Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Amikor úgy érzed, mindennek vége fórum

Amikor úgy érzed, mindennek vége (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor úgy érzed, mindennek vége (Történetek, mesék)

ma 22:16
Úgy igazából őszintén senkinek nem szabad kiadni magad szerintem.
9. csikil4ny (válaszként erre: 1. - Abigél121)
tegnap 19:22

Én még olvastam volna tovább...

Gondolkodtató kérdéseket vetettél fel.

8. csikil4ny (válaszként erre: 2. - Manifesztrálj)
tegnap 19:20

Igen, régen minden sokkal szebb volt. Akit vertek nem menekülhetett el, mert nem volt hova, ha az iskolába verték, akkor otthon is kapott hozzá, de jobb volt... Tényleg jobb volt?

A sok nárcisztikus viselkedésű, személyiségjegyű valaminek a következménye. És nem a jó életnek.

7. srcrss (válaszként erre: 2. - Manifesztrálj)
tegnap 18:07
Örökség... Én nem mondok le semmiről, de sok mindent el kell viselni, újra. Most nagyim halt meg, azelőtt apám. Szívem szerint hagynék mindent a francba. De el akarom adni a lakást, újat venni, és minél előbb elhúzni innen. Nem tudom, mikor lesz vége, mert nagyon lassan haladunk. Addig megőrülök...
6. TamThor (válaszként erre: 1. - Abigél121)
tegnap 15:35
Nem szabad vakon lenni. A nők könnyen túllépnek a boldogtalan pillanatokon, könnyen bocsájtanak, csak hogy a bennük élő álomkép fennmaradjon. Amikor teljesen törik már, akkor eszmélnek, a repedéseket nem hajlandók meglátni.
5. globus (válaszként erre: 2. - Manifesztrálj)
tegnap 15:02
Hárman vagyunk testvérek. Mindkét szülőnk halála után békésen lemondtam erdőről, termőföldről, házrészről. Rosseb akarna oda szaladgálni. Művelje az, akihez legközelebb van földrajzilag.
tegnap 14:58

Sajnos van olyan helyzet amiből a kiút csak egy még rosszabb helyre, még rosszabb úton vezet!

Inkább tapossa az ember a jelenlegi sarat, mert tudja azt ami következne, már nem élné túl.

3. srcrss (válaszként erre: 2. - Manifesztrálj)
tegnap 14:49
💯
tegnap 14:37

Házastársat váláskor, barátot bajban, testvért örökségnél ismerjük meg igazán.

Ugye milyen igaz??sose hittem hogy jó testvérek hogy lesznek a vagyon miatt haragban (én inkàbb lemondtam-de tapasztaltam a vitàt)..

Ha van naiv ember én az vagyok..tul buta..tul naiv..sorra làtom mikor vàlnak mivé lesz két ember akik egykor eggyütt éltek-ellenségek..a sok nárcisztiku férfi aki manipulàl..az emberek akik szerelemféltésből megölik a tàrsukat vagy inkàbb a gyerekeiket csak hogy bàntsa a nőt..egy tyukot nem tudnék bántani..rossz ez a vilàg amibe élünk..a mhelyen megy a mobbing az iskolàkba és már az oviba a bántalmazàs stb.a régi vilàg szebb volt nem volt ilyen modern de boldog volt és betegség sem volt ennyi :( minden modern minden mű :( az emberek meg az "ördögi körben" ragadnak..dolgoznak de nem élnek

tegnap 09:35
Volt egy férfi. Azt hitted, ismered. Sőt, biztos voltál benne. Azt hitted, rábízhatod magad – a testedet, a lelkedet, az egész jövődet. Azt hitted, szeret. Azt hitted, megvéd. Azt hitted, ő lesz az, akinek bátran szülhetsz. Úgy képzelted el: ti ketten, mint egy család. Egy szép, szeretettel teli, boldog élet.
Jöttek boldog pillanatok – és boldogtalanak is. Voltak csendes esték, és voltak olyanok is, amikor a lelked legmélyén már valami jelezni próbált, de te elnyomtad. Hitből. Reményből. Mert hitted, hogy minden megváltozhat.
Hogy majd jóra fordul.

Ugrás a teljes írásra: Amikor úgy érzed, mindennek vége

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook