Amikor elég egy rossz megjegyzés az elhatározáshoz... (beszélgetés)
én aktív fogyizós korszakomban hetente egy napot jelöltem ki, rendszerint a pénteket, amikor nasizhattam, a kedvencemet, gumicukrot.
De a többi napokon is ettem néha finomat, pl. müzliszeletet, vagy egy gyümölcsös joghurtot. Nem volt nagy a kísértés így.
Csak érdekességként mondom, hogy a zsír sosem alakul át izommá! Én is azt hittem, de felvilágosítottak, hogy ez nem így van. Kardióval lehet a zsírt eltüntetni, attól hogy felülésezik valaki nem tűnik el a zsírpárna, csak fölé jön egy réteg izom a körfogata meg nem lesz kevesebb!
Szia Lilura!! Megnéztem az adatlapodat és nagyon szép vékonyra lefogytál. :) Ha szabad megkérdeznem, hogy csináltad??? Fogyiztál vagy sportoltál??? Esetleg egyszerre mindkettőt????
Regina Moore Te is adhatsz tanácsot, hogy mit csináltál. És főleg arról, hogy hogy győzted meg magad, hogy tilos a nasizás!!!
Ugyanez a szitu nálunk is. De nekem még akkor is nagyot nő a hasam, ha sokat iszok. Én ált. egyszerre megiszok 1 liter vizet... utána 1 órán keresztül úgy nézek ki, mint aki egy egész dinnyét lenyelt. Vicces!!! Mindenki rajtam nevet ilyenkor... Ja, és 20-25 percenként meg WC-re járok. :)
Szia! Én is fogyóztam egy darabig. viszonylag le is fogytam... de amint abba hagytam jöttek fel a kilók. Kb. 1 éve elkezdtem aerobicozni és a nyáron futni. A bőröm szép lett, a combom is vékonyabb lett. A hasammal semmit nem tudok kezdeni, az egyszerűen nem lesz izmos. :(:( A mérleg meg nekem is felfelé mozog. Több, mint 2 kilóval mutatt többet most, mint a futás előtt. Nem tudom mire vélni ezt az egészet.
Anyum szerint a zsír átalakult izommá, ami nehezebb... Hát, nem tudom. Mindenesetre én már nem kilóban mérem magam, hanem centikben. ;) Próbáld meg Te is!!! :):) Több a sikerélmény!!! :):)
Pont ezaz, hogy nem csábulok el...ezért nem értem, hogy miért nem megy a fogyás...sőt sikerült azt is elérnem, hog megálljt parancsoljak magamnak, és így már a mennyiségekkel sincs gond. És mégis felfele mozdul a mérleg nyelve...(még akkor is ha csak kb. fél kilóval...)
én kispesten tanultam vezetni, persze nem önszántamból de közelebb nem volt pálya... mindig a világ végére építenek rutin pályákat. :S
Én amikor voltam vizsgázni Kreszből követtem két srácot:D. De komolyan. hallottam, hogy pont ilyesmiről beszélgettek, és csatlakoztam hozzájuk. Nálunk a Közlekedés Felügyelet tök a városon kivül esik, még nem gyakran jártam arra. De a rutin is ott volt. Mármint a vizsga.
hát, elméletileg Szigetszentmiklós-Csepel határán van a vizsgaközpont és egyidejűleg a rutinpálya is. Az oktató csak azt magyarázta el, hogy hogyan kell oda eljutni, azt már nem közölte, hogy az már Csepel-e. :) De tökmindegy.
:D:D
Én nekem nem tűnt még fel, hogy ha tele zabálom magam mekkora lesz a hasam, mert így se lapos :D sajna sosem lesz lapos, nekem minden a hasamra megy:(.
Hol fogsz vizsgázni KRESZből? Én Zuglóban vizsgáztam, scak az utca nem jut eszembe....
Mi Misuval mindig együtt fürdünk esténként, ha előtte köszönteni vagy vacsorázni megyünk valahová, én is rendszerint teletömöm a bendőt, és tök viccesen nézek ki ülve a fürdőkádban. :D Ilyenkor Misu mindig megkérdi, hogy "a kis Misike jól van? Látom szépen gyarapszik.":DDD
Én Adrián öccsének a ballagásásn voltam egy helyes kis szűk ruciban. Aztán ugye étteremben kajáltunk, jól teletömtem magam:). Aztán elindultunk hazafele, és a hasam kb úgy nézett ki, mint egy 3 hónapos terhes nőnek:).Adrián jól szórakozott. Szóval mindenképp jobb ötlet a lenge ruha vacsi után:).
Ne keseredj el Kismatt! megy majd jobban is!Próbálj valamit változtatni esetleg! Mondjuk próbálj ki másféle mozgásformákat!
Szia!
Miért nem megy? Gyakran elcsábulsz?
Én már nem fogyózok, csak súlyfenntartok, szóval elég sokszor bűnözök, de odafigyelek, hogy ne hízzak. A mozgásadagom továbbra is maradt.
Sziasztok! Ki hogy áll a fogyival?:) Nekem sajna nem megy....
Egyébként most is gyakorlok éppen, véletlenszerű tesztlapokat csinálok gépen. Átlagban 2-3 hibapontom van, szóval elméletileg jól megy. :)
na, úgy még jó is, mert ha esetleg felpuffadna a pocid a kajától, akkor nem kell szoronganod, mert úgyis átöltözöl, így a ruha előnyös lesz. Szóval tutkós.:)
hát lilukám csütörtökön lesz a nagy nap. Ma megyünk Pestre, de előtte elmegyünk oda, ahol elméletileg vizsgáznom kell, mert csak nagyjából tudjuk, hogy merre van. Nem akarjuk, hogy aznap kelljen keresgetni. Ráadásul reggel 7:50-re kell mennem, reggel meg sokszor van dugó.
Úgyhogy fő az óvatosság. :)
Hát, az esküvőre egy tapadósabb ruhba szeretnék menni, de úgy gondoltam, hogy a vacsi után átöltözöm egy lengébbe. :)
Edi hogy állsz a Kresszel? szerdán mész majd vizsgázni, ugye? Biztos menni fog! Szorítok ám majd Neked:)!
Megnyertük! Harmadik olimpiai arany zsinórban a vizipolosoknak:)!Szép volt fiúk! 14-10:P.
én nem nézem, de szurkolok. :)
Ria-ria-Hungária:)! Épp a vizilabdát nézem. Szurkoljatok Velem ;)!
tapadósabb ruciban készülsz menni, vagy valami lengébb ruhában?
Hát ez az! Mi, szegény nők. :(:( Akkor nincs mit tenni ez ellen??? Nagy pocival megyek lagziba. Ez az én sorsom! Na, mindegy, majd kevesebb eszek előtte. ;);)
Sziasztok jáányok!
Nagyon jó a téma :):)
általában én a menzesz előtt már egy héttel puffadok, a hasam dundibb lesz, de mikor a vége felé közeledik, ismét lapos. Hát, sajna ez van, a női sors.:)
Olyankor Én is, mindig ezen nyavalygok:D. nem elég, hogy hisztis vagyok, még vizesedem is:D. De nem nagyon tehetek ellene. Azt mondják, hogy kevesebb sót használjak olyankor, de Én nem is nagyon használok sót, szóval...
További ajánlott fórumok: