Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz...
Én elvileg a pázsitfűfélékre, Ő meg a parlagfűre. Vagyis Nekem hosszabb ideig tart a "szezon",de Őt jobban megviseli. Az a kedvencem, amikor megyek futni reggel, és ltom, hogy pont nyírják a füvet...na akkor már tudom, hogy el van cs*szve az egész napom:D.
Ti allergiások vagytok valamire?
amúgy nem is tudtam, hogy allergiás vagy. Meg Adrián is.
Porra, pollenre, mindenre? Macskaszőr, kutyaszőr, ilyesmik?
ááá..nehogy azt hidd hogy én annyira profi vagyok:) De mindenesetre én is nagyon nagyon szeretek táncolni!!!Ha megszólal a zene, nem tudok parancsolni magamnak, muszáj mozognom rá:)
Ne is mondd...nekem idén volt a szalagavatóm és a próbák idején én is teljesen kész voltam...minden nap 5ig bennmaradni a suliban...ááá..fárasztó volt(főleg h 45 percre lakok a sulitól és este minden nap tornáztam meg rengeteget tanultam)
Sziasztok!
Akkor biztos ügyes lehetsz kissmat, én szeretek táncolni, csak nem tudok. :) A szalagavatómon Misuval keringőztem, mert kevés volt a fiú, így lehetett hozni külsőst is. HÚúúúú, fárasztó egy időszak volt a próbák miatt, de legalább az alapok megragadtak bennünk (illetve a lábainkban).
Ha összefutunk, akkor sem ismernélek fel:D. Elküldöm priviben a nevemet, te meg jelölj be iwiw-en, okés? kiváncsi vagyok ám Rád-ha csak pár kép erejéig is:).
Mi Adriánnal mindketten allergiások vagyunk, és pont most a legrosszabb-bár Ő sokkal jobban szenved. Elvileg minden nap meg kellene mosnom a hajamat-mivel ugye beleszállnak a pollenek, de ez lehetetlen. Időben is sok, meg a hajamat is tönkretenné. Így tüsszögünk.
nembaj, most tegeregettem ki a szineseket most megy egy adag fehér:) a kutyát meg beengedtem addig, mert mindent szétrág és a lepedők meg kint száradnak. Én a kutya miatt szinte mindennap porszívózok van egy folyosó ameddig bejöhet, ott most nincs szőnyeg de szokott. csak most nyáron inkább elraktuk, mert minden tiszta szőr itt is. de így is a padlót naponta porszívózom mert ráadásul hosszú a szőre.
Amugy én sem laknék a belvárosban, nekem az már túl zsúfolt. Egy albérlet még oké, vagy egy pár évig, amíg nincs család de utána... el kell felejteni!
Ezt már mástól is hallottam, hogy ha egyszer meglátod, hogy mi jön ki az ágyból, az nem szivesen fekszik egy darabig bele.
Nálunk szinte nincs szőrmentes szőnyeg, és nem is az a baj, hogy sűrűn kéne porszívózni, hanem hogy állati pepecselős munka mire lejön, akkor is csak nagyjából...
Köszi!
Mi meg pont a ház miatt költöztünk "ki" Zuglóba a belvárosból :o). Kutya van, de csak bent, nem szeretném az udvarról szedegetni a kutyaszart, inkább kiviszem sétálni :o) És imádom Zuglót, minden közel, és mégis kertváros.
:) Én is akarok menni, lehet összefutunk:):)
De az is lehet hogy Esztergomba megyünk, mert kaptam egy kupont és fel kell hasznalni.
Tegnap beszeltem a bnőmmel telefonon, es mondta h a volt pasija irt egy uzit hogy "az lehetseges h most lattalak a zalakarosi aquaparkba?" aztan kicsit lehordta szegeny sracot h mért nem volt képes odamenni hozzá. mert ugyebár későn irta az smst :D
Kicsi a világ:):)
nemtudom a számát, mert nem mi hívtuk ide. hanem ők telefonáltak. a termék neve LUX és 500 000 a porszívó, de amugy nem takarítógép csak porszívó. bár kiszedi az ülőgarnitúráról is a koszt, 3 fej tartozik hozzá de viz tartálya nincs, szóval csak porszivózni lehet vele.
Cím:
H-1145 Budapest, Jávor utca 5/a.
Telefon:
+36-1/422-44-40
Kikerestem neked. Zuglóban laksz úgy olvastam a fórumban, akkor még közel is van:) Amugy én is Zuglóban laktam 11 évet, csak elköltüztönk egy nagy ház meg kutya reményében. Végülis megis van, csak nem Bp-en. :)
Köszi, igyekszik az ember:). Nem szeretnék már fogyni, csak feszesedni, de az általános óhaj:).
Viszont még két szem van a bigyómból-a fogamzásgátlóm, csak Én így hívom:)-és már érzem, hogy úgy alakul a testem. Kg-ra még nem híztam, csak nőtt a cicim, meg olyan "püffedtebb" a hasam. Nem szeretem, hogy ennyire meghatároz a ciklusom.
Egyébként képzeljétek, Adrián irt egy e-mailt az Aquarénának, hogy nem gond-e, ha az Apukája üdülési csekkjével menne, de ő nem lesz ott, és visszairtak, hogy nem gond, csak majd akkor Adrián irja alá:). Szóval tök jó. Pénteken megyünk-remélem akkor még jó idő lesz.
jártam már társastáncra is(de nem volt párom és úgy nem volt az igazi), utána pedig hip-hop-ra.:)
Nekem a dvd-re tornázás elég jól bejön és az a jó, hogy van vagy 25 dvd-m, amiket állandóan váltogatok, és így nem unom meg. Bíró Icától kezdve Norbin és kevésbé híreseken keresztül egészen internetről letöltött külföldi dvd-kig minden megvan. Ami most a legjobban bejön, az egy Pump it up című sorozat- igaz angolul van, de mivel jól tudok angolul mindent megértek és nagyon nagyon szórakoztató és izzasztó egyben..am ilyen aerobicos-táncos jellegűek ezek a dvdk.
Sajna elég hajlamos vagyok a hízásra, bár kisebb koromban nem voltam egyáltalán duci...12 éves koromban kezdtem el hízni, miután meghalt az Anyukám...észre sem vettem és valószínűleg az evésbe folthattam a bánatomat...kb. 15 éves koromra értem a mélypontra, akkor voltam 69 kg... Valószínű, hogy nádszálvékony sosem leszek, mert nem olyan az alkatom, bár a családunkban senki sincs elhízva...
egyszer voltam egy termékbemutatón, ahol bemutatták, hogy hogyan is néznek ki ezek az atkák felnagyítva. fúúúúúúú. Amúgy ezen a bemutatón atkaölő szerrel átitatott ágyneműgarnitúrát akartak eladni.
Nálunk nem is olyan régen egyébként egy olyan ügynök volt háznál, aki víztisztító berendezést akart eladni. Kért egy pohár vizet a csapból, és egy pohár ásványvizet is. Bemutatta, hogy mennyi kosz van, még az ásványvízben is. Gondolhatod, hogy milyen jóízűen ittam utána egy ideig a vizet.
De tulajdonképpen nem tudom, hogy lehet-e ezeknek minden esetben hinni.
milyen táncra jártál?
Hát, a futás elég szélsőséges dolog, az ember vagy szereti, vagy nem, az elején én is - és szerintem lilura is - utáltuk, de most már megszerettük.
Én valahogy a dvd-re tornázást nem csípem, sokszor csináltam már. Annyiból jó, hogy ha képletesen is, de folyamatos kapcsolatban vagy valakivel, pl. Béres Alexandrával, aki magyaráz neked. Így kicsit bíztat, és az idő is gyorsabban repül.
TE mire tornázol?
A kalóriaszámlálás sok ember idegeit tönkreteszi, én viszont azzal fogytam le, illetve a szétválasztással. Voltak persze lazább napjaim, amikor túlléptem a megengedett mennyiséget, de nem estem kétségbe, mert másnap ellensúlyoztam.
Mindenesetre ha neked ez a módszer nem jött be, akkor ne is próbálkozz vele, csak felbosszant.
Amúgy hajlamos vagy a hízásra? Úgy értem én világ életemben vékony voltam, anélkül, hogy valamit is tettem volna érte, csak amikor összejöttem a párommal, olyan irdatlan mennyiségű (és persze rossz minőségű) eledelt tudtam magamba lapátolni, hogy nem csoda, hogy meghíztam. Te a nagyobb kajamennyiség miatt híztál, vagy örökölted a testalkatodat?