Amikor úgy érzed, mindennek vége (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor úgy érzed, mindennek vége (Történetek, mesék)
Én még olvastam volna tovább...
Gondolkodtató kérdéseket vetettél fel.
Igen, régen minden sokkal szebb volt. Akit vertek nem menekülhetett el, mert nem volt hova, ha az iskolába verték, akkor otthon is kapott hozzá, de jobb volt... Tényleg jobb volt?
A sok nárcisztikus viselkedésű, személyiségjegyű valaminek a következménye. És nem a jó életnek.
Sajnos van olyan helyzet amiből a kiút csak egy még rosszabb helyre, még rosszabb úton vezet!
Inkább tapossa az ember a jelenlegi sarat, mert tudja azt ami következne, már nem élné túl.
Házastársat váláskor, barátot bajban, testvért örökségnél ismerjük meg igazán.
Ugye milyen igaz??sose hittem hogy jó testvérek hogy lesznek a vagyon miatt haragban (én inkàbb lemondtam-de tapasztaltam a vitàt)..
Ha van naiv ember én az vagyok..tul buta..tul naiv..sorra làtom mikor vàlnak mivé lesz két ember akik egykor eggyütt éltek-ellenségek..a sok nárcisztiku férfi aki manipulàl..az emberek akik szerelemféltésből megölik a tàrsukat vagy inkàbb a gyerekeiket csak hogy bàntsa a nőt..egy tyukot nem tudnék bántani..rossz ez a vilàg amibe élünk..a mhelyen megy a mobbing az iskolàkba és már az oviba a bántalmazàs stb.a régi vilàg szebb volt nem volt ilyen modern de boldog volt és betegség sem volt ennyi :( minden modern minden mű :( az emberek meg az "ördögi körben" ragadnak..dolgoznak de nem élnek
Jöttek boldog pillanatok – és boldogtalanak is. Voltak csendes esték, és voltak olyanok is, amikor a lelked legmélyén már valami jelezni próbált, de te elnyomtad. Hitből. Reményből. Mert hitted, hogy minden megváltozhat.
Hogy majd jóra fordul.
Ugrás a teljes írásra: Amikor úgy érzed, mindennek vége
További ajánlott fórumok:
- Önismeret, mint mindennek kezdete...
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?
- Ha úgy érzed, vége mindennek
- Segítsetek! Holnap mindennek vége..
- Mi a magyarázat arra, amikor egy ateista azt mondja hogy nem számít a földi öröm, csak a megtartózkodással van értelme mindennek?
- 3. trimeszter, terhesség végén hogy érzed magad?