikus a poszt, zavaró a megnyilvánulásod!
Az ilyen “donorok” sírnak, meg mennek szeretőhőz, mert elhanyagolja az asszony! 🤷🏻♀️
Sajnos nem mondják el anyáink elégszer amit én megteszek, a gyereket magadnak szülöd. Nem nektek, nem az apjának, csakis magadnak. Ő a te gyereked, a te púpod. Szerencse ha mégis olyan pasi van melletted aki mindenben ott van, de ez ritka. Ne haragudj rá, nem lesz jobb. Fogadd el. Kösd fel magadra a kölyköt és indulj el vele a nagyvilágba.... új világ nyílik meg előtted. régi életed? Hianyozni is fog, még sokáig, aztan rájösz h ez sokkal jobb. Hidd el, tapasztalat.
A harag helyett válaszd a nyílt kommunikáció és a szeretet útját!
Először is a harag rossz tanácsadó. Másodszor miért a férjedre haragszol? Mindenki maga járja a saját útját, maga tapossa az ösvényt ahol halad. Szálljál magadba ahelyett hogy mást hibáztatsz a sorsodért. Minden helyzetben van választási lehetőségünk. Most is választhatsz több féle út közül amin tovább haladhatsz. Ahol most vagy, oda is te mentél.
GyerekeM? Miért? Nem a férjedtől van a gyerek?
Egy gyerek lemondásokkal jár, ezt tudnod kellett volna, mielőtt vállaltad (ha már egyes szám első személyben írsz).
"Igazságtalan ez a felosztás" - Ki osztotta fel?
Mindkettőtöknek ki kellene venni a részét a gyereknevelésből és az egyéb feladatokból is. Mindenképpen beszéljetek erről, mert el fogod veszíteni a férjedet!
Osszátok meg a feladatokat.
A harag nem jó.
Próbáld élvezni az anyaságot.
Gyerekkel is lehet teljes életet élni, kicsit másmilyet, de attól nem kell a 4 fal között maradni.
Vond be a párodat is a gyerek körüli dolgokba.
Anyává válni lemondásokkal is jár.
Haragudj magadra inkább, ha olyan életet élsz, amit nem szeretnél. Te vagy az ok, nem a férjed.
Csak magadnak csináltad a gyereket?Mitől férfi,pont ugyanúgy ki kell vegye a részét!
Mi az, hogy neki mindent lehet? Miért hagyod? Nem az ő gyereke (is)? Nem vállal részt a gondozásából?
A férjed is tudja, hogy hiányzik a régi életed?
Mennyi idős a babátok?
Ez nem jó, mert addig haragszol, amíg el is veszítheted a férjed.
Beszéld meg vele a problémádat, amíg nem késő!
További ajánlott fórumok: