Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
hű, villers, most megrémítettél, tényleg nem jött be neked az internetes rendelés a ruhák terén? Az a baj, hogy én is attól félek, hogy nem lesz jó. Ráadásul ez a bikini sem olyan olcsó darab, 8800 forint, és ehhez jön még hozzá az 1500 forint postaköltség.
Tényleg, mi van akkor, ha nem jó a méret, vagy valami gubanc van, akkor neked kell kifizetni a második postaköltséget, a visszaküldést?
Én sok mindent veszek neten, eddig be is jött, kivéve, ha ruhát vettem. Azt eddig mindig vissza kellett küldenem, mert sem az anyagminőség, sem a méret nem stimmelt. Egy pár alkalom után meguntam, azóta ruhát nem rendelek.
Remélem Te több sikerrel jársz.
Ma megyünk a Tescóba és körbenézek ott is.
Nálunk a kinai-kinai között is van nagy különbség.
A tesóm Budmilba dolgozik(régen sok Budmil cuccom volt)és mondta nekem mennyire rosszabb már a ruhák mínősége.Szinte "kinai"mínőségű!Tapasztaltam is!
Van pólóm még az ősídőkből kb.5-6 éves de azt még mindig feltudom venni itthonra.Viszont amit karácsonyra kaptam a tesómtól pólót már most meg van kopva,látszik a hónaljstift nyoma.
Férjem adidas párti arra azért nem panaszkodom.De azt meg is kell fizetni.
marhára unom az expresszt... állandóan lefagy az oldal... egy rohatt hirdetést se tudok elolvasni...:S
lassan nem lesz gondom a fogyással... mert nem hogy kevesebbet fogok enni... de semmit sem fogok, mert nem lesz miböl..:S már teljesen a végét járom... én föladom... elmegyek ribinek..bár... mig le nem fogytam az sem lenne jövedelmező..:D
Nekem is kéne vennem néhány tavaszi nacit, mert bár a tavalyiak tök jók, azért kell néhány új. :-)
Kaptam anyóstól egy farmer 3/4-eset, és végre ez tényleg 3/4-es az én combjaimon, lábaimon is, mert a legtöbb ilyen naci nekem rövid. :-) Szóval nekem pont az ellenkező a problémám, mint a tiéd.
hát nem tudom, én nem nagyon szeretem az oldalt zsebeseket, mert az oldalakon lévő nagy zsebek miatt szélesebbnek tűnik a comb és a csípő. Nekem az olyan shortok tetszenek, amik térd fölött végződnek kicsivel. Azokból sokat látok.
Hát igen, az a baj az olyan nadrágokkal, amiket te mondassz, hogy az alacsonyabbaknak mindenképpen muszáj felvarratniuk, vagy levágattatniuk belőle, csak a megkötő miatt nem lehet. De lehet, hogy ha elvinnéd egy ügyes szabóhoz, akkor ő valahogy levágja és vissza is tudja rakni a megkötőkét. Nem tudom. Meg kell próbálni.
Hmm Regina azt én is imádom.Jó étvágyat hozzá.
Gondolom elég jártas vagy a divatban,ezért segíts nekem.Szeretnék venni magamnak tavaszi nadrágot.Mi most a divat?
Nekem tetszenek az oldalzsebesek.
De tiszta ideg vagyok mert tegnap 2-3 órán keresztül a boltokat jártam és nem találtam megfelelőt.Az a baj,hogy kell a 38-as 40-es méret de hosszra meg kisebb méret kellene.És amiket néztem olyanok hogy nem lehet levágni a szárukból mert kötősek.
sziasztok, na végre párom is fent van iwiwen:)
sajna nem vagyok szakképzett eladó:( ugyhogy nem hiszem.. de nagyon rendes töled...
mi van a hoxával???? órák óta nem tudtam belépni mert nem jött be az oldal:(
hát Dina, csak arrol van szó, hogy csúnya szakítás volt, és szerintem még mindig utál..és tökre megbántam hogy üzenetet irtam neki... a szülinapjára 12.én volt neki is.
de fogalmam sincs mért irtam... ollyan fura..volt egy olyan érzésem hogy írnom kell... de rögtön utána meg is bántam.. remélem nem fog reagálni semmit..
igen, három éve vagyunk együtt. Az eljegyzés nálunk már napi téma, de hogy a párom mikor óhajt nekem gyűrűt venni,azt nem tudom, azt mondta, hogy meg akar lepni, akkor ad, amikor nem számítok rá. :-)
Hogy hívnak? Bejelölnélek iwiw-en, de te is nyugodtan jelölj be, te tudod a nevemet. :-)
De te is akkor jövőre végzel majd, nem? Csak te már bologna-s vagy.
Mi májusban leszünk 1,5 évesek. Ő a Mindenem. Minden olyan meseszerűen történt Velünk, nagyon boldogok vagyunk.
Ti ugye 3 éve? meglestelek ám múltkor még iwiw-en. a z eljegyzés biztos nem várat sokáig magára Nálatok:).
FÜGE!!!!!!!!!!!!!! most jutott eszembe, hogy múlt héten a Csepel plázában voltam vásárolni, és ott az Alexandria könyvesbolt kirakatára ki volt írva, hogy szakképzett eladót felvesznek. Ez múlt héten volt, lehet,hogy még mehetnél. Megkeresem neked a telefonszámot, szerintem hívd fel, egy próbálkozást megér: 061-278-2112
elvégre ilyen munkát szerettél volna, könyvesboltosat, próbáld meg. Úgy örülnék, ha még lenne felvétel. :-)