Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... fórum

Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...

2008. ápr. 11. 19:41
szia binnyem! igen, szeretek enni, és egyáltalán nem szorongok, ha néhanapján többet és kicsit hízlalóbbat eszek, mint máskor. Ezért is mondtam, hogy félreismertél. De most már mindegy. Szóval szeretek enni, az édességeket meg egyenesen imádom, és nem tiltom el magam tőle, de azért vigyázok, hogy megmaradjak az egészséges mérték határain belül. :-))) Kb. két tábla csoki stb. Neeeeeeeeeem, azt azért nem. :-)
2008. ápr. 11. 19:24

hát én ma annyi édességet ettem, hogy ne tovább, sőt, holnap lesz a szülinapom, szóval a holnapi nap sem lesz éppen diétás, de nem baj. Egyszer van egy évben születésnapom.

A barátnőm nagyon örült az ajándékoknak, és én is a piercingnek, amit tőle kaptam. :-)

2008. ápr. 11. 19:04
sziasztok! Végre visszatértem. Aki bejelölt iwiw-en, azt természetesen visszaigazoltam.
2008. ápr. 10. 21:46
Szia Rgina én is bejelöltelek.
1408. nedin
2008. ápr. 10. 19:59
syasztok ,Regina be jelöltelek az iwiwen
1407. binnyem (válaszként erre: 1391. - 1e8f358d6a)
2008. ápr. 10. 19:55
Szia Edina! Latod, ez a hozzaszolas mar sokkal lazabb volt az etkezes tekinteteben :) Ma Pesten voltam suliban, es total ehes voltam, es a csaladnak mekis kajat kellett hoznom... (nevetseges, h Esztergomban nincs meki) es akkor annyira ugyes voltam, hogy egy sajtburger helyett csak a sultkrumplit ettem meg. Es a sulyom szepen halad lefele :) Egyebkent most mar a fejemben is ott van a gondolat, megerett. Ilyen meg nem volt...
1406. binnyem (válaszként erre: 1405. - 22f56b42c8)
2008. ápr. 10. 19:38
fuge! van egy iwiw meghivom, ha erdekel... :)
2008. ápr. 10. 19:19

sziasztok

ha már gumicukor....:)))))

én a pirosat szeretem a legjobban:))))))))))))))))))))))))))))))

na, jövöhéten elmegyek valami hajfestéket kell néznem, mert ez ami a fejemen van... hát nem szin az biztos:(((( pesig szőke volt a dobozra írva, de barna lettem, ugyhogy kiszőkülök hamarosan:))))

ugyis már "csak" 33és fél kilót kell fogyom:))))))))))

legalább nem kelll majd akkor foglalkoznom a hajammal:)

viszont ma nagytestvér:) hazajön ugyhogy birtokba fogja venni a gépet, ugyhogy majd csak vasárnap tudok lenni legközelebb.

addig legyetek jó kislányok:)

1404. Saffy
2008. ápr. 10. 13:15

Sziasztok! Bocsi, hogy így beleszólogatok, mert látom, hogy már nagyjából kialakult a törzstársaság, de mindig tök jó kedvem lesz tőletek, és nem bírom ki. :)

Edina, én is megnéztem a tortádat, és egyből össze is szaladt a nyál a számban. :)) Az új képeid is tök jók!

Igaz barátok: nekem 1 legjobb barátnőm van, és 14 éve boldogítjuk egymást jóban-rosszban. A húgom, aki most 20 éves szintén olyan, mintha a barátnőm lenne, mindent megbeszélünk egymással. Van egy kitartó fiúbarátom is 4 éve, de a legjobb fiúbarátom természetesen a párom. :)

Füge! Tarts ki, soha ne add fel! Higgy benne, hogy megtalálod a tökéletes munkát. Én pl. mielőtt munkahelyet kerestem, napokig arra gondoltam, milyen helyen szeretnék dolgozni. Aztán felmentem az első álláskereső oldalra, és az első hirdetés, amit megláttam, pont olyan volt, amit keresek. Írtam nekik, elküldtem a CV-met, másnap felhívtak, harmadik nap interjú, köv. héten már ott voltam. :) Ne add fel!

2008. ápr. 10. 12:44
az az igazság, hogy a gumicukrot sokan leszólják, mert hogy tele van cukorral, színezékkel meg tartósítószerrel. Ez igaz, viszont teljesen zsírmentes, ami azonban jó dolog. 100 grammban van kb. 300 kalória, és finomabb, mint a csoki. Hmmm, fincsike. :-)
2008. ápr. 10. 12:42
jó, majd ha lesz meghívóm, küldök neked. :-)
2008. ápr. 10. 12:36

hát én meg iwiwre nem tom menni mert senki nem küldött meghívót:(((

ha küdesz egyet akkor miután regisztráltam bejelöllek:)

viszont ha majd lesz munkám akkor biztos odafelé is kell gyalog utat megtenni, meg vissza is.. szoval akkor meg az lesz a mozgás:)))) és szabadnapon meg 2 óra kondi:))) bármint meg lehet oldani:)))

nekem 1 legjobb barátnőm van , már 8 éve:)))

és 6 évig osztálytársak voltunk, egymás mellett ültünk...szoval...ő ídősebb nálam 85 szeptemberi

:))) meg egy legjobb barátom van,4 éve, őt tán csodálkozni fogtok, még a chat.hu-n ismertem meg:)))) de nagyon jóban vagyunk:)) pedig ő 12 évvel idősebb nálam..viszont tök aranyos:))))

április végén lesz a szülinapja:) írtam neki egy smsverset, amit majd elküldök,és majd nézek neki valami meglepit még..:)bár most haraxik rám, de majd megenyhül:))

aztán 1 másik volt osztálytársamrol is azt hittem amugy hogy a barátnőm, de miután vége lett a sulinak már nem érdekeltem.... ugyhogy én sem kerestem többet:(

na kb ennyi a barátokrol:)

1400. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1399. - 1e8f358d6a)
2008. ápr. 10. 12:31
Egyik barátnőm minden gyerekzsúron így dugig rakja a tortát gumicukorral, és azt a gyerkőcök előre leehetik. Imádják. Bár ő olyan kukacszerűket is rá szokott rakni, ami mondjuk elég furán mutat a tortán, bár őket aligha érdekli. Egyébként a gumicukorral szerncséd van, elég light-os, hamár édességről beszélünk...
2008. ápr. 10. 12:17
Szombaton lesz a szülinapom, kíváncsi vagyok, idén milyen tortával lep meg. :-) Amúgy magát a tortát cukrász csinálta, epertorta volt, de gumicukorral a párom díszítette fel, mert a cukrász nem vállalta. De tök jó lett. :-)
2008. ápr. 10. 12:16
igen, nagy álmom vált valóra a gumicukor tortával. Imádom a páromat. :-)
1397. 2577cdcc12 (válaszként erre: 1396. - 1e8f358d6a)
2008. ápr. 10. 11:51
Jó a tortás képed :o)
2008. ápr. 10. 11:42

sziasztok, suliban beszabadultam egy gépterembe, így tudok írni gyorsan.

Még füge kérdezte, hogy fent vagyok-e myvipen. Ott már nem vagyok fent, töröltem magam, de iwiw-en megtaláltok, megnézhettek, ha érdekel. Németh Edina a teljes nevem, Ráckeve cím szerepel a nevem alatt.

Nektek mi a teljes nevetek? Ha fent vagytok iwiw-en én is megnéznélek titeket, vagy esetleg bejelölnélek ismerősnek titeket. Füge, Andi?

2008. ápr. 10. 06:49
feltettem az öcsémről egy régebbi képet, ő most 19 éves, de ez a kép kb. két éve készül. :-) Rajta van az én rosszcsont unokahugom is, akit imádok. :-)
2008. ápr. 10. 06:38
nekem ovis korom óta voltak ilyeneim, aztán persze mind cserélődtek, de már hat éve a jelenlegi barátosném van, aki szerencsére elvisel. :-)
2008. ápr. 10. 06:37

a legjobb barátnőmnek születésnapja lesz, illetve hónap végén jön a névnapja. A születésnapja most hétfőn lesz, arra vettem neki rózsaszín Puma parfümöt, (asszem Puma flowing), mert nagyon szereti. Remélem örülni fog neki.

A névnapjára még a múltkori toppot szántam, amit ugyebár megtartottam magamnak önző módon, így most nézek neki egy másikat. :-)

Én lila virágos köldökpiercinget kapok, nem árulta el, a huga magától elkotyogta. :-))) Onnan tudom. De jó ötlet, hasznos és szép ajándék, örülni fogok neki.

Ti hogy álltok a legjobb barátnőkkel? Van, vagy inkább úgy kérdezem, hogy hány van???:-)

2008. ápr. 10. 06:34

ma megyek fel apukámhoz, ott is alszok, ott nincsen internet, így legközelebb csak holnap este tudok bekukkantani ide, de azért csajok uraljátok a fórumot!

Nagyon sajnálom, hogy még mindig nincs munkád füge, a te helyedben én is szomorú és csalódott lennék, az az igazság,hogy könnyű így láttatlanban, meg a messzi távolból tanácsokat osztogatni, de ha az ember nincs ilyen helyzetben, át se tudná érezni.

Bár azért, ezredjére is azt mondom neked, hogy legyél optimista, és megtalálnak a jó állásajánlatok.

2008. ápr. 10. 06:32

helló everybody!:-) Hű-de-jaj-de-korán-kellett-ma-kellnem!:-(((

Nem baj andi, ha egyszerre nem tudom kizárni az étrendedből a szénhidrátot, valamennyit kell is enni, mert kell a szervezethez. Csak ha lehet, külön edd a széhidráttól. Ennyi. Igen, valószínű, ha füge dolgozni fog, nem lesz ideje napi két órás edzésekre, bár azért azt is el kell mondani,hogy ha én nyártól dolgozni fogok, biztos nekem is nehéz lesz megtartani a napi egy-másfél órás tornákat. Elképzelem, hogy délután hazajövök az egész napos hajtásból, a háram közepére fogom majd kívánni a tornát. :-) De az az igazsgág,hogy ha nem lesz majd elég energiám, nem esek majd kétségbe, mert akkor hetente csak 3-4 alkalommal fogok edzeni, és akkor sem fogok hízni. Az ember nem gondolkodhat mindig azon, hogy eleget edzett-e, vagy keveset evett e. A lényeg, hogy nagyjából odafigyeljünk, hiszen a jó alak az étkezés milyenségén és mennyiségén múlik, nem pedig a tornátó. Jó, persze ez is kell hozzá, a kettő nem megy egymás nélkül, de a nagyobb hangsúlyt a táplálkozásra kell fordítani.

2008. ápr. 9. 22:19

én imádom a magas pasikat:)))))

Andi, hát a multkori munkát SEM kaptam meg.... mint már megszokhattam, és újabb nincs kilátásban. Hétfő óta 4 helyre jelentkezdem de egyikröl sem hivtak... szoval semmi nincs most kilátásban:( és én örülnék a munkának nagyon..:))) bár amennyit sztrájkolnak mostanába.... az összes szabadnapom elmenne a sztrájkok miatt..

én mindig szerettem volna fiutestvért:) de hát nem lettünk többen :( apu meg elment:( és anyumnak nem lett uj pasija, szoval nem jött össze..

bár eredetileg összesen 5en lettünk volna testvérek de anyu 3 szor elvetélt... és a 3 közül az egyik baba az én ikertesóm volt:) csak hát anyu hasában 2 hónaposak voltunk amikor ő elment..

ha visszatérve ha a munka miatt nem lenne anyi idöm magamra mint most akkor nem bánnám:)))) és nem is ennék olyan sokat mint most:(

2008. ápr. 9. 21:34
Hello Csajszik! Most jutottam géphez! A Tesómat nem lehet kirobbantani előle :P Ma egy picit bevacsiztam, de light-os volt, csak későn készült el, és ez így elég gáz! Nem hiába rólam nem beszél senki :DDD Na jól van, nem akarom felhozni újra a témát! Sorry! Edina, sikerült lefordítani a levelet? De jó lenne, ha én is tudnék edzeni ilyen sokat! Mondjuk ha majd Te is dolgozol Füge sajnos nem lesz ennyi időd Magadra! Főleg ha sokáig tart a munkaidő! De gondolom végre nem bánnád:-( Van már azóta valami kilátásban? A jó hír, hogy mérlegeltem, és nem híztam, mindig attól rettegek, az elmúlt két hétben kicsit többet eszegettem mint szoktam! Most hétfőtől újra indult a fogyi! Nektek elsőre sikerült teljesen kiiktatni a szénhidrátokat? Én úgy érzem, hogy nekem csak fokozatosan fog menni! A héten egyszer ettem rizst, és ma este krumplit:-( De a többi az light-os volt, lisztmentesen próbálkozom, és nem zsíros ételekkel! Jah, Edina, a mondatod jól esett, hogy úgy érzed mi hárman jól kijönnénk live-ban! :-) Szóval szerintem is!
2008. ápr. 9. 20:15
bár az én öcsém tök olyan, mint én, csak fiúba, és nagyobb darab, 193 cm és kb. 85-90 kiló. Bomlanak utána a csajok, 19 éves. :-)
2008. ápr. 9. 20:14
igen, a testvérek nem mindig hasonlitanak egymásra.
2008. ápr. 9. 19:50

egyáltalán nem hasonlitunk a tesómmal amugy...:)

csak az orrunk egyforma..:))) annyi még hogy mindketten kék szemüek vagyunk...de nekem világosabb..

más az alkatunk ...

ő sötétbarna hajú én meg szőke vagyok:)))))))

és az osztálytársaim mégis azt mondták hogy tök hasonlitunk.... meg amikor a fogyim elején még rendeltük a kaját, akkor az ételkiszállító pasi meg aszt kérdezte ikrek vagyunk e:))))))))))

ráadásul én 4 évvel fiatalabb vagyok:)))5 centivel alacsonyabb , sok kilóval nehezebb:(

érdekes azért az ilyesmi...:)

2008. ápr. 9. 19:44

hát azért akarok a 109 re törekedni mert az alkatom eleve olyan.. hogy a csípőm jó nagy.... meg a mellem is... a derekam meg vékony... ezért vok homokóra:))))

és ha nem törexem tul sokra...

jelen esetben túl kicsi csípőre, akkor nem fogok csalódni,

viszont ha esetleg 109nél kissebb lesz, 65 kilóval, akkkor meg boldog leszek:))))

én ilyen méreteket tervezek:

mell: 100-105 cm

derék: 75 cm

csípő 109 cm

de ha a csípő meg a mell kissebb lesz az nem baj:))))

pl anyu 173 centi, ő inkább felülre hízik... vékonykák a lábai... nincs nagy hátsója, tehát más alkat.. de igy 80 kilósan 108 centis a csípője...

nővéremnek pedig 180 magas 63 kiló:(((((

és 86 centis csípője van...

bár ő eleve mindenhol vékony testalkatú.. dereka sem nagyon van..

nagyon le van már fogyva..:( pedig csomót eszik...

nem vagyunk ugyanolyan alkat:D

2008. ápr. 9. 19:36
Egyébként szerintem neked már most is vékonyabb a derekad a többi testrészedhez képest, így ha belegondolsz, lefogyva már soknak fog tűnni az a 109-es csípő. De hát ezt úgyis akkor fogod meglátni, amikor eléred a kitűzött célt.
2008. ápr. 9. 19:36
mert J.Lo-nak is olyan van??? :-) Kis utánzós.:-)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook