Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
hallod lilura, te olyan sovány vagy, hogy nem kell tartanod arabtámadástól.
Viszont én úgy tudom, hogy a szőkéket viszont kifejezetten csípik. :) Úgyhogy nem múlt el a veszély teljesen.
hát én sajnos voltam, 2 hónapja. előtte meg akkor, amikor megépült. amikor én voltam nem volt semmi, üres kézzel jöttem haza, szerintem nagyon szar :(
de majd várom a te véleményedet is! de én semmit nem találtam!
Hello mindenki!
Valaki volt mar kozuletek Biatorbagyon a Premier outlet-ben? Milyen? Ma delutan megyunk :)
Burgas-ba megyünk Glarus Beach Hotelbe, a tengerparton van 3 csillagos reggelivel. nem kértünk vacsit, mert inkább majd mi veszünk vmit, amit épp megkivánunk meg nemtudom milyen a bolgár konyha, lehet h nem is izlene, de mindegy a vacsit megoldjuk valahogy. Amugy kocsival mentek? mert a helyi buszjárattól még kell sokat sétálni, mert nem visz arra a busz. mi gyalog mentünk, de ki lehet bírni, de 2 éve voltam utoljára, akkor meg még nem volt jogsim:) Az a gáz, hogy szerintem nem fogják elfogadni, elvileg nem is ruházható át másra, és a jogosulatlan felhasználást a törvény bünteti. ezért is nem értem miért adogatják el az emberek neten egymásnak. Nekem is van csekkem, de ha a barátodé is lenne a csekk, akkor is csak 1 jegyet tud belőle kifizetni, a sajátját elvileg. De lehet, hogy elfogadják és nem fognak szemétkedni, csak azért számítani kell arra, hogy szemetek.
Zalaegerszegen van aquapark amugy? nem zalakaroson van? csak mert engem valaki beetett, hogy ott is van és nem akarom elhinni :P
Láttam, hogy pont egy nap különbséggel utazunk el:). Nekünk még kereken négy hét, szeptember 5-én. Nekem iskolai gyakorlatom lesz aug.21-től kb szept. 2-3-ig. Meg kell figyelni hogyan készítik elő a tanévet, tantervek, ilyesmik, még nem tanítás.
Bulgáriában hova mentek?
Illetve azt szerettem volna még Tőled kérdezni, hogy valahol irtad, hogy csomót voltál már Mogyoródon, mi jövőhéten szeretnénk majd menni valamelyik nap, üdülési csekkel, viszont jó lenne üdülési csekkel. A probléma az, hogy barátom apukájáé a csekk, és ő nem jönne. Szerinted elfogadják úgy, hogy lemásoljuk a személyijét vagy ir egy nyilatkozatot, hogy használhatjuk?
hello lányok!
tegnap nem voltam gép közelben, 1 percre volt időm bekukkantani:) Lilura! Mi meg 6-án utazunk, sokan kérdezték hogy miért ilyen későn.. az egyik, hogy úgy volt dolgozom Németországban és akkor aug végén jöttem volna haza, a másik meg én a családdal voltam már nyaralni nekem a szeptember se késő, és nincsenek is annyian, a tenger meg tökéletes:) Mi burgaszba megyünk, de ez már februárban le lett foglalva:)
Olvastam már a Naplódban:). Egyébként tudod milyen szinű ételeket eszünk meg még a zöld kajáknál is jobban viszolyogva? A kékeket:). És ez tényleg így van. Az egyik sportital-márkának van egy málnás izű üdítője, és az kb türkízkék:D.Hostesskedtem még régebben, és mondani kellett, hogy ebben egyáltalán nincs szinezék, szerinted mennyire vettek komolyan:D?!
Próbálom Én is megszerezni a Hasburninget. A pocóm a legkényesebb területem és a nyaralásra szeretném még inkább formába hozni:).
nálunk is így van. Én vagyok a hisztis, ő a türelmes. :) De néha még én is kitudom hozni a sodrából.
Igen, apósom ismerőse az oktató, így lehetséges, hogy nem kell tanfolyamra járnom, aminek örülök is, mert nem helyben lenne, hanem Szigetszentmiklóson, így nem kell utazgatnom. A vizsgán majd kiderül, hogy jól feltudtam-e készülni egyedül is, vagy sem.:)
Ma spenótot csinálok, és újításként reszelt sajttal is behabarom, úgy olvastam a neten. Hmmm. Kíváncsi leszek a végeredményre.
Akkor biztos ismerösöd az oktatód, nem? Nálunk kötelező volt, de nem is baj, Én soha nem voltam stréber:D. Amig tehettem, "megéltem" az órán hallottakból:).
Mi az asztrológia szerint összeillünk, és a leirás kb 95 %-ban igaz is Ránk. Kivéve persze a Rákról szóló néhány dolgot, de erről az aszcendensem tehet csak:). De tényleg úgy gondolom, hogy vagy hasonló a hasonlót vonzza, vagy pont az ellentétek találnak egymásra:). Mindkettő lehetséges. Pl, amikor Mi összejöttünk rengetegen csodálkoztak, hogy mit keresünk egymás mellett, mert annyira különbözőek vagyunk. Aztán ma már úgy összenöttünk, hogy senkinek eszébe se jut ilyen hülyeséget kérdezni, úgy összecsiszolodtunk. Persze, még mindig hisztisebb vagyok, Ő meg nyugodtabb, de ennyi.
igen, én nem járok be a tanfolyamra, csak majd vizsgázni megyek el KRESZ-ből. Elbeszélgettem az oktatómmal, ő mondta, hogy felesleges szerinte a tanfolyam, mert nem nagyon magyaráznak el semmit, csak rajzolnak egyet-kettőt aztán csókolom. Szóval itthon is megtudom tanulni. Félek tőle, azért tanulom rendszeresen, meg amúgy is világ életemben stréber voltam. :)
Igen, Misu skorpió én pedig kos vagyok, hát, a két jegy nagyon nem illik össze, legalábbis az asztrológia szerint, de leszarjuk. :) Jól megvagyunk, persze balhék azért vannak, de a veszekedés után édes a kibékülés is. :D
na,hát ez az. Szemetek.
Igen, színtelen folyadékot fúj a cucc.
jaja, a fújokásra gondotam:D. Azért Clear Protect mert elvileg átlátszót fúj ki, nem fehéret, ugye? Aztán lehet, hogy ezt csak Én képzelem el:D.
Egyébként szerintem tényleg van olyan, hogy bizonyos számu jelöltet meg kell buktatniuk. Az egyik srác tudod, hogy miért bukott meg? Mert a gyorsításnál 30 km/h helyett, csak 25-re gyorsított fel...szerintem ez tök kukacoskodás.
Gratulálok, tudtam, hogy úgyis sikerülni fog. Az előző rutinon a baki is csak az izgalomnak volt betudható. :D Jó, hogy te már ezen is túlvagy.
Én szorgalmasan tanulgatom még a KRESZ-t, bár mához három hétre lesz csak a vizsgám. :)
Hát nekem is Garnier napvédőm van, ha arra a spriccelősre gondolsz. (szakszerűen kifejeztem magam). :)
Mármint melyik:)?
Képzeld, tegnap megcsináltam a rutinvizsgát:). Ügyes voltam nagyon:). Viszont megbeszéltem oktatómmal, hogy a forgalmat majd csak szeptemberben kezdem el, mert lesz gyakorltaom is, illetve megyünk el majdnem 2 hétre és nem szeretném darabokban venni az órákat. Inkább egybe az egészet. De mondta, hogy semmi akadálya.